Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pii89

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieMánia Max Payne 3 2014.02.23 00:00:57
A széria kicsit termetesre sikeredett harmadik része 2012 tavaszán került ki a játékboltok polcaira. Bejelentés után kicsit tartottam a folytatástól, mert amiket a nyilvánosságra hoztak képeket, kicsit aggódni kezdtem. Legfőképpen, amiatt ahogyan Max kinéz, illetve, hogy a korábbi…..
Nos igen, ez a cím kinőtte magát, és egy 5 részes játéksorozat formájában is megjelent (+DLC ami 5 karakter történetét mutatja be). Valamint megjelent egy FPS játék is ezzel. Személy szerint én a sorozatnak nagy rajongója vagyok, így kicsit félve ültem a játék elé, nehogy…..
MovieMánia Tomb Raider (2013) 2013.10.12 21:30:25
Lara baba, azaz Lara Croft újra visszatért, ám ezúttal a már rég megedződött, kemény régész helyett a játékosok egy fiatal, esetlen főhősnőt kaptak. Ez miért is jó? Azért, mert így megismerhetjük a múltja egy részét, illetve mi is volt ami megváltoztatta a régészünk.…..
Ez a bűnügyi sorozat 2005-ben indult és még mindig forgatják. Egy FBI ügynökökből álló kis csoportról szól, a profilozókról. Feladatuk nem más, mint a különböző beteg elméjű emberek agyába belemászni és tanulmányozni viselkedésüket és annak okait. Így igyekeznek…..
No a játék címében benne van a Banana, de semmi köze nincs a Minion-okhoz :D Egy igen régi játékról lenne szó, ami 1991 végén látott napvilágot, és utoljára 10-15 éve játszottam vele. Fogalmam sem volt róla, mi is a címe, mert mint a legtöbb Nintendo játék ez is japán…..
MovieMánia GRID 2 2013.09.18 20:26:19
2008 nyarán látott napvilágot a Race Driver Grid, bár én nem nagyon foglalkoztam vele, jobban vártan a Need For Speed Undercover-t, és unalmas óráimban néha néha eljátszottam még a Pro Street-el is. Majd egy nap, arra gondoltam, megnézem már milyen is ez a GRID. Nos azt kell mondjam,…..
MovieMánia Far Cry 3 2013.09.17 20:58:11
Trópusi sziget, Hawaii mintás ing, tengerpart, autók, hajók és persze fegyverek. Ez mind megtalálható a Far Cry-ban. Az Ubisoft 2004-ben adta ki az első részt, ami személyes kedvencemmé vált a hatalmas terület és a hangulat miatt. Először csak katonák az ellenségeink, majd később…..
MovieMánia Duke Nukem Forever 2013.09.13 18:51:31
Hail to the King...Baby! Kinek másnak, ha nem magának a nőimádó, szivarozó, kigyúrt, szőke Duke Nukem szavajárása lenne ez a mondat. Bizony, most a sokak által lehúzott Duke Nukem Forever-ről írnám le szerény véleményem. Igen, ez az a játék, amire 14 évet kellett várni, de…..
MovieMánia Euro Truck Simulator 2 2013.09.12 10:15:47
A Truck Simulator széria - szerintem - a legkiemelkedőbb része az Euro Truck Simulator volt 2008-ból. Igen nagy rajongótáborra tett szert, rengeteg mod készült hozzá, így a SCS Software nem véletlenül, de úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, amit meg is kaptunk…..
MovieMánia OUTLAST 2013.09.08 22:13:06
Nos fiúk, lányok, eljött ez a pillanat amikor egy horror játékhoz nyúltam. Szeretem a horrorfilmeket, pláne aminek az elején ott díszeleg az "igaz történet alapján" felirat. Játékok terén szerettem a FEAR sorozatot is, de ez a játék...ez sokak szerint még a SLENDERt is kiröhögi,…..
A játék egy fiktív valóságban játszódik, ahol a Csernobili erőmű felrobbanása után a területet nagymértékű sugárzás éri. Az állatok mutálódnak és agresszívvá válnak, az emberek vagy meghalnak vagy zombivá változnak. A „Zónát” a katonaság elzárja a külvilág elől…..
MovieMánia Contra és Super C 2013.09.02 14:45:30
Arra gondoltam, ma kicsit nosztalgiázom. Gyerekkorom egyik legkedvesebb játékai kerültek a kezembe. Ki ne emlékezne erre a két Pixel-Lövöldére a "sárgakazettás" korszakból, amikor csak beültünk a TV elé és hosszú órákat játszottunk?! Nos, nem hiszem, hogy volna olyan, aki…..
Kis történelem...: Castlevania...Most ugyan nem a nem olyan rég megjelent játékról fogok most pár szót ejteni, hanem a 80-as évekbeli Nintendós Castlevania-ról. Ugyanis ez volt az első játék ezzel a címmel. Itt megjegyezném, hogy ez a játék már akkor létezet, mikor én még…..