Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Runaway*

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kértétek, írjak arról, milyen is szerintem  az elég jó  (v. pont jó) férfi-nő kapcsolat.Megszületett:  Alaptétel: Mindig a nő választ! No nem azért, mert neki valamiféle előjogai vannak, hanem azért mert ezt kívánja a genetika és a faj fennmaradásának…..
Lassan ideje beszerezni a faragnivaló tököket, és kitalálni, milyen mintát készítsünk az idén. Fúróval persze minden gyorsan és egyszerűen megy, aki tehát nem nagyon ér rá farigcsálni, vagy bátortalan, annak szívből ajánlom ezt a megoldást! Anyagok, eszközök: Néhány formás tök Fúrógép különböző…..
Elegem van mar nekem is abbol, hogy mindenert megharagudjak, vagy duzzogjak. Nem fogok. Igen vannak dolgok amik rosszul esnek, nagyon is. Mindig van valami ami rosszul esik, legalabbis altalaban. Nem veszi eszre. Es ez faj. Nem akarok mast, en Ot akarom, de felek, hogy igy elveszitjuk egymast.…..
Egy meleg srác jegyzetei 339. 2013.08.29 20:55:20
Ha képekben és szimbólumokban gondolkodunk, én elég gyakran teszem azt, akkor az ősz az elmúlás és a halál szinonimájaként, szimbólumaként jelenik meg. Igazán nem szeretnék senkit depresszióba taszítani, de kinézett valaki az elmúlt napokban az ablakon? Esetleg sétált odakint?…..
*Runaway* 2013.09.01 23:17:49
www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME Ez jutott eszembe. :) Minden hozzaallas kerdese. A borongos is gyonyoru. Regen azt mondtam, barcsak mindig sutne a Nap, aztan rajottem, hogy akkor mennyi olyan szepseg lenne, amit nem tapasztalhatnek meg. Azt hiszem megtanultam tancolni es enekelni az esoben, a szivemben pedig mindig ott a napsutes. :) A telrol pl. a jegkori jut eszembe, a hocsatak, az, hogy gyonyoru feher minden, es mennyivel masabbak a havas ejszakak, mennyivel vilagosabbak. Szeretem a hullo hopelyheket, es mindent... igen, meg a szankozast is, a hoangyalkakat, a karacsony hangulatat... annyi sok szepseg van, annyi pici apro orom, es ettol gyonyoru az elet. :)
GONDOLJBELE... Keresni valakit... 2008.12.12 02:07:00
Talán az egyik legcsodálatosabb a szerelem. Amikor megeszlek és felfallak, reggelire, ebédre és vacsorára, de az uzsit és a tízórait se szívesen hagynám ki. Puha kalácsra kenlek, tejben-vajban fürösztelek, csokimázzal kenlek és ezek után minden kis hajlatodban nagyutazást teszek.…..
*Runaway* 2013.09.01 13:51:47
Arielszív "Életforma" 2013.08.27 09:15:55
"Tudod, azt hiszem, egy felismerés még csak felismerés. Azt hiszem, hiába érted meg, azt, ami van, ha nem éled. Azt hiszem folyamatos tennivaló a gondolatok igazságának megkérdőjelezése, és annak megismerése, fölfogása, hogy a gondolat nem te vagy, s nélküle tán boldogabb…..
*Runaway* 2013.09.01 12:42:29
Gandalf mondja a hobbitoknak, a Gyűrűháborúk alatt: -Mi van hobbitok? Hehe, mi a hobbitok?! Majd eltűnik, megküzd Balroggal...
HamPLÓ Kőtenger 2013.08.28 18:00:00
A Balatonban az a jó, hogy nem csak a Balaton jó benne ;) ti. a környéke is tele van látnivalóval. Kiskoromban "déli parti" voltam, aztán '85-ben - előbb a családdal, később magamban, barátokkal, barátnőkkel - elkezdtem felfedezni az északi oldalt is, és ez a folyamat még mindig tart. Néha…..
Megcsörren a telefon. Jaj, drágám - mondja Annus néni - gyönyörű paradicsomom van, most hoztam be a kertből, vegyszermentes, kicsattan az egészségtől, kell-e valakinek a Mesefaluban. A legjobbkor hívsz - szól a válasz - nekem most épp jól jönne, de nem csak úgy nyersen, hanem…..
Több ezer diafilmet nézhet meg mostantól bárki a Virtuális Diafilmmúzeum oldalán. A magyar diafilmek gyűjtőoldala a legnagyobb magyar diafilm-gyűjtő, Bíró Ferenc gyűjteményén alapul és a tervek szerint hetente bővül. Az oldal megtekintéséhez katt a képre:    …..
*Runaway* 2013.09.01 04:08:54
Egyébként mi berének hívjuk. Hozzávalók:  1 kg cukkini 2 tojás 10 ek. liszt só bors olaj a sütéshez pár gerezd fokhagyma Elkészítés:  A cukkinit megmossuk és ha nagy, akkor kimagozzuk. Lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levét. Hozzáreszeljük a fokhagymát.…..
*Runaway* 2013.09.01 03:40:56
Az európai fiatalok valljuk be, talán több időt töltenek a számítógép és a tévé előtt mint a szabadban, állatokkal pedig főleg ritkán találkoznak, ha nem az otthoni házikedvencről beszélünk. Shandor Larenty azonban pont az ellenkezőjéről lett híres, jó talán kicsit…..
*Runaway* 2013.09.01 03:37:45
Veszélyben vannak a vetőmagjaink, tájfajtáink! Az EU készülő vetőmagos jogszabálya akadályozná a tájfajta vetőmagok felhasználását, cseréjét.A május 6-i bizottsági döntés előtt ezért hazai civil szervezetek levelet írtak az Európai Bizottság magyar tagjának, Andor…..
Pár napja beszámoltunk arról, hogy új kis foltos cukiság látott napvilágot a Budapesti Állat- és Növénykertben, egy zsiráfkölyök személyében. Nemrég múlt csak két hetes, de már tanúbizonyságot tett arról, mennyire szereti a kamerát, egyáltalán nem szégyenlős, sőt még a…..
*Runaway* 2013.09.01 01:51:51
Az ember szinte már mindent elfoglal magának, kivágja az erdőket, lerombolja az állatok természetes élőhelyét. Aki gyakorlott természetjáró biztosan, de aki csak alkalmanként kirándulgat erdőkben, ők is találkozhattak már elhagyatott, emberi kéz által felépített, majd magára…..
*Runaway* 2013.09.01 01:49:26
<3
Hozzávalók 3 főre: 50 dkg csirke-/pulykamell gyros fűszerkeverék (ezt megvásárolhatjuk, de otthon is elkészíthetjük) 1 dl olaj 75 dkg sütőben süthető sültkrumpli 1 kígyóuborka 2 gerezd fokhagyma  2 dl natúr joghurt só bors A sütőt előmelegítjük 200 fokra és…..