Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kateto57

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el. Ennek lényege, hogy a társadalom…..
A KDNP javaslata szerint vasárnap nem nyithatnának ki a szupermarketek és az éjjel- nappalik. Nehéz lehet egy pártnak, ha nincs. Járjatok csoportterápiára az Együtt-tel, de hagyjátok békén az országot! A NER fejei olyan termékenyen posványosítanak, hogy azzal kihívás tartani a…..
  Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány.    2006. április 21-én a második választási forduló előtti pénteken Orbán,…..
Varánusz Viktor, az orál jobbágy 2014.06.24 05:57:00
Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a…..
(fotó: nol.hu) A Fidesz-KDNP kormány már idén ősztől a szociális kártya bevezetésére készül, majd 2014-től minden szociális ellátásra kiterjesztené azt. Ez nem meglepő, hiszen mindent előkészítettek a kártya bevezetéséhez: néhány ellátást már most is…..