Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggiza

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(cím forrása: mondta a költő) Tegnap este a barátaim egy része kocsmázni ment. Én azonban nem; tudtam, hogy máshol van a helyem. Értékeltem a jelenlegi keserű helyzetet, a jövőmre is gondoltam, és pillanatok alatt döntöttem: mivel nem éreztem jól magam, hazamentem…..
Az eddigi legsikeresebb magyar közösségi oldal, a wiw.hu alapítója és a tüntetéseken aktív szerepet vállaló Várady Zsolt tizenegy évvel ezelőtti, jelentéktelen tettével kapcsolatos hivatalos iratokat valaki kiszivárogtatta a HírTV-nek. A Magyar Narancs pedig megírta, hogyan vert meg egy házaspárt…..
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
Mi történik? About Schmitt 2014.11.20 21:07:41
Avagy félig- meddig nyílt levél Schmitt Pálhoz Tisztelt Schmitt Pál (Köztársasági Elnök) úr! Mindenek előtt engedje meg, hogy kifejezzem mély tiszteletem a MOB és a NOB égisze alatt végzett elkötelezett és áldozatos munkájáért. Az ezen szervezetekben végzett…..
ggiza 2014.11.21 10:16:07
@Szamiz67:
Ha 84-ben nem áll ki a bojkott mellett, akkor utaztak volna? Persze, hogy nem.
Drága Barátom! Úgy döntöttem, írok neked. Jobb híján. Mert amikor beszélgetünk, azaz beszélgetni próbálok Veled, sosem hallgatsz meg. Mindig csak lehurrogsz, kicsinyelsz, kioktatsz, nem hagyod befejezni a mondatokat, stb. Egyszóval sarokba szorítasz, elnyomsz, és leépítesz, úgy,…..
ggiza 2014.11.19 18:13:41
Érdekes vetítés ez az írás. Ismerek kormánypárti (állam)polgárokat, egyiket sem látom dühösnek, az elmúlt 5 évben, mintha különös nyugalommal telnének napjaik, persze folyamatos (számukra) pozitív események még rá is erősítenek erre, pl. a három elsöprő fidesz győzelem. Ezzel ellentétben, bizony sok-sok frusztrált, dühös, átkozódó baloldali barátot vélek felfedezni köreimben. Elég csak belehallgatni a klubrádió műsoraiba, vagy megnézni az ATV-t. Folyamatosan sírdogálnak a betelefonálók, meg a műsorvezetők is. A jobboldali barát majd akkor fog dühös lenni, ha esetleg a most szopóágon őrjöngő banda visszakerülne a hatalomba, bár ennek az esélye a zéróhoz közelít. Valóban, jön a pénz az EU-ból, miért is ne jönne, ha egyenjogú tag vagyunk? Cserébe megkapták a teljes magyar piacot, olyan fair megoldásokkal, hogy akár évekig veszteségesen működve, mesterségesen alacsonyan tartott árakkal, tönkretették a magyar kereskedőket, termelőket.
"Az, hogy lényegében időt húznak, és napi tíz órában, hivatásszerűen nyomják a súlyos, több ezer oldalas aktákat az iratmegsemmisítőbe, számodra valóban mellékes…" Erre azért nem ártana pici közvetlen bizonyíték is, mert annak hiányában egy komolytalan állítás, amin jót kacagnak, akik jót kacagnak...

"Meg a Gúdfrend is egy mocskos ciájé ügynök, aki egyébként azon dolgozik, hogy a diplomata álarca mögé bújva galád módon "

A helyzet az, kedves baloldali barátom, hogy Gyurcsány apád a NOL-nak adott egy interjút, ahol a kis szájával mondta el, hogy az őket külföldről támogatók még bizonytalanok, mivel nem látják a jelenlegi ellenzék kormányzó képességét.

"Szóval, a titok az, hogy sajnos minket átvertek. Átvertek, megszégyenítettek, megcsaltak és megkárosítottak. Nem csak engem, téged is."
Hát, nem is tudom. Nem érzek ilyet, hitel visszafizetve, mert a kormány megadta rá a lehetőséget, jobban élünk, mint Bajnai idején, vagy mikor a gyurcsányi pannon puma robogott.

