Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigris

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! Szeretettel küldöm a szomszéd macskájának képét, aki egy pillanat alatt felmászott a kerítés póznájára, majd hosszasan tanakodott, hogyan is kéne lejönni. Mindenkit megnyugtatok: végül is egy halálugrással sikerült!" - írta nekünk…..
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
tigris 2010.07.17 12:34:50
@vega2: arra a műholdra legalább 130-as tányér kellene, de azzal sem az igazi. Nekünk magyarból nagyon messze van az a hold. Ott sajnos a többi norvég, finn, dán adók is nagyon gyenge jellel jönnek.
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
tigris 2010.06.05 09:14:43
"terszim" kicsit félre beszélsz, hol voltak tegnapelőtt az amerikai adatok még 14 óra körül amikor esni kezdett a tőzsde hatalmasat. Hol volt tegnap 12 órakor amerikai adat amikor jött a hatalmas zakó, sehol. Ez mind a kedves FIDESZNEK köszönhető. Sokan jönnek itt a hülyeségekkel, hogy pénzt szabadítottak fel és most vesznek OTP-t és majd eladják, kérdem én mikor lesz a fenn? Ennek még itt nincs vége, vagy biztosan nem lehet tudni, hogy hol a vége. Mondok én egy sokkal egyszerűbbet 5840 körül shortolni az OTP-t TDT 5*szorzóval sokkal jobb befektetés volt és biztosabb. Itt nem volt rizikó még "1%" sem, tiszta ügylet, kevés ilyen van egy évben. De talán kevés volt a Kósa felszólalása után az esés, és másnap még adott a Szijjártó is a piacnak. Na ez "1000" forint részvényenként nem semmi. Gondolom ezt senki nem játszotta meg a FIDESZ közeli haverokból, szerintem akik írták a beszédeket meg a többi aki olvasta, azokban fel sem merült ennek a szándéka. És akkor még a deviza párokban rejlő pénzekről nem is beszéltem. Most meg lett a pártkasszából a hiányzó összeg, remélem gyerekek ezentúl gondolkodtok majd kicsit mielőtt beszéltek hülyeségeket. Sokan vannak itt akik rátok szavaztak és ezt nem várták. Megint az következik, mint 12 éve, szidni a komcsikat, hogy mennyire szarul csináltak mindent és majd hónapokig bűnbakokat keresni, meg felállítani különböző vizsgálóbizottságokat és nem tenni semmit. Mi azt hittük ebből már tanultatok és talán gazdasági változás jön előbb, majd ráértek utána, vagy közben a bűnbakokat keresni.
A héten úgyis minden az Apple-ről és tabletjéről szól, egészen természetes, hogy ilyenkor mindenki megpróbálja kivenni részét a felhajtásból. Ha csak egy kicsit is köze van bármelyik Apple-termékhez valaminek, akkor az már számíthat arra, hogy részese lehet a hét…..
Sokat botorkáltak a nagyok, vitézkedtek a kicsik és az aprók, mégis félszezon után a tabellán semmi váratlan. Elől Góliáték, hátul Dávidék. A tippbajnokságunkban a tavaszi idény győztese - a Foci olasz módra helyett  - egy Grosics Gyula bácsi által dedikált…..
A neves francia stylist, Catherine Baba épp egy bemutatóról távozott, amikor lencsevégre kapták. Szerintem a fotós akkor még nem sejtette, milyen meglepetésben lesz része, mert ebben a gyönyörű kimono-leggings-extra magassarkú kombinációban, valljuk be az ember nem gondolná, hogy…..
tigris 2010.01.03 11:37:01
@kispista2:
szerinted mi a gond azzal a ruhával?
Teljesen rendben van a csajon minden.
