Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedor Péter

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok Zsolti vagyok. Az ám. És laza. Az a helyzet, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben és kiválónak tartom élethelyzetem. Van egy gyönyörű szőke barátnőm és látástól mikulásig dolgozik, főleg, hogy közeleg a karácsony és meg kell vegye az általam kiválasztott…..
Ismét összegyűlt a hatfős csapatunk kicsit gyakorolni, szöveget tanulni, koncentrációt fejleszteni és összehozni valami kabaré jellegű történést. Most már egy nyugodtabb fázisában van alkotásunk. Az üres részeket betöltöttük, kreatív oldalát kitaláltuk. Pipa. Ugye…..
Összegyűltünk a pénteki próbára. Minden szereplő kényelembe helyezte magát a terem különböző bútorain. Vártuk, hogy folytassuk a munkát. Végre kirajzolódott az előadás struktúrája. Legutóbb összegyűjtöttük a gondolatainkat. Kreatív ötletek, kabaré és vicc foszlányok…..
Idén július elején úgy döntött az sors, hogy egy új fejezetet nyit az életemben. Sikerült olyan tevékenység, életérzés és közösség felé orientálódnom, ami már oly régóta vonz. Egy szerencsés találkozás és az ebből fakadó ismeretségen keresztül jutottam el a Fészek…..