Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ILOVEHUNGARY

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
Jó magyar befektetési lehetőséget keres? Ne izgassa magát! Mindenki megnyugodhat, hiszen úgyis mindenki mindennel bukni fog. Most nagyjából így áll a várható forintpiaci trendek ismeretében a magyar, forintalapú megtakarítási instrumentumok helyzete. A Magyar Nemzeti Bank iránymutatása alapján is…..
ILOVEHUNGARY 2014.08.06 16:11:09
@Holle anyó: Ezt miért is nekem írtad!?én nekem ebben az országban már rég nincs pénzem hivatalos helyen!szerintem roli101-nek akartad!
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
ILOVEHUNGARY 2014.06.11 15:44:07
@Wendriner Piroska sakál és balerina:Látjuk megértetted a cikk lényegét!!!Gratula
Nemrég ért véget valamelyik tévécsatornán az a műsor, amiben Pimaszúr ott aludt a Medgyesi Péter és Orbán Viktor urakkal is kiváló kapcsolatokat ápoló tévéproducer-étteremtulajdonos-parkololóművész Törökbálint-Tükörhegyi, kacsalábon forgó, 0-24-ig biztonsági őrrel…..
ILOVEHUNGARY 2014.06.10 15:42:25
@gizmo26: Petike igyál valami hideget mert szétrobban a fejed a butaságtól na meg egy kicsit a melegtől!bár az lehet téged nem zavar!
Azokon túl, amikről a legutóbbi posztban írtam (Szabadság téri emlékmű, az önkormányzati választási törvény Budapestet érintő átalakítása, a kommentelésre vonatkozó AB-döntés, a civilszervezetek és a velük kapcsolatban álló személyek listázása, a reklámadó és…..
ILOVEHUNGARY 2014.06.04 15:21:21
@Istóczy Győző: Kannás bort szerintem te iszol mert mi történelmi borvidéken lakunk!Igaz a vizfejben olyan nincs de még föld sem!
ILOVEHUNGARY 2014.06.04 16:17:00
@Istóczy Győző: Támogatom csak akkor a parlament fele üres lenne ha nem az egész!!!
Egy negyvenes, ám jó súlyban lévő apuka vonta magára a játszótéren napozók figyelmét azzal, hogy tíz év körüli fiának próbálta megmutatni, miképp kell átkapaszkodva végig kommandózni az egyik játékon. Kínos volt az eredmény, az apuka 2-3 másodpercig bírt lógni a szeren,…..
Először is, szeretnék tisztázni néhány fogalmat, melyek jelentésével, talán, mindenki tisztában van. Mégis, ahogy elnézem a magyarországi viszonyokat, – és itt első sorban, az egészségügyre gondolok, – valószínű, hogy nem igazán tudatosult még néhány ember számára, -…..
ILOVEHUNGARY 2014.03.11 12:52:22
@kézműves étcsokinyuszi: Úgy jön össze hogy eleve ha nekünk 20-as IQ van akkor neked max10!

