Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsirapH

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öregszünk, öregszünk, más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal trombitáljuk össze a Totalcar-közeli barátokat, újoncokat, ismert és ismeretlen arcokat egy közös bulira. Valamikor nagyon-nagyon régen, amikor sok, mostani olvasónk még fel sem…..
ZsirapH 2015.07.30 12:23:57
@ommm: Köszi, akkor ha tudok lenézek, jó lenne élőben is találkozni mindenkivel :)
Szépen beledurrantott a nulláslisztbe pár hete egy brit lap, amikor világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig kissé…..
Karolina és József két hónapja próbál valami normális összeget kicsiholni Wizzair-járatuk 3+ órás késéséért, de eddig csak 10 euróig jutottak: Egy Wizzair-es kalandos utat szeretnék veletek megosztani. Februárban 4 napot töltöttünk Barcelonában a férjemmel. Elsős kisfiunk…..
A VV6 ma esti, rém hangos és meglehetősen prosztó párbajából a villa jócsajának kikiáltott modellaspiráns VV Iza tért vissza győztesen a villába, hogy ott aztán tovább folytathassa megjátszottnak tűnő (?) viszonyát VV Krisztiánnal. A győzelmi arány meglepően magas, 67-33%…..
Sándor barátnője kis híján bebukta a karácsonyi ajándékát, amikor egy beragadt kurzorbillentyű miatt visszavitték a laptopját az A4 Teamhez. A szervizben 3 hét után azt találták mondani, hogy jóváhagyták a cserét, de már kifutott a készülék, vásárolja le az árát. Cserét…..
A két recept közül a hummuszt nyilván nem kell nagyon bemutatni, örök klasszikus, de sokféle verzió kering a világban, ideje tisztába tenni a dolgokat. A másik talán kevésbé ismert, a toum (túm) tulajdonképpen egy fokhagymakrém, iszonyú brutális első kóstolásra, de akkor már késő, ha lement az első…..