Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mismásoló szalon

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden komolyan vehető hadseregnek van egy különleges csapata, amelyet a legnehezebb helyzetek megoldására képeztek ki. Ma Pakisztántól Spanyolországon át Nagy-Britanniáig mutatunk be párat – előre leszögezzük, hogy a teljesség igénye nélkül. Fekete Gólyák A pakisztáni…..
Mindenki egy „álom munkára” vágyik – valaki F1-e s pilóta, űrhajós, vagy a NatGeo fotósa akar lenni vagy bármi, amit őt személyesen elégedetté teszi. A legtöbb embernek a kevésbé szívdobogtató, többnyire 8 órát irodában ücsörgő munka sikerült. De ez nem jelenti azt,…..
A világ tele van számos-számtalan furcsa ténnyel, történettel. Ha szeretünk ilyeneket olvasgatni, az egyik legjobb hely számunkra a reddit TIL alszekciója, azaz a Today I Learned, amit nagyjából úgy lehetne lefordítani, hogy Ma megtudtam, hogy... Most innen csemegéztük pár nem túl…..
mismásoló szalon 2015.09.27 20:34:54
@Helyszíni zsemle:
Nem értem, mi a gond azzal hogy a pen drive-ot bárki berakja a gépébe.
Már legalábbis ha használ valami normális víruskergetőt.
Én is beraknám.

A lopakodós sztori tutira baromság, ahogy az is, hogy Róma lakossága az ókorban meghaladta az 1 millió főt.

A világháborús katonai csoki meg annyira nem lehetett szar, mert az akkori gyerekek ma is úgy emlékeznek rá, mint az egyik legjobbra, amit ettek.
Kanalat kokófelszívásra használni - ez egy totál tájékozatlan hülye agymenése.

@Valami? Amerika? Naná!:
Mondjuk az Index Ma is tanultam valamit-cikkei is nagyon szarul fordított baromságok, és sokszor az igazságtartalmuk is elenyésző (lehet, hogy csak a fordítás miatt).
mismásoló szalon 2015.09.28 00:22:08
@RePet1977:
Mutatnál erről egy HITELES népszámlálási adatot?
Mert amíg nem, addig továbbra is mesének tartom.
mismásoló szalon 2015.09.28 00:32:57
@SUNexecutive:
Nem az a kamu, hogy részben látszott, mert részben ma is látszik, ugyanis a legjobb lopakodó technika sem tudja teljesen visszaverődés-mentesen elnyelni/elvezetni a rádiójeleket.
A kamu az, hogy a madárral látszott, utána meg nem.
Az albánok nem szedtek le semmit, a szerbek meg látás alapján, mint amikor a vadász fácánra lő, és eléje céloz. Mert szemmel a fekete színe meg a nem kicsi mérete miatt elég jól látható, ha tiszta az idő.

Ami a kokót illeti: kimérésre igen, de szippantásra nem.

@Hóhér az utolsó barátod:
Ne is, mert a tiéd elég halovány.
Ahhoz ugyanis, hogy ezt a mutatványt megtegye, egy programnak (hogy ez SW vagy firmware, tök mindegy) el kell indulnia.
Ha a víruskergető ezt nem engedi (hogy USB-ről bármi elinduljon), akkor a veszélyes technika el is van gáncsolva.
Ennyi.
(Figyelmeztetés #1: Az Egyenlítő blog szerzői gyökeresen eltérő álláspontokat képviselnek ebben a kérdésben is. Célunk értelmes vitákat kiváltani, lefolytatni veletek és szerzőtársainkkal. Bővebben blogunk "következetlenségéről" itt olvashattok.)  (Figyelmeztetés #2:…..
mismásoló szalon 2015.09.27 02:09:26
@Punxsutawney Mormota:
"maszályok a tubákos szelencéjüket tartják a fülcimpájukban"
Ja, ezek a maszályok biztos a muszályok rokonai.
Ami a maszájokat illeti, azok meg nem ismerik a tubákot.
Szóval hazudsz.

" De ez már tényleg off topic."
Ráadásul még hazugság is.

