Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dartois83 (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.02.02 12:33:09
Skarlát Szajha A kocsi formája szerintem időt állóan szép, bár ízlésről vitatkozni nem érdemes. Úgy szoktam mondani, hogy bárhová megyek vele, mindenütt megnézem. Magamnak vettem, nem a szomszédnak, nem hétvégi kocsinak, minden nap használom mindenre. Volt rajta egy hátsó…..
Belsőség Heti merítés 2013.12.22 09:11:01
Édes kis olasz Az autót még 1999-ben kaptam kézhez...az akkori állapota igen siralmas volt...szerelések közben a karosszéria legkülönbözőbb zugaiból kerültek elő tyúktollak...meg egyebek. Egy 20 éves álom Megvolt az első próba terepen, nem minden tanulság nélkül. A…..
Ez egyszerűen zseniális! Tényleg muszáj lesz megcsinálni! Budapest összes parádéját és látványos felvonulását, légi, vízi, földi és földalatti attrakcióját szívesen becserélném egy lebegő Kockásfülű nyúlra. Bár Mikrobiért soha nem voltam oda, azért az is nagyon jól…..
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
Faterom megkért pár hete, hogy szerezzek be neki valami jó kis dual sim-es okostelefont. Nézegettem a Marci által átküldött tesztelésre váró telefonokat és ott volt ez a kínai gyöngyszem, a Prestigio Multiphone 4055 DUO. Még nem volt lehetőségem ilyen típusú telefont…..