Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FotósAngyal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
FotósAngyal 2015.05.17 09:54:33
@Tutul: Sajnos ez nem így van teljesen...Szerencséd volt, max. Mindig arra járok, és 50 km/h-val...és mindig az orrom előtt vált pirosra úgy,h egy kóbor kutya sem áll a lámpánál...
Tisztelt Hölgyem/Uram!  Évekig dolgoztam egy multicégnél - pályakezdőként kerültem egy már évek óta ott dolgozó csapatba -, ahol sajnos én is áldozata lettem a munkahelyi pszichoterrornak.  Az első évben minden remekül ment, úgy tűnt, a főnököm nagyon is elégedett a…..
FotósAngyal 2013.08.30 22:07:21
FotósAngyal 2013.08.31 10:51:48
@Babette_: 7 évig dolgoztam abban a csapatban, nem újonc voltam.
FotósAngyal 2013.08.31 16:16:53
@élhetetlen: egy igazságos világban talán úgy lennének a dolgok, ahogy te írod/gondolod...de nézz körül. Szerintem amit a posztoló írt is elég cifra eset. Igaz amit írtam, nem igazán értem miért állítod,h nem. De nem óhajtok vitát nyitni erről. A kirúgásom után egy évvel találkoztam a HR vezetővel és szégyenkezve mondta,h nagyon sajnálja ami történt, de nem volt más választása. Egyébként a kollégáim azóta találtak maguk között másik célpontot..pedig nem lettem pótolva, nem került új ember a csapatba. Én viszont örülök neki,h már nem kell közéjük bejárnom mindennap:) Volt egy tök jó nyaram a kirúgásom után, és találtam simán másik munkahelyet is. És mily meglepő, jól kijövök a kollégáimmal:) És ezért hiszem el az utolsó szóig, amit a posztoló is írt. Sajnos.