Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiraly.andras

16 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[TELJESEN SPOILERMENTES] A menetrendszerű hájphisztéria miatt szinte lehetetlen káros prekoncepciók és mindenféle elvárások nélkül beülni a moziba. Hiába kerüli az ember az előzeteseket és a rafinált reklámfogásokat, a közösségi média korában egyszerűen képtelenség elkerülni a bombasztikus, sommás…..
kiraly.andras 2018.04.30 20:07:02
@Huber Zoltán: Mondom én, hogy enélkül is meg lehet találni, csak érthetetlen a fentiek hiánya. Nem ez az internet lényege: kapcsolatok a különböző helyeken lévő oldalak között? Hivatkozás innen oda? Meg mondjuk fogyasztóbarátság. Ha van hova mutatni, megteszem. Stb. Kösz.
Több jelzés is érkezett tőletek a Facebook oldaldoboz és a hozzá kapcsolódó exitpopup működésével kapcsolatban. Többen is azt tapasztaltátok, hogy az oldal betöltődést követően nem jelenik meg a Facebook page-tek tartalma az oldaldobozban. Válaszul mindig azt az információt adtuk nektek, hogy valami…..
Legutóbb azt ígértem, hogy segítek megfejteni egy névből és különféle címekből álló kifejezést, melynek tulajdonosa meglehetősen szép tudományos pályát futott be élete során. Erről volt szó: Professor emeritus Dr. h.c. mult. Dr. Szabó Béla DSc. Mindenekelőtt rögzítsük…..
A kakaós csiga blog aktuális, minden bejegyzést követően frissülő kakaós csiga ranglistája. Ez a ranglista teljes mértékben szubjektív, aminek a kialakításában csak az összélmény játszik szerepet. Az egyes bejegyzések végén adott pontszámok egy 9-es skálán helyezkednek el…..
kiraly.andras 2014.11.12 10:37:58
@Mákos Diós: Déryné pékség? Szerintem nem az igazi, de nálam eleve nincs esélye olyan csigának, amelyik nem leveles tésztából, hanem kalácstésztából van. Mivel viszont itt a Panificio il Basilico áll az élen, és az is kalács, a Déryné is megérdemel egy esélyt. Érdekelne, hogy itt mennyi pontot kap.
Ezt a főzeléket reggel, délben, este és nagyjából bármikor meg tudnám enni. Sokszor beleeszem magam abba a hibába, hogy az éppen aktuális kedvencet akár kétnaponta is elkészítem, majd hosszú időre lapátra teszem és már-már megfeledkezem róla. Ebben az esetben én még nem tartok itt, de a…..
Amikor a lelkileg- és fizikailag meggyötört, hányatott sorsú nyomozót parkoló pályára küldik egy kisvárosba, a néző még a vállát sem rándítja. Látott már ilyet. Amikor a kiégett nyomozó első kispados munkanapján egy kisfiú holttesténél állva szembesül múltjának…..
kiraly.andras 2013.09.03 23:45:28
A Mi a helyzet Habony úr háza táján című vándor-szappanopera ezúttal a Átlátszó blogon jelentkezik. Csütörtök este Habony Árpád, Orbán Viktor "munkanélküli" főtanácsadója Hajdú Péter társaságában meglátogatta az Erzsébet téren felállított, Sziget Eye névre…..
kiraly.andras 2013.07.01 21:56:12
Filmvilág blog Premierek a héten 2013.01.10 16:00:00
PARANORMAN – Akciódús stop-motion animációs mozi, gyerekeknek (?) – zombikkal. A címszereplő halottlátó (!) kisfiú feladata, hogy megakadályozza, kisvárosát egy boszorkány ősi átka miatt ellepjék a zombik. [előzetes] KETTŐS JÁTSZMA – Angol-ír kémthriller James Marsh…..
kiraly.andras 2013.01.10 20:31:54
Kettős játszma valódi trailer: www.youtube.com/watch?v=9ifVK9Qxqbw (a cikkben a "Kettős játék" trailer-re mutat a link)
A Művelt Alkoholista Rövidzárlat 2012.06.04 06:00:00
A Művelt Alkoholista nagyjából hét évvel ezelőtt indult, és most véget ér. Sem meghatódásra, sem elkeseredésre nincs ok (az örömet sem akartam kifelejteni), mindössze annyi történik, hogy rugalmasan elszakadunk A Művelt Alkoholistától, és rövid akkutöltés után máshol, más…..