100 milliárdokból meg igen is csodákat lehetne tenni a korházakban!
Ha ezt nem érted tényleg degenerált vagy!
ILOVEHUNGARY 2014.03.11 13:12:28
@dedalon74: Egyébként a mi kórházunkat is szépen restaurálták meg bővítik!
Csak amikor a SBO-n a sebész 18-as szikét kér akkor azt a választ kapja hogy van 15-ös vagy 20-as!
Ja meg a szép új szobába vigyél wc papírt meg gyógyszert ja meg azért kaját is hozzanak otthonról ha nem akarsz fogyókúrázni!
Mert ugye a megépítésnél kurva sok pénzt lehet lenyúlni csak utána azt üzemeltetni is kéne!
Gondolom Debrecenben is azért építettek mert a Tizedes Úrnak(tudod kire gondolok!) így a legjobb lóvé!
ILOVEHUNGARY 2014.03.11 18:05:06
@kézműves étcsokinyuszi: Ti tényleg csak azt tudjátok mondani hogy valaki kommunista ha nem mantrázza a ti hülyeségeteket!
Ja és MSZ(M)P-s meg a jó kurva .... volt!
Ja meg a haverjaid fele legalább!!!
Annak ellenére, hogy a kormány a takarékszövetkezeti rendszer kvázi államosítása után azt kommunikálta, hogy a takarékszövetkezetek előnyt élveznek majd a Takarékbank állami részvénycsomagjának eladása során, végül úgy néz ki, hogy mégsem a szövetkezetek, hanem egy…..
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
ILOVEHUNGARY 2014.02.02 17:26:58
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ja persze akkor hirtelen megvilágosodott és azóta is ő a mindenható!!!
Te se menj iq tesztre.időpocsékolás lenne
Drasztikus szabályokat vezetnek be az adósokkal szemben A lánctartozások és az adóssághalmozódás elkerülése érdekében lépnek hatályba új szabályok 2014-ben. Az új Polgári Törvénykönyv márciusi hatálybalépését követően mind a privát, mind a vállalkozói szférában…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
            2013-ban a fuvarozók számára Magyarországon is bevezették az elektronikus útdíjat. Az év végeztével, a rendszer fél éves működését követően vonjunk egy mérleget, mi mennyibe került, milyen hatékonysággal sikerült a beruházott javakat…..
ILOVEHUNGARY 2014.01.16 13:08:51
@OkoskaTo:rp: De azért az a két db érzékelőt rá lehettet volna szerelni mert elférne!Tőlünk nyugatra valahogy sikerült!Ez csak pénzlenyúlás!Én csak a fém kapukra mondtam te kis okostojás!!!
ILOVEHUNGARY 2014.01.16 13:22:05
@OkoskaTo:rp: Hát én csak az m1-es autópályán jó párat meg tudnék mutatni!!!
És tök mindegy mekkora lenyúlás az akkor is lenyúlás!!!És tudom hogy nem véded de én meg nyitott szemmel szoktam vezetni!Úgy egy kicsit biztonságosabb!!!
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
ILOVEHUNGARY 2013.12.17 12:49:25
@EMU: Ezt a szöveget kellene az ellenzéknek 200 db óriásplakáton hirdetni!!!Talán többre mennének vele a választásokig!!!
A II. Orbán-kormány legelső ígéretei közé tartozott a vállalkozói szférát fojtogató körbetartozások felszámolása. Mivel Magyarországon a körbetartozás jelentős része az egyik legnagyobb megrendelőtől, az államtól és az önkormányzati szektorból indul, ezért a…..
ILOVEHUNGARY 2013.12.09 15:13:53
V@VT Man:

Igazad van teljesen!!!
Ezt kellene már megérteniük azembereknek hogy a közférás adóját is a termelők adójából fizetik ki!
Ők csak egy részét visszafizetik a költségvetésbe!
Nagyon nincsenek képbe az emberek ebben az országban! Ez meg is látszik választásokon!!!
Sokszor hallott közhely, de attól még igaz, hogy Magyarországon a leggazdagabb és legszegényebb társadalmi rétegek közt hatalmas (és nem csak jövedelmi) szakadék tátong, a kettő között pedig szinte alig van "középosztálynak" nevezhető csoport. Az elmúlt időszak bizonyos történései csak tovább…..
Vajon minek köszönhető az, hogy sokkal kevesebb dohánytermék fogy az országban, mint akár egy évvel ezelőtt?  "A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett adatok szerint júliusban 6, augusztusban pedig 12 milliárd forinttal kevesebb jövedéki adó folyt be a…..
Magyarország nem jóléti állam, hanem munkalapú társadalom, a cél az ötmillió adófizető, 2013-14-re pedig Magyarország ismét a régió éllovasa lehet Orbán Viktor szerint: " (...) a magyar kormány úgy döntött, a jóléti állam helyett munkaalapú gazdaságot épít, (...)…..