Anit meg a körülmetélésről belinkeltél, kurvára nem arról szól, mint amit írtál. Magyarul ez is hazugság.

Szóval ideje lenne befejezni a hazudozást.

"Sokan még most sem fürdenek napi szinten."
Merthogy egészségtelen, tönkreteszi a bőr védekezőképességét. Tudományos tény.

Ami az amishokat illeti: amikor elérik a felnőttkort, választhatnak, hogy amish vagy világi szokások szerint akarnak-e élni.
Az arabok meg nem.

@Brix:
"a hitetlenek ellen előírás harcolni"
Viszont a keresztényeket meg a zsidókat nem tekintik hitetleneknek, csak téves hitet vallóknak, a Tóra és a Biblia tanításának nagy részét elfogadják, és Jézus (Isa) is próféta az iszlámban.
Szóval nem ugyanaz.

@Aranyi Gábor:
Azért Ekhnaton meg az arabok közt eltelt vagy 1500 év, ezt az apróságot kihagytad.

@Vírusbácsi:
Baromka, ezek az arabok csak élősködők a rendszeren, dolgozni egyik sem akar.

@ATCG:
"a határ minden (egyébként figyelembe veendő) szempontot figyelmen kívül hagyó - egy két tábornok általi - térképen vastag, lendületes vonallal történő kijelölésére"
Mintha ilyen történt volna a közelben is. Mond neked valamit a Trianon név?
A végére két poénos gif video, milyen jó hangulatban vették fel a film kulcsjelenetét... ..
mismásoló szalon 2015.09.25 02:15:00
@Ormi:
Te milyen tojást tudnál tojni?
De azt azért meg tudod mondani egy tojásról, ha szar, nem igaz?
1950-ben a pontusi tanúrákkal egy időben véletlenül három Dikerogammarus faj is bekerült a Balatonba, kiszorítva az addig őshonos tüskés bolharákot (Gammarus roeseli). A jövevények között volt a kétpúpos bolharák (Dikerogammarus villosus), vagy másik nevén gyilkos bolharák…..
mismásoló szalon 2015.09.22 12:33:45
A liberális demokráciának hála mára nagy fejlődésen ment keresztül az elmekórtan. Az ápoltakat immár nemcsak villanyozással, hidegvízzel, gyógyszerekkel szedálják, hanem megengedik nekik azt is, hogy könyvet írjanak. Természetesen ezzel a lehetőséggel kevesen élnek, és az…..
mismásoló szalon 2015.09.21 13:51:58
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Az ugye megvan, hogy amit írsz, az szóról szóra hazugság?

Szíriában 25% körüli az írástudatlanság, akik meg idejöttek, nem beszélnek angolul, még az angol tévéstáboknak is alig-alig sikerült találni néhányat, akik pocsék angolsággal, iszonyatosan szar nyelvtannal, de legalább gagyogtak valamicskét angolul.
mismásoló szalon 2015.09.21 14:04:29
@Chayenne:
Ami az indexeseket illeti, néhány videón hallottam őket angolul - hát bizony elég szarul beszélnek ők is, úgyhogy sokszor valószínűleg nem az szerepel a cikkekben, amit az interjúalany valójában mondott.

Nagyjából egy szinten vannak a menekültekkel e téren is.

@Könnyen elkaptuk, uram!:
A Khaled Abu Toameh azért nem igazán zsidó név, sokkal inkább arab.