Hál'istennek , az IMF-nek már irodája sincsen itt, az adósság év végére csökkenni fog, felminősítették az országot, és elismerően szóltak az általuk jócskán alulbecsült magyar gazdasági adatokról. Magyarországon jövőre is lesz nyugdíj emelés, míg pl. szomszédunkban drasztikus nyugdíj csökkentés lesz.

A négyes metróval jönnöd, meg egyenesen pofátlanság, azt még a nagyon liberális, szabad és demokrata Demszky barátod erőltette Budapestre, végre a jobboldali kormányzás alatt átadásra is került.

Az elszámoltató jövőről ábrándozol? Bizony, akkor nem csak a jobboldali barátodat kell megszólítanod, vagy azt állítod, hogy a korrupció 2010-től ütötte fel fejét kis hazánkban? Tudna erről mesélni neked az "És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit." ex miniszterelnököd.

A tüntetés meg tényleg szimpi volt, a CCCP-s pólós szerencsétlentől a trágár demagóg felszólalókig, mindegyik igaz magyar demokrata...

Tudod, kedves baloldali barátom, el kellett volna menni szavazni, utólag már kár sírni. gyúrjatok 2018-ra, hátha akkor nem lesz 2/3-os a fidesz győzelme.
A Helsinki Bizottság hat jeles írót arra kért föl, hogy az Emberi Jogok Európai Egyezményének a civil szervezet számára különösen becses cikkeire írjanak verset, novellát, irodalmi szöveget. Ezeket a 25 éves egyesület születésnapi ünnepségén adták elő Keszég László…..
ggiza 2014.11.19 08:26:44
@francisco:
Ki nem szarja le, hogy te mit utálsz? :)
Itt az a lényeg, hogy én, mint nem költő,
fél perc alatt írok egy ilyen valóban " érdektelen, és mindkét oldalon csak "szükségletet elégít ki." szösszenetet. nyilván ez azt mutatja, hogy milyen az értéke azoknak a "verseknek", amiket ez a " költőnő " erőlködik ki magából. Érzi az olvasó, hogy szánalmasak Virág produktumai, mégis a zsigeri gyűlölet csodákra képes, így a szarból mesterművé avanzsálják...
ggiza 2014.11.19 10:20:47
@francisco:
Ugyan, gyűlöletről szó nincs. Teljesen érdektelen a hölgy számomra. A tehetségtelenségét jeleztem. Némi gyűlöletet benned vélek felfedezni, hiszen ha már a tényeket nem tudod cáfolni, személyeskedésbe kezdesz... :))) Ja, és nem vagyok jobboldali. Egyszerűen, ha valami szar, akkor az szar. Mivel előzőekben elismerted, hogy Virág munkássága szar " Mindkét szöveg érdektelen, és mindkét oldalon csak "szükségletet elégít ki."
Ezért egyik sem költészet, bár annak mímeli magát. " ezért nyilvánvaló, hogy az általad jobboldalinak vélt kritikai megfogalmazás dühített fel, bár próbálod tagadni.
Tehát, minden gyűlölet nélkül írom, Virág "versei" szarok. Nyilván, ha ezeket a "verseket" fogyasztók elégedettek, akkor az őket jellemzi.... :))
Lekókadt az írhatnékom az elmúlt időszakban, tény és való, egyéni szocprobléma. Nem arról van szó, hogy a büdös baller barom énem gyászol, eleve egyiknek se tartom magam a háromból. Már nem az zavar, amit ez a nemzetgyilkos fideszes bagázs művel. Átalakították az országot…..
ggiza 2014.11.06 12:41:13
