Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave Brubeck

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
hogyvolt Aranypart - 1x02 2011.08.24 07:22:00
Na, megvolt az első adag a prosztórealityből, ami arra pont elég volt, hogy kiderüljön, a casting néhol ugyan bicegni látszik, de van lehetőség a kilenc szereplőben. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Leviék isznak a nappaliban/teraszon, mint a gödény, Pókmajom a pattanásait nyomkodja…..
Nemrég egy Mercedes-túrán vettem részt a Deluxe Magazint képviselve, beültették az újságírókat 11 autóba, köztük a legújabb CLS-be és SLK-ba, és irány Olaszország. Erről nem is ejtenék több szót, nem az ilyen sajtóutak leírása a blog célja, meg nem is az autótesztelés.…..
Hamarosan itt a szerkesztőségi kedvenc topogós feszkó, július 7-től 10-ig IDÉN IS Balatonsound!  ..
Dave Brubeck 2011.05.24 14:38:23
Nem a karaktert, a színészt kellene kitalálni, bár nem fog nagyon belerokkanni senki. ..
Dave Brubeck 2011.05.17 15:11:53
Dave Brubeck 2011.05.17 15:53:13
Tegnap arra sétáltam, és megdöbbentem a változáson: múlt szombat óta majdnem befejezték a felújítást. Mindenhol ott van a díszburkolat, felkerültek a korlátok, elültették az aljnövényzetet, a kockaalakú fákból már egész fasor állt össze, az útra részben felkerült a…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
Voltam én már az Arazban, sunday bruncholtunk egyet, ennek keretében tetemes mennyiségű arab ételt fogyasztottunk el a belvárisi hotel-étteremben. A poszt megjelenése után kaptunk egy levelet a hotelvezetőtől, amiben a forgalom érezhető növekedéséről számolt be, egyúttal…..
Dave Brubeck 2011.04.08 12:35:13
@nabukadonozorX: hozzá tenném, hogy a főbejárat és a recepció a régi fürdőépület felújított változata - www.continentalhotelzara.com/en/gallery/photos/lobby/#
Dave Brubeck 2011.04.08 12:36:22
@Leibowitz: neked meg akkor javaslom a főzelékfalót! 1190-ért nem lehet egy hely sznob szerintem
A Fidesz fordítási hibával magyarázza, miért lett eurokonformabb a készülő alkotmány angol fordítása. Ezt senki nem hiszi el: mindenki szerint tudatos megtévesztési kísérletről van szó. Heti szavazásaink. Hasonlóan az előző héthez, a népszerűségre amúgy mindig kínosan…..
Két hete vasárnap a Zara hotel Araz nevű éttermében voltunk egy tematikus ebéden. Dórával, Ádámmal valamint Mónival, a Binary Choice szerzőjével (aki ki is tolt rólunk egy fotót a Twitpicre) elfoglaltuk az asztalunkat és nekiálltunk a zabálásnak. Arab ételek voltak (ma épp…..
Dave Brubeck 2011.02.07 15:18:07
@min: Elég szomorú ha valaki ennyire kielégíthetetlen... gondolom azután mondod ezen okosságokat, miután megkostóltad a super hero szakács ételeit, aztán véleményt formáltál, miszerint a főztje ugyanolyan mint a sarki gyros-osé!
  Helikopterleszálló-pályás budapesti szállodáról már volt szó az Urbanistán, de az egyrészt csak egy látványterv volt, másrészt meg az alighanem egy kényszermegoldás. (Ott tulajdonképpen nem is heliportot tettek a szálló tetejére, hanem a pálya alá raktak egy hotelt:…..
Dave Brubeck 2009.08.27 13:28:50
@belaneni: több Marika néni halt már meg az utcán amikor elütötte egy terepjáró amikor petrezselyemért ment a csarnokba, mint ahányan becsapódó helikoptertől
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Dave Brubeck 2009.06.18 10:44:27
@f3: a 25 próbálkozásból legalább 10-szer úgy próbáltam... download only és lekapcsolom a telót akkor se megy! Esetleg lehet vhogy a teló nélkül is megkezdeni a letöltést?
Dave Brubeck 2009.06.18 11:28:38
@f3: hát köszönöm... eddig nem ment így sem... de remélem mostmár jó lesz!
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..
De lehet, hogy Mitnyán-szikláknak is nevezhetnénk ennek a kis magyar Stonehenge-nek az elemeit, mert hogy már az ő idejében is álltak a Kútvölgyi úton. Mostanában azonban újabb menhirek kerültek ki. Kétségtelenül olcsóbb parkolásgátló megoldás, mint a fémoszlopok leásása. És…..
Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a…..