Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miakő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldre költözött naiv ügyfél gálánsan anyjára hagyta erstés számlája megszüntetését, de kiderült, hogy csak személyesen lehet. Aztán amikor már nem volt számlája, de maradt a bankban 180 forintja, azért is csak személyesen lehetett bemenni, vagy különben díjat…..
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
Zsoltnak a múltkori laptopos kalandja után eszébe jutott a tavalyi karácsonyi ajándéka, az ütésálló mobiltelefon, ami az első bekapcsolás stresszétől tönkrement: Érdekes, hogy másodszor futottam bele kiadósabb karácsonyi átbaszásba. Idén a múltkori posztban megénekelt Computer Imperium adott Full…..
Orbán Viktor határozottan kijelentette a parlamentben a NAV vizsgálat kapcsán hozzá intézett kérdésben:” Aki adót csalt, annak börtönben a helye!” Azóta sem tett a kormánypárt lépéseket egy vizsgálóbizottság létrehozására. Szóvivőik a kényelmes megoldás mellett…..
miakő 2013.12.09 14:34:32
Erős a mezőny, de nem zárható ki, hogy ez lesz az év vicce. Talán akad még kedves olvasó a közvetlenül érintetteken túl is, aki még emlékszik az alaphelyzetre: ez év március hetedikén néhány civil aktivista vagy csak szimplán felháborodott ember megpróbálta bevenni magát a…..
miakő 2013.12.08 17:03:02
miakő 2013.12.08 18:49:55
Van, aki azért fizetne, hogy gyorsabban intézze el az autóregisztrációt, van, aki azért, hogy végre kapjon megbízást egy nagy cégtől, esetleg azért, hogy ne kelljen hitelt felvennie a cége működtetéséhez. Más nem megy bele az önkormányzati mutyiba, vagy nem akar jattolni a…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
A feleségével keményen bánó Balogh polgármester után a Nógrád megyei Tolmács fideszes polgármestere fejelt le egy ügyvédet. Ezek azonban csak gyakorlatok - tudtuk meg a Fidesz sajtóosztályáról. A nagyobb kormánypárt felismerte, hogy a politikusaikat egyre több veszély…..
Magyar Opera Megszűnik a My Opera 2013.10.31 13:09:21
Fontos bejelentést tettek ma az Operánál. 2014. március 1-én megszűnik a My Opera portál. Ami megmarad: A Link és a kiegészítő gyűjtemény továbbra is elérhető lesz a jelenlegi címeken. A Desktop Team blog is megmarad, de új címre költözik. A fórumok egy része is…..
Felkerült az idei Top 150 leggazdagabb magyar közé két ember, akikről nyugodtan ki lehet jelenteni, kaptak némi kormányzati segítséget a listára kerüléshez. Mészáros Lőrinc a földmutyiban teljesített jobban, Sánta János pedig a trafikmutyi nagy nyertese. És ez elég is volt…..
miakő 2013.11.07 08:53:13
Változások listája (XXX): Frissült Chromium: 1547.57 Off road mód hibajavítások Frissült fordítások Teljes változáslista Letöltés (Opera 16.0.1196.55) Opera 16 Next (Mac) Opera 16 Next (Windows) ..