Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.C.

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
A.C. 2018.03.14 15:21:00
@Brokkoládé: én úgy szoktam, hogy a futárt behívom, és megvendégelem. Ha ízlett, akkor fizetem ki. Elsőre néztek nagyon, de aztán megszokták.

Na jó. Nem is.

Én mindig előre fizetek, akkro nincs ez a "nincskisebbnemtudokvisszaadni" szarság. Sohasem volt még probléma belőle.
Olvasónk gondosan akart eljárni, ami teljesen érthető egy többszázezer forint értékű elszívórendszer kiépítésénel, ennek ellenére az önfeledt és szag nélküli főzőcskézés helyett az üzlet és a beszerelő cég egymásra mutogatása maradt neki, meg a végtelen hosszú ügyintézés. Üdv!  Próbálom a…..
Szegény Gábor nem elég, hogy letolt egy teljes költözést, ennek kapcsán még jól meg is járta a honlapján hiperszuper kalkulátort üzemeltető, de azt nettó árakkal kozmetikázó cég miatt. A Kevin Movers az un. kreatív tájékoztatás minimum nem elegáns fogását alkalmazta: szépen kiírta, hogy "A…..
A.C. 2017.12.12 15:03:28
@borso: és mennyi de mennyi komoly nemzetközi webshop csinálja így, csak a checkout-nél teszi hozzá a szállítást (ez még érthető) de az adókat meg a kezelési ktg-et is... nem is veszek onnan soha semmit :)
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
Tulajdonképpen dicséretes, hogy az Orsay, amely majd 20 éve van jelen Magyarországn,  csak most debütál a Homáron, az esetük viszont elég hervasztó. Komolyan gondolja egy cég, amelynek célközönsége a modern és magabiztos nő, hogy ilyen tessék-lássék, rálegyintős-lerázós,…..
"A szelektív gyűjtés kialakításánál alapelv, hogy csak ott célszerű bevezetni, ahol már van szervezett hulladékgyűjtés és rendelkezésre állnak a gyűjtés-szállítás eszközei. A tapasztalatok azt mutatják a szelektív gyűjtősziget, mint egyedüli megoldás hosszú távon nem tartható." -írja oldalán a…..
Azt már egyszer kiderítettük, hogy sajnos, ha vagyunk annyira pechesek, és az ATM rosszul adja ki a pénzünket, akkor kénytelenek vagyunk amiatt is szívni (a fogunkat), hogy a bankoknak ilyenkor 30 nap ügyintézési idő jár. De ez még mind semmi, ahhoz az igazi, brutális, szívet tépő,…..
N.N. ezúttal nem a halál, hanem a Telekom dominosok angyala azzal, hogy elmeséli, hogyan ne parkoljanak mobillal, ha nem akarnak úgy járni,  mint ő.  Tisztelt Blog! Tisztelt Szakértők! Sok Telekomos történetet olvasok itt és mostanra már csak minimálisak az elvárásaim a céggel kapcsolatban, de…..
A.C. 2017.10.12 22:12:46
@Darth Revan: javaslom a parkolásra is használható applikációkat, ott tudsz kártyával is fizetni
Viccnek hangzik, pedig nem az, Ágnessel pont ez történt. Meg még egy csomó minden más. T. Homár! Két hete vettem egy új telefont (Nokia3), de máris vacakol: a megnyitott böngészőoldalakat magától bezárja, illetve visszalépked az előzményekhez. Hozzá sem kell érni a telefonhoz, ezt önállóan…..
Te, kedves olvasó, csak úgy, a magad örömére morfondírozhatsz egy sort a címbeli kérdésen, de ha esetleg DIGI-s területen lévő lakásod van, amit bérbe adsz, na akkor élesbe megy a játék. Csaba azonban nemcsak azért írt, mert kiakadt a havi előfizetési díjakhoz mérten…..
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