És ez igaz. Elmondom, hogy történt. Gyanútlanul bementem az irodánkhoz legközelebb eső boltba, ami történetesen egy CBA, hogy tejet vegyek az irodába a kapucsínókészítéshez. A pénztárhoz érve azt hallom, hogy a pénztárosnő felkiált: - Aú, ha ez az alma kiszakítja a…..
ggiza 2014.11.05 17:04:34
@Hujber Tünde: Gondolom, az ablakon való kiugrásra adott utasítás (ilyen szar felvetés...), semmilyen formában nem illik egy alkalmazott munkakörébe, egy alma átadására való utasítás viszont indoklás nélkül adható a vezető részéről. Ekkora egy fasz posztot! Butuska vagy, csáje! ;)
ggiza 2014.11.05 22:11:02
@Hujber Tünde: Teljességgel irreleváns, hogy tudja-e, miért kell adnia az almát. Az utcán kínált ingyen kólát is kérdezősködés nélkül hörpinted le, vagy ott is meg kell indokolni, hogy mérgezett-e a kóla, vagy csak reklám. A döntés rajtad állt, és mivel potya alma, hát elvitted. A lényeg nem is ezen van, nyilvánvalóan, ha az Aldiban kaptál volna potya almát indoklás nélkül, nincs ez a kis szösszenet, itt a CBA-n van a hangsúly.;)
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
ggiza 2014.11.06 08:03:08
@lobster thermidor: Nevezz csak egyszerűen Ferinek...
ggiza 2014.11.06 09:23:53
@O86: No, most ha ott figyelne egy diploma, akkor 164 lenne az a 82...
Szeptember táján kissé fejcsóválva figyeltem, ahogy egykor jó nevű emberek - Lánczi és Tölgyessy - lelkesen tapsolnak az Orbán által kialakított új hatalomgyakorlási módszernek, a centrális erőtérnek. A becsületes értékalapú emberek munkahelyeként számon tartott Századvég…..
ggiza 2014.11.05 14:32:17
@Conchobar: De, ilyen hülye.
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
Varga Mihály közel egy hónap csúszással (választások, you know) múlt héten benyújtotta a 2015-ös költségvetés tervezetét a parlamentnek. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett a kormány valóban fokozatosan elkezdi csökkenteni a szociális kiadásokra szánt összeget, miközben…..
ggiza 2014.11.04 14:19:00
@Szelid sunmalac:
Disznócska! Azt, hogy kuss, annak mondjad, akitől tanultad, a jó édes anyucikádnak. Nyilván azért olyan magas az áfa, mert a drága magyarjaink basznak adózni a tényleges jövedelmük után, minden szinten. Gondolom, még soha nem kaptál áfás számlát a vízes "mestertől, mind a ketten csaltatok.
Miért bazzzmeg, (folytatva a "gondolatmeneted") mikor BÁRMIT vásárolsz aminek áfa tartalma van, akkor azt is a már adózott jövedelmedből veszed, stb.
Buta vagy te, ne ugass bele olyanba, amihez közöd nincs...
ggiza 2014.11.04 14:52:35
@Szelid sunmalac: "Szerintem ne vitazzunk azon, ki a buta." Valóban ne, mivel úgy látom, még a szöveg értelmezésével is bajok vannak nálad. Drága ember, én csak "utánad megyek". Ezt írtad: " hogy az embereknek nem tetszik az internetado, amikor torvenyesen fizetnek egy szolgaltatasert az ADOZOTT jovedelmukbol, " egyértelműen magánemberekről írsz, miután meg rájöttél, hogy mekkora baromságot írtál, próbálsz sunnyogni: "Amit leirtal, hogy barmit veszel, azt adozott jovedelembol teszed csak a maganemberekre ervenyes, "
Ne fáraszz, kiscica! :)))