Ja, és én felmérést ugyan nem készítettem, de volt szerencsém a megszállt Pápa téren meg a Keletiben is találkozni velük (sajnos, szokott arrafelé dolgom lenni), úgyhogy eléggé első kézből való tapasztalat, hogy NEM beszélnek angolul.
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
Szeptemberben döbbennek rá az ultra fapadosok árazó algoritmusai, hogy csak akkor tudják megtölteni a gépeket, ha lentebb eresztik a jegyárakat. Idén ez látványosabbnak tűnik a szokásosnál, habzsoljuk tehát az olcsó repjegyeket. Összeállításunkban olyan célállomásokat…..
mismásoló szalon 2015.09.21 13:14:05
Pest felől a Duna alatt áthaladva a Gellért tér az első budai metróállomás a 4-es vonalon. A Duna két partján fekvő állomásokat nem véletlenül emlegetik ikrekként: jól látszik rajtuk, hogy azonos tervezőcsapat tervezte mindkettőt. A sporaarchitects építész csapata (Dékány…..
mismásoló szalon 2015.09.21 13:06:31
@pólyásbaba:
Hát lehet, hogy jobb lett volna, ha ezek a mérnökök elvándoroltak volna.
Nézd meg, milyen metrót építettek Madridban harmadáron, 200 km-t 7 év alatt, nem 7 km-t 22 év alatt, horrorösszegekért.
Ja, és ott nem kocognak a poharak a polcon, ha elmegy a metró. Nálunk meg a XI. kerületben igen. Szóval mind a tervezés, mind a kivitelezés elég szar lett.
Gyakran gondolsz a szexre? Gyakran terelődik el a figyelmed, mikor épp nem a szexre kéne gondolnod? Nehezen koncentrálsz a munkára/tanulásra, ha épp rádjön a falkaparós kívánás? És vajon szex közben mire gondolsz? Arra, amit éppen csinálsz? Vagy be-bevillannak más dolgok is?…..
mismásoló szalon 2015.09.17 03:14:36
@odamondó:
Vagy basszál, öcsém, vagy gondolkozzál a következő lépésen a sakkjátszmádban.
Csak előre döntsd el, hogy melyiket csinálod, különben mindkettő csak maszatolás lesz, se baszás, se sakk.
mismásoló szalon 2015.09.17 13:26:07
@odamondó:
Igen, azokról szól a cikk, hogy nem basznak, hanem gondolkodnak helyette. Oszt se gondolkodás, se baszás nem lesz belőle, mint írtam, csak valamiféle maszatolás.
De ha kirúg a csajod, legalább már tudod, miért lesz.
Minden gyereket izgat az a kérdés: ha "leásunk" a Föld középpontján keresztül, akkor hova lyukadunk ki? Ez a térkép azonban megválaszolja a kérdést. Így most már tudjuk, hogy a "hiedelemmel" szemben nem Kínában, hanem a Csendes-óceán közepén, Új-Zélandtól pár ezer…..
Emberi oldala is van a menekültválságnak. Egy rokonszenves dán rendőr viccesen múlatja az időt egy menekült kislánnyal. Nők ezreit hatotta meg az a felvétel, amelyen egy dán rendőr látható, aki meglehetősen emberien játszik egy menekült kislánnyal. A kép történetét Claus…..
Apró szemű kék szőlőnk érik. Használjuk fel sokoldalúan. Legyen szőlőzselé is. Hogyan lehet legegyszerűbben elválasztani a lét gépesítés nélkül a magtól és a héjtól? A gyerekek már kórusban mondják: jajj, ez egyszerű fizika! Figyeljük meg a szőlőzselés kísérlet lépéseinek fizikai jelenségeit…..
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
Most kivételesen nem főzünk sört mint az a blogtól megszokhattátok. Nem is a kézműves vonalat figyeljük. Következik egy hevenyészett sörteszt a nagyüzemi sörök világából. Pár hete összegyűltünk házi sörfőzők egy kempingben, hogy egymás söreit kóstolgassuk. Egy barátunk…..
mismásoló szalon 2015.09.15 12:56:12
Szerintem az Argos sörök nagyon rosszak. A lidlis is.

@szamaritánus:
Ezeknél mindenképpen jobb mind a kettő.

@bwing:
200 Ft alatt lehet kapni Staroprament is, ami ugyan Bőcsben készül, de a Staropramen Granat meg a szűretlen még Prágában, és az is 199 Ft a Sparban (itt van előttem a számla). De sokszor akcióban 200 Ft körül ki lehet fogni Budweisert és Pilsner Urquellt is. Tudom, mindegyik szar ivósör.
De, a Kozel itthon készül, rá van írva a dobozra/címkére.

