Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leiter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
Almás Jóska Az iPhone jövője 2019.02.21 07:44:00
Az Apple tervei elég jól kirajzolódnak iPhone téren: 2017 az új generáció bejelentése, '18 és '19 az átmeneti korszak, amikor általánossá teszik az exkluzivitást és kiadják annak különböző változatait, meg persze mindet tovább finomítják. 2020 az első nagy ugrás, ahol jön…..
Na egy újabb rákfenéjéhez érkeztünk a magyar autósoknak, majd a kommentekben ti elmondjátok, hogy külföldön is ennyire hülyék az autóvezetők? A követési távolság számomra olyan dolog, amit pont a legkönnyebb betartani. Oké, néha elbambulsz, és közelebb mész egy autóshoz, de amúgy miért nehéz…..
Burger Blog Hamburger Bár, Gyula 2014.04.04 06:47:00
Ha valaminek van helye a blogon, akkor bizony ez a hely az. Megmondták már ezren, hogy ez az ország legjobb hamburgere, én meg az ilyeneket mindig egy egészséges kételkedéssel fogadom. Most kiderül, igazam volt-e. Hogy rögtön az elején eloszlassak minden kételyt, ez messze nem az…..
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..