Regisztráció Blogot indítok
Adatok
datoya brown

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Astoria anno Sok bűne volt a megvalósult szocializmusnak, és az egyik legalattomosabb közülük a városok, a városi lét átszervezése volt − a gépjárművek előnyére, a gyalogosok, vagyis az ún. emberek kárára. Lehet, hogy nem hajtott minden várostervezőt és -szervezőt…..
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
Belsőség Heti merítés 2015.06.28 09:50:10
Fürge, megbízható, takarékos málhás elfogadható hibákkal 2 éves korában nem nyíltak az ajtók fagyban, hiába volt fenn a gomb. Érdekes módon, ha bemelegedett, nyílt. Aztán szétszedtem, működött minden királyul. Ekkor gondoltam egy bátrat: bereteszeltem (mintha bezárnám a…..
datoya brown 2015.06.28 14:52:18
@vasutasrendőr: Nem sikerült dekódolni a vita témáját, előfordul az ilyesmi.
datoya brown 2015.06.28 15:13:15
@vasutasrendőr: Nem, a spritmonitoron van átlagérték a jobb felsőben. Utána ha az ember tudja, hogy mire kell neki az autó (autópálya, város, stb.), akkor kereshet olyan profilúakat, akik úgy használják, mint ő. Aztán úgysem lesz pontosan annyi a fogyasztás, de arra mérget vehetsz, hogy az arányok megmaradnak, ergo nagyon is használható összehasonlítani két autó fogyasztását.
Belsőség Heti merítés 2015.05.17 08:41:31
Zörög, morog, lelke van Terepen ráz, aszfalton pattog. De megszünteti a derékfájást. Nem kell ide súlyfürdő meg gyógymasszőr, csak két nap terepezés egy LC-vel :) Arra az esetre ha a "Prófécia" beteljesül! A leglehetetlenebbnek tűnő helyeken is el lehet vele menni csak a…..
Rákosmenti rapper, megmondóember, bulvárhős – sokan nem is gondolnák, milyen irodalmi értékeket hordoznak magukban a kortárs magyar rap mainstreamtől távolabb eső régiói. Mosoly. Talán ez jellemző P-Johnra a legjobban. Sokszor társul hozzá persze könnycsepp, temérdek emlék,…..
PIM//KORTÁRS PIM//KORTÁRS 2013.11.23 14:12:20
Bemutatkozik a Petőfi Irodalmi Múzeum kortárs kiállításának blogja.  Lackfi János meséli szívesen, hogy mikor egyszer  magáról, mint költőről mesélt diákoknak, valaki megkérdezte, hogy mikor halt meg. Költő az, aki már meghalt, és a neve után két évszámot…..
Belsőség Te leültetnéd? 2013.09.27 10:05:27
Sok eseménynek adott helyet mostanában a Hungaroring. Ott volt a tavaszi, és a nyár végi pályanapunk, a WSR, most pedig a második Golf-nap. De ez nem csupán egy szokványos autós találkozó volt, néhány körrel egy versenypályán. Kislámpás matt egyes hátulról. Nagyon…..
datoya brown 2013.09.28 10:58:35
@dromer: Nem, rosszul tudod, ez egy blogbejegyzés volt. És ha nem tetszik, akkor is nézzük, mert kíváncsiak vagyunk, divat-e még az ízléstelenség kis hazánkban...