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
tigris 2009.12.05 23:20:59
@WallyB: hát igen az elég régen volt, de szép volt. Én most is imádom őket. akkor is amikor a Seria B-be kellett játszanunk, pedig nem csak nálunk voltak gondok. Azért akkor sok mocskos áruló elhagyta a süllyedő hajót, és nem rossz játékosok voltak. Onnét felálltunk és nem is tudtunk költeni játékos vásárlásra szinte semmit. Becsülöm azokat akik maradtak és küzdöttek. Mocskos Ibra az ment egyből, és nálunk tanult meg focizni. Nyilatkozni is megtanulhatott volna, mert mikor hozzánk jött akkor is azt nyilatkozta, hogy gyerek kora óta arra vágyott, hogy a Juvéban focizzon. Utána meg arra vágyott, hogy az Interben focizzon, nevetséges. Most legalább a Barcánál már nem ezt mondta.
tigris 2009.12.05 23:23:51
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igen, ez tény akkor nagyon rosszak voltak, de remélem még lesznek. Csak a haverom ne olvassa a miket írogatok, mert ő nekik szurkol. Én is szeretem őket, csak ne legyenek elöttünk. Bár mindig jobb mintha az Inter van.
A MOU márka a kényelmes countryside feelinget hivatott képviselni. Mottójuk, hogy élj egyszerűen, szeresd a természetet és érezd a puhaságot. Múúú. (Zárójelben jegyzem csak meg, hogy az olyan országokban, mint Magyarország, ahol a vidék - ami természetesen nem egyenlő a…..
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
tigris 2009.09.29 18:42:37
@One China:
Ez a múlt, de most 2009 van és ebben az évben egy nagy nulla volt, Massa sokkal jobb volt. Ja és ezek a pontok amikor gyűltek akkor Raikönnen első pilóta volt, Massa pedig csak második a Schumi mögött. De tény, hogy jobb volt a finn régebben, de ma már egy nulla, menjen a mercihez, Alonso sokkal jobb lesz a Ferrarinak.
Belehasítanak az olaszok, mint bálnafallosz az óceán iszapjába: már a második fordulóban egymás torkának esik a Milan és az Inter, ugyanekkor a Juventus Rómában teszi teljessé a Serie A színe-javának összecsapását. A Milant kell megneveznünk a dolog haszonélvezőjének, hiszen…..
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
tigris 2009.05.14 10:02:43
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
tigris 2009.03.05 10:53:16
ez sz@r volt
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
tigris 2009.02.27 20:19:41
@D=M=C:
jól mondod. De biztosan érted, hogy mire gondoltam.
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
A futball állandója. A focivilágban van egy csomó minden, ami folyton változik: a labdák külleme, a bírók szerelésének színe, a számozás, néha a szabályokhoz is hozzányúlnak egy picit. Egy valami állandó: ha jön Pippo Inzaghi, akkor ott gól van! (a poszt apropója a vonal…..
Kezembe akadt a minap egy kis A/5-ös cetli, "Tájékoztató a haláladó részleges eltörléséről" címmel, Mdf logóval a szélén. Azon nyomban dobtam is félre, mit érdekel ez engem, de ma végül is csak átfutottam. Érdemes volt. Az Mdf megpróbálja körülujjongani magát, de…..
tigris 2009.02.14 11:46:34
@morpho:
Ezt valahogy nem értem. Mi köze az Ibolyának ahhoz, hogy neked 8 hónapig tartott a hagyatéki tárgyalásod? A másik pedig tudtommal 2009-től nem kell fizetni haláladót. Mielőtt még bárki megszólna nem vagyok MDF-es, de ezt a törvényt jónak tartom. Miért kell a jó dolgok miatt is szapulni vkit. Gondolom mert ez olyan magyaros fasza dolog.
Háromszáz forintba kerül az euró, ezzel van tele már nemcsak a gazdasági, hanem a szélesebb média is. A hír persze fontos, a szám szép, kerek lélektani határ, történelmi minimum, és hát a további rizikó sem elhanyagolható, nem kicsit ingoványos talajon jár a forintpiac. Ezzel…..
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
Megláttam, a szívem majd kiugrott a helyéről. Már találkoztam hasonlókkal, kerestem, tudtam hogy egyszer megtalálom. Szerelem volt első látásra. Azt hiszem mindenkinek van egy pillanat(na jÓ több is) amikor meglátja élete cipőjét. Meglátják egymást, a cipő pedig megszólítja.…..