Olvasgass, ilyen szar időkben nem is olyan rossz:

mandiner.hu/cikk/20141104_brusszel_szerint_tartani_tudjuk_a_3_szazalek_alatti_hianycelt
ggiza 2014.11.04 14:54:42
@Szelid sunmalac:

"Forditott AFA-korrol hallottal mar? "

Valóban: ÁFA = AFÁ
Csak szimplán meg van fordítva? Hát, mellé. Ha teheted fordítsd fejjel lefelé a monitort, vagy csak picit döntsd meg oldalra a fejed! Gratulálok, te is a Thatcher-illúzió áldozata lettél. De mi a bánatos fene az a Thatcher-illúzió?  A Thatcher-illúzió az agyunknak azt a…..
ggiza 2014.11.04 14:07:30
@Szelid sunmalac:
Kac-kac, disznócska. Ti gyűlöltök betegesen. Nem is csodálom, rengeteg frusztráció ért benneteket az elmúlt 5 évben. Keress egy jó pszichológust magadnak.
ggiza 2014.11.04 14:21:51
@csak egy néző: Ez anyád? Rusnya egy állat lehetsz akkor! :))))
ggiza 2014.11.04 14:24:56
@Média Panda: Persze, persze... :))))
Egyáltalán Nem Tisztelt Orbán Diktátor Úr! Mi, a nép, mind az 1200-an, azonnal követeljük, hogy folytassa az internetadó bevezetését. Viselkedése, hogy az eredeti ötletét visszavonta, nem európai stílusú lépés volt, ezért mélyen megvetjük Önt! Értse meg, mindent egy lapra…..
ggiza 2014.11.04 12:21:47
@zdanee: Mi lenne, ha inkább ti mennétek innét a picsába? ;)
ggiza 2014.11.04 12:22:12
@The Ghost Wolf: Mi lenne, ha inkább ti mennétek innét a picsába? ;)
ggiza 2014.11.04 12:25:10
@a nagy hohoohooo: Borzasztó!!!! Bőröndök még nincsenek becsomagolva? Biztos ami biztos... Nácizmus, terror, nyomor meg sanyar...
Jah, hogy te erkölcs szakos vagy? Akkor bizony nem szabad csak úgy valakit meggyanúsítani valamivel, aminek bizonyítékait nem tudod bemutatni a nyilvánosság előtt! Amerika könnyű kényelmesen támadta meg az országunkat, hiszen nagyok is, titoktartási törvényeik is vannak, norvég…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
ggiza 2014.10.04 23:22:03
@rasztaszív: Akinek nem jó, az nem dicséri, akinek meg jó, annak meg jó! >:D
ggiza 2014.10.04 23:24:53
@vilagnezet.blog.hu: Biztosan meg fogok gyógyulni, minél többet írsz, annál előbb, hiszen tudod, hogy a nevetésnek gyógyító ereje van... Vagy te nem HISZEL ebben? :)
ggiza 2014.10.05 00:04:43
@rasztaszív: Ebből a szempontból -az ellentétes érdekek miatt-, nincs olyan, hogy alapvetően jó. Az élet már csak ilyen, az erősebb kutya b@szik, meg hasonlók, ezeket biztosan ismered. Írhatnám úgy is, nem lehet mindenkinek jó, mert akkor, ki fog dolgozni??? >;D
A közszolgálati zsákmányrendszer kiépülésével az elmúlt két évtizedben kialakult az a gyakorlat, hogy a mindenkori kormányok a legfontosabb kormányzati szakmai vezetői beosztásokban is jelentős személycseréket hajtanak végre. 2010-et követően azonban új szintre lépett ez a…..
Négy évtizedes ismeretségünk okán írom ezt a levelet. Annak idején együtt jártunk egyetemre és bár külön utakon járunk, néha összehozott bennünket a sors. A „demokratikus” pártok főpolgármester-jelölési szappanoperájának sajátos fordulata után most Téged ajánlanak a…..
Legalábbis ezt mondja a Borsnak, amikor egy pompás konteóval támadták be, hogyaszongya: azért kellett kiesnie a műsorból, mert pénteken lesz a Mamma Mia! című musical bemutatója a Madách Színházban és a kettő egyszerre sok lenne leni, stb. Koós válasza összefoglalva kb.…..
Nem tudom, hogy drága hölgytársaim hogy állnak a következő témához... Esetleg ők is igénybe vettek-e már hasonló szolgáltatást vagy az interjú elolvasása után eljátszanak-e majd a gondolattal, hogy ki kéne próbálni?!  Nekem mindenesetre leesett az állam, amikor Tomy…..
Egy vásárlásból származó blokk fotója járta be a svéd internetet, amin a náci köszöntés, "Sieg Heil" olvasható. Az ügyben érintett Coop üzletlánc belső vizsgálatot indít. Egy hölgy, Kerstin Stockholmban, miután elhagyta a kasszát, szokásosan átnézte a blokkot, és akkor…..
ProgBlog „Fasiszták”-e? 2014.09.18 18:23:11
Klar der Himmel, hell die Stern’, Und das Lager winkt von fern, |: Wenn wir so marschieren, :| Wenn wir so marschieren. (Tiszta az ég, világosak a csillagok,/És távolról a tábor integet,/Ha mi menetelünk,/Ha mi menetelünk,) Hermann Kretzschmann-Herms Niel: Wenn wir so marschieren (Ha mi…..
ggiza 2014.09.19 06:34:23
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..