Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fittlady

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A testépítők étkezésében különösen nagy szükség van a megfelelő  tápanyagok biztosítására, ami vonatkozik a mikroelemekre és az ásványi anyagokra is. Fontos megjegyezni, hogy a táplálék kiegészítést ezen a ponton célszerű elkezdeni. Az étkezést a jó minőségű…..
Akár bevallod akár nem, nekünk nőknek fontos, hogy tetszeni tudjunk valakinek, de legfőképp magunknak és tükörképünknek. Mi az ami végett az uraknak rajtunk ragad a szeme? Amit először megnéznek rajtunk. Jó persze a szemed a szép pofid,/a cicid/ de még valami.. A jó kis formás…..
Önmagában kevésbé nevezném a túrót ínyenc esti csemegének, de egy kicsit felturbósítva igazán finom turmixot hozhatunk ki belőle. Magas kazein, tejfehérje tartalma és lassú felszívódása miatt időzítsétek az esti órákra vagy akár a lefekvés előtti…..
Legújabb Before After rovatunkban Szénási Tibor elmondja: Hogy és miért számolta fel túlsúlyát ?  Tibi:  "Decemberben ért véget egy több mint 9 éves kapcsolatom és ekkor határoztam el, hogy elég volt a túlsúlyból. Az edzés lett a megnyugtató biztos pont az életemben…..
Fittlady 2013.10.27 18:34:10
@Tibooo: nagyon jó étrend tippnek nem rossz. Én sajna muszály vagyok dobozolós technikát bevetni a munkám végett. Amikor mások cigiszünetet tartanak én akkor muszály hogy egyem. Mert más megoldás nincs. De a piritós dolgot átgondolom teljes kiőrlésű valamiből megcsinálni vagy melegszendvics . Végül is elfér a zsebembe. :D Köszi!!
Talán van aki már megnézte a BeforeAfter rovatban a rólam szóló írást. Úgy gondoltam pár általam is használt, bevált tanáccsal hozzájárulnék azon erőfeszítésekhez amiket esetlegesen tesztek, hogy jobb formába kerüljetek.  Nagy csodákat nem kell várni, de minden apró…..
Több hollywoodi színésznek és testépítőnek vált életének részéve az anabolikus szteroid, melyeknek általános mellékhatásai a májkárosodás,  erős férfias szőrzet és további súlyos egészségügyi problémák. Ezeknek a mellékhatásoknak vált áldozatává az a 28 éves…..
Rengeteg diétás módszer terjed a köztudatban, azonban az már a saját felelősségünk, hogy melyiknek hiszünk avagy dőlünk be. A következő hat pontban a legnagyobb hibákat és tévhiteket olvashatjátok ebben a témában. A csodadiéták azért nem jók, mert a fogyást arra alapozzák,…..
Fittlady 2013.10.24 09:30:47
@Bencissimo: Akkor igen szigorúra fogtad a diétát.természetesen a tejtermékkekel kapcsolatban vannak pro és kontra információk, de a joghurt mindenképpen kó hatással van a bélflórára, a sajtokat sem kell okvetlen kiiktatni, Üsítő italokat mondjuk megértem mert majdnem mind cukrozott alapanyagú kivétel az ásványvíz amelyben azért sok ásványianyag található és szintén hasznos lehet a folyadékfogyasztásnál. Ennek ellenére gratulálok az elért eredményhez és további sikeres formálódást neked!!
Fittlady 2013.10.24 09:32:20
Fittlady 2013.10.19 13:41:52
@Don Tejbegríz a féllábú matrac: Gratulálok az eredményeidhez ! És a hozzászólaásodban rátapintottál a lényegre. Ami mindenkinél egyformán működik. Ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe mint amennyit elégetsz akkor létrejön a fogyás. Az a táplálkozás amit a kommentedben emlitettél az hasonló a paeolit táplálkozáshoz. És Igen a fogyáshoz azért kell a mozgást beiktatni hogy jobban felgyorsuljon az anyagcseréd és több kalóriát égess el--igaz megjegyzem sokaknak már csupán a táplálkozás megváltoztatásával is lemegy egypár kiló de ez mozgáshiány nélkül egy idő után stagnál sajnos . További jó mozgást és alakulást neked! :)
Ahogy a várandósság ideje sem 2 hét, a régi alakunkat sem tudjuk visszanyerni ennyi idő alatt. Legyünk türelmesek önmagunkkal szemben, de saját testünkre és jelzéseire figyelve, mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy visszakapjuk régi formánkat. A sportolás időpontja viszont…..
Manapság gyakori, hogy a gyerekek a saját iskolatáskájuknak a súlyát sem bírják el/megj., igaz manapság szinte minden könyvet hordaniuk kell. A mozgásszegény életmód már kis korban elkezdődik, a lehető legrosszabb választások egyike. Mely végül egy gyenge beteges…..
Vajon a futás, biciklizés úszás a jobb edzésforma-e, azaz az aeorob mozgások, vagy a heti 3x edzőtermi edzésforma, azaz anaerob mozgás fajta-e a jobb súlyvesztés szempontjából ? Futás: Az ember számára mindig szükség van egy kitűzött célra; tervek, elvárások…..
Röviden annyit magamról, hogy Fittlady néven fogok írni Nektek, 22 éve aerobikoktatóként működöm és mellette néha - néha edzőként is tevékenykedem. Tehát testépítés bőven belefér a repertoárba. Amivel legtöbbször találkoztam pályám során az a hölgyek…..