Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scandal Douglas

130 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hera cikke után egy kicsit elmerengtem a fenti kérdésen. Nevemhez hűen azért mégiscsak bemutatom a virtuális szexet. Nem állok egyik oldal mellé sem, mindössze csak kutatok a kérdések után és megpróbálok válaszolni rá. Figyelem: a cikket csak 18 év felettiek olvashatják el! A…..
Írta: Hera   Elsöprően divatosak lettek mára SL-ben a tenyészthető-nevelhető virtuális állatkák, annyira, hogy a legutóbbi „Top 10 dolog, amit SL-ben csinálhatsz” Linden promo-videóban is a tízből ez az egyik reklámozott SL aktivitás. Kevés olyan kiskedvenc tenyészállat…..
írta: Michael Adams képek: Scandal SL és RL képei magáról Úgy gondoltam, hogy interjút készítek a Scandallel, aki nagy meglepetésemre vállalta a szerepet. Nagyon érdekes válaszokat adott a kérdéseimre, remélem, tetszeni fog nektek. 1. Mit gondolsz a Linden Lab-ről? Jól végzik a…..
Írta: Hera Végre itt a jó idő, valóságosan is és SL-ben is, és ez egyre inkább a szabadtéri vagy mediterrán helyszínekre vonzza az avatarokat; keressük a tengerpartokat, a pálmafákat, a „kiülős” helyeket. Egyik kedvenc ilyen „kiülős” helyem SL-ben a…..
írta: HeraSajnos, nagyon kevés alkalmam van magyar kreátorok által épített Second Life-beli helyekről írni ebben a blogban. Ez legtöbbször szerintem csak azért van, mert egyszerűen nem tudok róluk, vagy a helyről tudok ugyan, de nem tudom, hogy magyar az építésze. Most viszont…..
Írta: Hera Történelmi hiányosságaimat meglepően néha a Second Life-ból sikerül pótolni. Semmit nem tudtam például a híres alamói csatáról (Texas, 1836) – az erről készült filmeket sem láttam -, de amikor egy blogon arról olvastam, hogy a Texas Arlington Egyetem (UTA)…..
írta: Hera Poliatevska Régóta rajongója vagyok SL-ben a Kora Zenovka - Baal Zobel építész párosnak. Nemcsak gyönyörűen kialakított és megtervezett szerepjátékos régióik látványvilágát csodálom (Kingdom of Sands, Golgothica, Midian City), hanem azt az alapos háttérmunkát, a…..
Bevallom, félek tőle. Elég sokat Fallout-oztam már ahhoz, hogy féljek egy világméretű nukleáris katasztrófa lehetőségétől. Amikor felfedeztem tehát, hogy a Second Life-ban van atomerőmű, azonnal elmentem megnézni, mert a félelmeinket talán leginkább úgy csökkenthetjük, ha…..
írta: Hera PoliatevskaHírforrás: New World Noteshttp://nwn.blogs.com/nwn/2011/02/stroker-second-life-content-lawsuit-settled.htmlNagyon kíváncsi voltam ennek a pernek az eredményére, hiszen a virtuális világok, de különösen a Second Life egyik alap problémájáról szólt: a…..
Sziasztok!Egy srác megkeresett, miszerint tanulmányt írna a disszertációjához. Kérését továbbítom nektek:Sziasztok!Nagy Péter vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Ph.D hallgatója. Disszertációm témája a Second Life. Eddig főleg külföldi felhasználókat kutattam, de most…..
Rég írtam ide, ennek oka, hogy alig foglalkozok a Second Life-fal - sokkal inkább a közösségi SLHungary fejlesztésével, aminek már nagyon-nagyon ideje volt. Szerencsére technikailag nem sokat késtem, így lássuk, mik a Second Life tervezett új kliensének újdonságai.A legnagyobb…..
írta: Hera Poliatevska Newbie korom óta keresem a Second Life-ban azokat a tájakat, ahová a való életben nem tudok elégszer elutazni, pedig szeretnék. Rengetegszer írtam már be eddig a Keresőbe a Venezia és a Venice szavakat, de sose voltam elégedett a találatokkal. Vagy egy…..
írta: Hera Poliatevska Már tavaly ősszel, a Burning Life-on is feltűnt, milyen divatos építészeti téma lett SL-ben a „Metropolis”-téma,: a ’20-as és ’30-as évek konstruktivista, expresszionista és art deco stílusa egybegyúrva a 20. századból ismerős…..
Írta: Mike Fahey, fordította: Scandal Douglas Rod Humble első munkája az EverQuest. Ekkor lett az EA azon játékrészlegének a feje, mely a The Sims franchise-t irányította. Mindezen poziciók után lett a Second Life-ot irányító Linden Labs feje Amikor először játszottam az…..
Igen, már karácsony előtt megvolt az új vezérigazgató neve, akit találtak. Talán nem is lehetett volna jobb vezetőt találni a Second Life élére, mivel elnézve az eddigi preferenciákat... Rod Humble az Electronic Artsnál a Sims játékokat készítő csoport vezetője volt... vagy…..
Ha nincs ötleted arra, hol töltsd a szilvesztert - vagy szeretnél egy jó háttéralapot a házibulinak, akkor nem kell mást tenned, mint becaplatni a Second Life-ba. Pár évvel ezelőtt (2008 előestéjén) én úgy gondoltam, végigbulizom a szilvesztert virtuálisan, akkor azt hittem:…..
írta: Hera Poliatevska Most, hogy a tengerentúli mozik viszonylagos sikerrel játsszák már a Black Swan cím pszichodrámát, újra feltámadhat a szélesebb közönség érdeklődése a klasszikus balett iránt; és sokan nem tudják, hogy ha a való életben már le is késtek…..
A 2.4-es kliens bétája már elérhető. Néhány újdonság, amire számítani lehet verzióváltáskor:1. Automata frissítő. Ez már korábban is mondva volt, úgy tűnik, ez most lesz elérhető. Most már nem kell figyelni a kezdőlapot, mert a háttérben le fogja tölteni, és következő…..
írta: Hera Poliatevska Az idei Luca-nap már a harmadik alkalom, amikor a Second Life-ban a svédeknél ünnepelem a karácsony közeledtét. A virtuális Svéd Intézet minden évben a Luca-naphoz közeli vasárnap estén tartja a hagyományos Lucia-ünnepet, a tradicionális gyertyakoszorús…..
Idén is megrendezik a Winterfestet, ennek otthont idén a Global Online Hockey Association 6 téli régiója, Chamonix ad. Ellentétben az eddigiekkel, most teljes programfüzetet állítottak össze a GOHA-sok. Ennek listáját bővebben itt találhatod:…..
Ismét egy olyan cikk, amivel nem tudok mit kezdeni... Ugyanis vicces, de akárhányszor próbálgatom a Mesh Import-ot, nem sikerül. Valami lehet a béta programmal, mert mindig Crash Log-gal áll le, importálás után. Úgyhogy marad az elméleti sík, de elmondom, meddig jutottam el... Az első…..
írta: Hera Poliatevska  Ez egy régi játékom SL-ben; ha néha sporttal akarom levezetni RL fáradtságomat, elmegyek a sick-re, és Ugrálok! A játékhoz az adta az ötletet. amikor először meglátogattam a sick nevű japán cyberpunk sim-et (Teleport:…..