Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csoki mama

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sokat elmond a rezsim hangulatáról és támogatottságáról. ..
Csoki mama 2019.01.30 22:21:12
@taga20: eddig is más ápolgatta, most is, csak már szabadon.
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
Illúziók Rab Zsuzsa - Lehet 2008.02.12 20:00:00
Hát még lehet? Mégis lehet? Lehet? Virágos isten küldött tégedet! Megint veled? veled, veled, veled? Az ócska sláger-dallam is nevet, sajnos, a vénkisasszony is nevet, mi tagadás, a bácsi is nevet nevet, nevet, hogy lehet, hogy veled, megint veled, hogy azértis, lehet, hogy tiporjuk…..
Csoki mama 2015.01.16 17:13:56
Soha nem látott összefogást és hatalmas győzelmeket hozott a 2014-es év szeretett pártunk és kormányunk számára. A (z)emberek ismét bebizonyították, hogy képesek összefogni a jobb élet és az olcsóbb gázszámla reményében, és a többség bizony ismét megszavazta a kétharmadot…..
Az alábbi olvasói levelet az elkeseredettség szülte: írója egy rehabilitációs felülvizsgálaton nemrég átesett bányász, akit egy infarktus után és számos betegséggel terhelten is munkára alkalmasnak ítéltek, s ha nem tud elhelyezkedni, ezután összesen 28 ezer forint havi…..
Csoki mama 2013.09.01 13:21:17
@sefatias: Tisztelt Uram.
Jó magam is bányász feleség vagyok, igen egyet értek azzal ami az Ön problémája.Férjem 67éves, 27 év földalatti, és 15 év rehabilitációban eltöltött év után, hála a jó istenek már öregségi nyugdíjban van.Az Ő számára még adott volt a korkedvezményes nyugdíj,de mindez semmit nem ér, mert az egészségének annyi.Inzulinos cukorbeteg,mozgássérült, tönkre mentek a lábai,csuklói, alig tudja emelni a karjait, 3 éve rendszeres látogatói vagyunk a tüdőonkológiának, ami annyit jelent, mind a két oldalán daganatok sokasága volt felfedezhető, és az operációkat sem kerülte el.
Nagyon nagy szegénységi bizonyítvány attól az embertől sajnálni és elvenni a megélhetéshez való jogát, aki ezért az országért minden veszélyes munkát ellátott, ahonnan más elszaladt Ő oda ment.
Commentelők sokasága nem tudja megérteni, átérezni, azokat a dolgokat mint mi, akik azért remegtünk,-míg férjeink dolgoztak- hazajönnek-e.Pedig hosszú évek sokasága alatt sem lehetett megszokni ezt.Most mindenki sajnál mindenkitől mindent,de kérdem Én, hol voltak, amikor le lehetett még szállni a tárnákba.Bocsánat a muskátlik már elnyíltak.Kapolyi Úrnak és a díszes társaságnak köszönhetjük a LIÁSZ programot, a Vas gyártás befagyasztását és az itt dolgozó emberek teljes ellehetetlenítését.Nem azoktól az emberektől kéne elvenni ezeket a pénzeket akik megrokkantak,ha nem azoktól akik itthon állítólag már alkalmatlanok a munkára Spanyolországban meg nyomják a bányában. Most azok az emberek fordulnak a betegek ellen akik egykor megadták azt ami a betegnek jár.Mikor voltak akkor igazságtalanok, most vagy akkor.Na ez az amikor nem tudja a kéz, mit gondol a fej.Mert ugye koordinálva a mai napig nincs semmi.Csak elűzni az országból a fiatalokat, az idős megbetegedett embereket meg lökni az árokba.Igaz azt mondták senkit sem hagynak az árokparton, ez igaz belelökik és betemetik azzal a szeméttel amit ezalatt a rövid idő alatt termeltek.Abból meg van elég.Épp ideje lenne,ha ez a munkásosztály felébredne.Okos emberek vennék át minden irányítását, a mai kulákokat kitelepítenék a Hortobágyra egy szatyorral, befagyasztanák a bankszámláikat, a rengeteg deviza hiteles adósságainak nagy részét kilehetne fizetni belőle, és azt a rendet ami volt, élni és élni hagyni megszívlelnék.

JÓSZERENCSÉT