Regisztráció Blogot indítok
Adatok
párnaevő

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval ismét kemoterápia. 2 évvel ezelőtt nagyon féltem a kemótól és nem is akartam. Most önként jelentkeztem érte. Van az az állapot, mikor már olyan szarul vagy, hogy mindegy mit, csak adjanak valamit. Ez a negyedik fajta kombináció, amit kapok, viszont a 2 fajta kemó közül az egyik taxán, így…..
párnaevő 2016.04.15 21:18:05
Rossz pénz nem vész el, itt vagyok újra. Köszönöm az aggódást és egyben elnézést, hogy okot adtam rá. Külön köszönöm annak, aki felkutatott facebookon és jól meglepett az üzenetével. :) Az utolsó kör kemóról lemondtam, az onkológus is teljesen simán rábólintott, nagyon…..
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
párnaevő 2015.01.07 17:20:21
@nátrium glutamát: "a királynő nem gondoskodhat maga a tisztálkodásáról" hm, lehet, hogy mégsem lesz teljesen népszerűtlen ez az egyhetes oroszlánposzt :D
párnaevő 2015.01.07 17:33:45
@Szigmund Frajd: és ebből hol jön, hogy ők különbek Zsunál? sehol :) senki nem mondta, hogy Zsu nem buta, azt hiszem az itteni hogyvoltos első hozzászólásom is valami ilyesmi volt, de erkölcsi fölényben a többi sincs hozzá képest.
párnaevő 2015.01.07 19:54:18
@Fu Szekh Li: áh, ez így nem jó. direkt nem érti az iróniát.
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
párnaevő 2015.01.05 16:15:53
@szmoti: "Akkor ettől pattogtam ki?" mondta erre Zsu. Gondolom azért vannak benne olyan anyagok, amik nem valók minden bőrfelületre, vagy mondjuk szembe se kéne menjen.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
párnaevő 2015.01.04 20:57:52
@Mirocska: nos igen, az biztos, hogy őt szívesebben nézem :)
párnaevő 2015.01.04 21:11:18
@mézescsók: :D most lemegy a Murder Ballads album, aztán beválogatom ezt is.
párnaevő 2015.01.04 21:16:17
@kamilla123: már hiányoltalak is :)
a villalégtér változása elég gyorsan történt, Zsu szerintem még most sem érti teljesen, hogy Dani épp komolyan vette a karácsonyi családi üzenetet...
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
párnaevő 2015.01.03 18:11:03
@Conchobar: hát ez az, attól, hogy azt mondta, egyáltalán nem biztos, hogy volt mögötte érzelem, és nem csak jól átgondolt taktika. Már úgy ment be a villába, hogy egyből próbálkozott az első csajnál, aki éppen Fannika volt, igen. Tudta ő, hogy kell valami szerelmi vonal, mert az érdekesebbé teszi. Kellett az elején valami.
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
párnaevő 2015.01.03 00:55:05
@VV Erőlegény: én azt, hogy kijön belőle a hisztis gyerek, ha iszik, aki arra vágyik, hogy mások győzködjék, hogy de neki ott a helye, és milyen fontosak neki. És ezt Edina szívesen megteszi neki minden alkalommal, ezért Edina fontos Lacinak. Bár Ádámnak meg mindenkit leparasztozott előtte, beleértve Edinát is. Hát ő meg ilyen, na :)
párnaevő 2015.01.03 01:03:09
@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): mondjuk nem értem, hogy mi baja lehet a társaival, persze tény, hogy némelyiknek még kapaszkodnia kell, hogy bunkóságban felérjen hozzá :)
párnaevő 2015.01.03 01:20:38
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
párnaevő 2015.01.02 19:34:41
@Montezuma13: "A Zsu/Edina konfliktus pedig felvezetheti az eddig legérdekesebb összecsapást a Zsu/Edina párbajt."

Nem vagyok biztos benne, hogy Edinának nem a rosszabbik énjét hozná-e ki egy ilyen. Kíváncsi lennék, az biztos.

Úgy összességében míg az elején Edinának szurkoltam, aztán Daninak, néha Zsunak (azért még mindig, hogy bent maradjon, mert szerintem érdekessé teszi a villaéletet), mostanra igazából nem tudok szimpatizálni egyikkel sem. A végén még feljön Fanni, akinek mintha jót tenne, hogy nincs ott Röné. Ha Dennis sem lenne esetleg, még jobb lenne.
párnaevő 2015.01.02 19:50:10
@nátrium glutamát: nos igen, Fannikának lehet, hogy csak az tesz jót, hogy mostanában kevesebbet szólal meg, így kevesebbszer tud irritálni :D
A c:c-re rakom össze az év végi összefoglaló posztokat, és az egyik X-Faktor gyalázásban kit látok képregényben?  És animdzsifben: ..
párnaevő 2014.12.28 23:54:17
lol
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
párnaevő 2014.12.21 19:24:41
@beacska: lehet, hogy olyan ez, mint Pennisnek a közömbös. Nem tudjuk mit jelent, de jól hangzik :D
párnaevő 2014.12.21 19:30:26
@beacska: Most, hogy mondod, tényleg van ilyen Zsuban. Ezt elég könnyen ki is lehet használni mások részéről, egyszerűen csak hagyják, hogy ő végezze a "piszkos munkát", ők meg ellavírozhatnak a szimpatikusabb vonalon. A szerkik persze megtehetnék, hogy nem hagyják punnyadni a népet, kiemelnék néhányszor figyelemfelkeltőbb pozikba a tujákat pl.
A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben)…..
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
párnaevő 2014.12.19 19:16:08
@Krétagarbó: De nem is akar dörgölőzni. Nem úgy, mint Dóri, aki egyből a lábához bújt, amikor visszajött 72%-kal. Szóval annyira utálta, hogy azért ez belefért :)
párnaevő 2014.12.19 19:17:26
@kamilla123: Ő _ezt_mind_ képviseli a VV-ben ;)
párnaevő 2014.12.19 20:10:32
@Krétagarbó: hát ugye így az elején muszáj volt hagyni őket, a srácokat is bevette a csapatba, pedig azok nem álltak mellé a párbajban.
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
párnaevő 2014.12.16 18:56:22
@Köcsöglány: színészként amúgy is be kell vállalni neccesebb jeleneteket, szóval csak gyakorolt :D
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Azzal kezdünk, hogy a zöld, és izé, mindenütt meglehetősen feszülős zöld gatyába bújtatott Lilu megmutatja, kit rühell a VV7 nézőközönsége, azaz a műsort a tévében és a neten követő, adásonként átlagot számolva 160 000 ember, akiknek a java része, és most tessen…..
párnaevő 2014.12.14 18:20:09
@beacska: nemtom, nekem a korábbi részekből az már kiderült, hogy Kiskunnak nem tetszik 12ker, és a beszélgetésfoszlány épp erről a témáról szólt.
Minden a munkahét körül forog, nyafizás van, hogy dolgozni kell, mégiscsak borzalmas élet ez, hogy a létfenntartásért nem csupán dögleni kell egy kanapén. Macival kezdünk, aki a raktárban méri fel a terepet, bent pedig a szorgos kis méhek figyelik, hogy mit csinál, szerintük…..
párnaevő 2014.12.12 19:54:52
@párnaevő: lila kendő - ez Ádámé, szóval ha ő parában lesz, és felköti a kendőt, úgy értettem
párnaevő 2014.12.12 19:58:28
@beacska: kúl :)
párnaevő 2014.12.12 20:00:34
@Lonka7: nincs így explicit leírva, de ez jön ki a feltételek alapján
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..