Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabajdi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Sziasztok! Egy nagy magyarországi műszaki cégtől jöttem el nemrég, miután elegem lett abból, hogy bánnak azokból az alkalmazottakból s azokból a vásárlókból, akikből élnek (zárójel: a boltban 36-an kezdtünk dolgozni a…..
tabajdi 2017.06.01 23:13:54
@Szumátriai Patkánymajom: Találó a neved...
Mutatok neked egy valódi lakást, ami tényleg kevesebb, mint 40 négyzetméter, mégis több helyisége van, mint a legtöbb 100 m2-es lakásnak. Nem árulok el nagy titkot, hogy egy multifunkcionális lakásról van szó, telis-tele multifunkcionális bútorokkal. És pont ettől nagyon izgi és neked is látnod…..
tabajdi 2017.04.28 15:08:53
@scuynat: Honnan találtad ki azt a négyzetlábat?
A kérdés rendkívül szenzitív, és - meglepő vagy sem - Magyarország egyáltalán nem áll rosszul a százezer főre jutó kórházi ágyakat számában. A listát Németország vezeti (823 ágy százezer emberre), míg leghátul Svédország áll 254-gyel (ami kb. a német ágykapacitás…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..