Hazánk egyetlen legális online sportfogadó oldala a Tippmixpro. Az oldal magyar nyelvű, a nyeremény adómentes, így nyilván próbálkozik is rajta mindenki, akit ez a fajta izgalom vonz. Balázs is belekóstolt, aztén inkább kecskét venne, csak nincs miből. Kedves Homár, Meg kell valljam sose hittem…..
A.C. 2017.09.13 15:45:27
Mondanom sem kell kíméletlen lesz az értékelés! - írta még a saga elején Zsolt, aki kitartóan, gyakorlatilag naponta rákérdezett a lassan alakuló fejleményeket a webshopnál. Arra sok példát láttunk már, hogy mivel lehet kipréselni a nekünk járó lóvét, de vajon hogy működnének a dolgok, ha egyszerűen…..
Gyakori panasz, hogy a fapados repülőtársaságoktól nem könnyű számlát szerezni a  jegyről - a szoros mezőnyből is kiemelkedő Ryanairtől például gyakorlatilag lehetetelen. De a Wizz Air-nél elvileg létezik erre a form, ami simán működik is, kivéve, ha módosítani kéne azt a számlát valami miatt. Akkor…..
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
Vannak a nagyon gondos, előrelátó népek, akik tavasszal, még a szezon előtt szereltetnek klímát maguknak. Vannak a Pató Pálok, akik nyáron próbálnak kapkodni, persze, hiába. És vannak a tudatosak, akik azt gondolják, hogy a szezon lecsengésével kényelmesen megoldható a beruházás. Ilyenkor egy baj…..
Az alábbi beszámoló alapján ezen a területen nem az erdő fohászkodik, hanem az arra járó túrázó. Vagy azért, hogy jöjjön rá a heves csuklás az alábbi helyzet létrehozójára, vagy  azért, hogy nehogy fenékbelőjjék, amíg átiszkol a veszélyes zónán. Legkésőbb a több turistaút kereszteződésébe az…..
Július 7-én jelentette be a Wizz Air a vadiúj WIZZ applikációt, amitől idézem: "Egyszerűbbé vált a foglalás folyamata, és az alkalmazásban elkészített beszállókártya internetkapcsolat nélkül is elérhető marad." Aha, mormogta magában valószínűleg már júliusban is a sokatlátástól szkeptikus magyar.…..
A.C. 2017.07.26 17:11:17
@SzerződésSertés: nadehát ez tök szórakoztató - eddig csak mindig az volt hogy ez mekkora sztereotípia hogy a sztyuvik a sapkásokkal dugnak, és akkor most igaz? az ilyen butapicsa sztorin én tuti szétröhögtem volna magamat - persze viccet félretéve, igazad van, ezt neked nem kellett volna meghallani, viszont ettől ő még nem "trained to be rude" ahogy Barbika írja, ő azt mondja hogy az utasokkal voltak kifejezetten bunkók - na én ilyen nem tapasztaltam - a te eseted az szerintem más

sőt, nekem a legutolsó élményem az volt, hogy a mögöttem ülő román családnak háromszor szóltak tök udvaraisan hogy legyen kedvesen a felszálláskor a tálcát felhajtani, és az ablaknál a napellenzőt is felhúzni - mikor a kedves utas aszonta hogy "why" - akkor sem hajtotta el a román anyjába, hanem elmagyarázta neki

fullgáz a gbirkaterelő ferihegyen, ez jogos, de ez az általános jajjdefosezawizzairmindenbenszarok, na ez nem igaz

utazzon lufthansával aki szidja a wizz-t, őt a németek csak latehansának hívják, a sok késés miatt
Július 23. óta forog az Aranyélet új évada. A harmadik évadban előkerül majd az elmúlt évek jó néhány közéleti eseménye, és arra kérdésre is választ keresnek, hogy áthidalható-e a generációk közt húzódó szakadék, SŐT, téma lesz a család és a karrier, a hatalom és a tisztesség összeegyeztethetősége a…..
A.C. 2017.07.26 17:03:56
@beat76:

egyetértek - ebben a sorozatban Endre bá volt a lényeg, Anger annyira eltalálta ezt a szerepet mint még kb soha senki a hazai sorozatokban