Női agy Minimanimó 2012.03.22 11:46:00
Puruttya! ..
Női agy Teszt, oszt, eron! 2012.03.22 10:49:00
Ugyanaz! ..
Polar ExpresszRobert Zemeckis animációs filmje digitális Tom Hanks-szel.Vetítik: RTL Klub - 16:30Maffia!Az egykori ZAZ-tag Jim Abrahams Airplane!-re hajazó maffiafilm-paródiája Christina Applegate, Jay Mohr, Lloyd Bridges és Olympia Dukakis főszereplésével.Vetítik: Cool - 18:35Hogyan…..
A Kör- és Szem-filmek második, harmadik epizódja, az eredeti történetek alapján születő felejthetőségek vagy a Hatodik érzék ihlette szellemmesék idején nem csoda, hogy olyan sekélyes és szinte nevetséges trancsírjelenetekben bővelkedő film, mint pl. a  Motel képes…..
Wayne világaA kilencvenes évek egyik legsikeresebb vígjátéka Mike Myers-szel és Dana Carvey-val.Vetítik: Viasat3 - 09:55ÓriásGeorge Stevens 10 Oscarra jelölt klasszikusa. Főszereplők: Elizabeth Taylor, Rock Hudson és James Dean.Vetítik: Filmmúzeum - 14:35NőkVígjáték nőktől,…..
Az évtized topikja a hangszeparálás lesz, ez már elég biztosnak tűnik. Most a QuikQuak jön ki hamarosan egy olyan eszközzel, mivel egy kevert zenéből egy nagyon egyszerű és jól érthető vizuális felület segítségével különíthetjük el, keverhetjük szét az egyes hangsávokat.…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.03.28 10:00:00
HÉTFŐPiranhaJoe Dante népszerű filmjének iróniamentes, tévés feldolgozása, többek között az ifjú Mila Kunis-szal.Vetítik: Hálózat - 21:00A gyertyák csonkig égnekMárai Sándor világsikert aratott regényének tévéváltozata Agárdy Gábor és Avar István…..
Szerencsére nem példa nélküli, hogy egy magyar kisfilm rangos fesztivál versenyprogramjában szerepeljen, de lássuk be: nem vagyunk elkényeztetve efféle eseményekkel. Már önmagában ezért is lehet örülni Kárpáti György Mór kis opuszának, amely a Berlini Filmfesztiválra kapott…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.01.31 12:00:00
HÉTFŐNégy éjszaka AnnávalJerzy Skolimowski filmje.Vetítik: Duna - 00:00Menekülés a félelembe (alias Merülés a félelembe)David Twohy tengeralattjárón játszódó, hatásos kísértetfilmje, egyben máig az egyetlen olyan mozi, amiben Darren Aronofsky csak íróként és producerként…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.01.24 08:00:00
HÉTFŐSemmi. KEDDNemzedékekTévéműsor Bereményi Géza filmjeiről, forgatókönyveiről.Vetítik: Duna II. Autonómia - 16:15MortadellaA nemrég elhunyt Mario Monicelli Egyesült Államokban készült vígjátéka Sophia Loren, William Devane és Danny DeVito főszereplésével.Vetítik:…..
A Filmvilág szerzői közül elsőként Géczi Zoltán veszi lajstromba 2010 legfontosabb filmjeit és trendjeit, külön kitérve az ázsiai, az európai, illetőleg az amerikai térségre, de szó esik a kiemelkedő televíziós sorozatokról, a legvégén pedig az is kiderül, melyik produkció…..
Plan9 Leállás 2010.11.05 10:21:50
Sziasztok!Mint láthatjátok, az oldal leállt. Ennek egyszerű oka van: a szolgáltató szerint túl nagy lett az oldal és leállította az egészet. Szeretnék ha többet fizetnénk a tárhelyért. Dolgozunk a megoldáson, köszönjük a türelmet!..