Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shanuss

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videóval frissítve ! Mivel majdnem rekord nézettséget ért el a poszt, feltöltöttem indavideóra a jelenetet is. Nem új dolog ez a kis drágának, annak idején kapott négeres adagokat rendesen arcba-szájba a Brother Loadban, most viszont a Hardx jelenetében dolgozzák meg. A jelenet kiváló, szokás…..
Sokszor nem tudom, hogy az én ízlésemhez igazodik-e a jelenet, amit leforgatnak, vagy csak a jelenetben találom meg azt ami kegyetlenül izgat és elképedek, hogy megincsáltak azt amire mindíg is vágytam. Az alábbi jelenet talán ilyen. Kicsi koromtól megrögzött lábfetisiszta vagyok és az utóbbi pár…..
A szlovák ártatlan arcú szépség kétség kívül a legnagyobb sztár a Legalporno oldalon. Közel 60 (!!!) jelenetet csinált nekik, amiben aztán mindent bevállalt. A mindenre MINDENt értsetek ! Luciana Karel legelső szettje egy négeres cucc volt, ahol máris bevállalta az análozást.…..
 - SPOILERMENTES - Ethan Hunt megint menekül és bujkál, mert nem elég, hogy a Szindikátus nevű, hivatalosan eltűnt és halottnak hitt titkos ügynököket tömörítő szervezettel folytat macska-egér játékot, de az Impossible Mission Force feloszlatása után hazájában árulónak…..