A Borsodit nem szeretem, hanem az egyes gyárak alapsörei (Soproni, Arany Ászok, Pécsi Szalon stb.) közül tartom a legjobbnak. A Kőbányai világos, ami régen alapsör volt, mára már ihatatlan szar lett.

Szerintem baromira nem vagy képben sörügyben, akármennyire sörfőzdés vagy is..

@kewcheg:
Talán Bazantot.
A 20 ezres Bugatti meg a gagyi kategória a Bugattitól, a komolyabb cipőik 50 ezernél kezdődnek.

@pinkfloyd:
Menj ki Szlovákiába (pl. Esztergom - Párkány vagy Komárom - Komárno, hídon át), és igyál ott csapolt Kozelt. Meg fog változni a véleményed. A Kőbányán gyártott tényleg szar.

@kakukk11:
Az itthon kapható Heineken Sopronban készül, és ennek megfelelően szar is, köze nincs a holland Heinekenhez.
mismásoló szalon 2015.09.15 13:44:29
@broom:
Még nem volt ilyenhez szerencsém, de meg szoktam nézni a gyártási helyet.
mismásoló szalon 2015.09.15 14:57:46
@bwing:
Akkor miről szól?
Ha egy magánparti, akkor miért teszed közzé?
Azt már korábban megírtam, miért is lehet érdemes a mosogatógéppel mosogatni. Arra azonban eddig talán kevesen gondoltatok, hogy miközben a gép a koszos edényeket mosogatja addig az ebédet is megfőzi helyettetek!A módszerhez egy légmentesen zárható befőttesüvegre (vagy…..
Sajnos ritkán adatik meg hogy bográcsozzunk, az ötödiken elég nehézkes is lenne, de azért minden nyáron legalább egyszer készül valami szabad tűzön is.  Tavaly már volt szerencsém kipróbálni a sertéspofát, úgyhogy idén azt tűztem ki célul hogy ha pörkölt lesz, akkor az…..
mismásoló szalon 2015.09.13 01:56:10
@csentecsa:
Te tudsz olvasni?
Vagy szerinted füstölt = őrölt?
Te melyik bolygóról jöttél?

Ja, a szerzőnek: az édespaprika egybeírandó.
mismásoló szalon 2015.09.13 04:07:27
@hagyma:
Elárulom, amerikai idióta, hogy nagyjából minden komolyabb erőspaprika valamiféle csili a bogyiszlóit kivéve.
A cseresznyepaprikától a macskapöcse paprikáig.

És mindnek más íze van, nemcsak csípnek.
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
mismásoló szalon 2015.09.12 01:34:10
@jaegtoer:
Tényleg nem.
De ha Konrád az, miért ne lehetnék az én is?
mismásoló szalon 2015.09.12 01:58:47
@evasanyoca:
Mi a lófasz az az csesznája?
Valami orosz teaféle?
Mert ha a repülőgépre gondolsz, az legrosszabb esetben is ceszna, vajójában szeszna.

Bár tudom, egyeseknek a Worcester szósz is vorcseszter, nem vúszter.
mismásoló szalon 2015.09.12 13:18:00
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem így van, csak te vagy hülye és vak.
Az idei nyáron a fesztiválok tömkelege szórakozást biztosított minden fiatalnak, néha azonban olyan érzésem volt, mintha a világ kettéosztódott volna. A görög válság után alig volt időnk meginni még egy rozéfröccsöt a rekordokat döntő melegben, máris egy történelmi…..
"Nincs arrafelé semmi dolgod, drága Timi? Például rávehetnéd őket, hogy ezt üvöltözzék: „Antarktisz! Antarktisz!” Összedobjuk  hajóútra a lét, megígérem. Csak csinálj végre valamit, mert elő fogom keresni a legnagyobb számú lópatkoló csavarkulcsot. Megértetted?…..
Ha áldozatot keres ma egy keresztény, akkor a szabad lincselésre odadobott operatőrnő* valóban áldozat, ha valaki egy kiszolgáltatottal való együttérzésre vágyik, akkor vele együtt érezhet. A lincskultúra szennysajtója által a sötét, narcisztikus, hedonista, gyűlölettől és…..