Regisztráció Blogot indítok
Adatok
die hard live free

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..
die hard live free 2014.02.19 17:21:43
Az Index újságírója, Földes András kipróbálta pár napig, milyen közmunkásnak lenni. Az erről írt beszámolójának az egyik legérdekesebb része arról szól, hogy miképp dolgozott tudtán kívül a FIDESZ-ért:  Egy „Lido konferenciaközpont” feliratú kisbuszban érkeztek a…..
Kasztrálási ígérettel, csendőrséggel, magyar gárdázással kampányba fordult a Jobbik. Vona Gábor lázas igyekezettel igyekezne lesikálni a pártra ragadt bélyegeket, de reménytelen küzdelemnek látszik ez a rendőrségi biztosítás nélkül zsidókkal megverekedni óhajtó Pörzse…..
die hard live free 2014.02.17 15:32:12
@♔batyu♔:

LoL: balogh artur viszatért?
alakul a maszop csapat vazze...
die hard live free 2014.02.17 16:27:36
@szvsz:
tudtommal az a "zsinagógát" a 2. vh óta nem használták vallási célra. Azt az épületet az akkori zsidó egyházi vezetők ismereteim szerint eladták Esztergom városnak. Máskülönben nem lehetett anno Technika Háza, 2006-tól pedig konferencia központ. Akinek más infója van ossza meg velem.
Na innentől abszolúte nincs köze a senkinek (főleg nem a zsidő egyháznak, ha eladta) ahhoz, hogy a város kinek adja ki bérbe, és milyen alkalomra.
Különben is ki hallott már olyat, hogy egy egyház eladjon egy épületet... lol.

* az hogy minden pártnak kiadták eddig, csak a jobbikknak nem, az meg egyértelműen egy ordító kettős mérce, ezt meg majd tétényinek kell megmagyaráznia, hogy mit miért tett.

* a jobbik "fogadására" kirendelt aktivisták (sicc) inkább fanatisták meg egy külön történet. minden pártnak (mszp, fidesz, még a jobbiknak is) megvan sajnos a saját "szekta" része. az ún. párthívők. Az egybites szavazógépek önnálló gondolkodás teljes hiányával. Ezek az emberek már réges rég elvesztek a nemzet szempontjából.

A szavazás-ról:
Sokan a párt választási programjairól papolnak, holott a pártprogram nem más, mint választási ígéret, azaz egy nagy semmi.
Hogy is nevezheti magát felelős választónak (azaz a társadalmat alkotó emberek egyikének), aki az utóbbi 24 évben mármikor is a párt programja alapján adta le a voksát?
Nem az alapján kéne választani a magát értelmesebbnek tartó rétegnek, amit az adott párt tényleges megtett az elmúlt 4/8 stb. évben? A tettek beszélnek nem a rizsa, ezt még a orbán is elmondta az EU-nak: "ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit teszek ..."
Aki választani akar egy pártot vagy éppen gőzerővel ekézi azt, az vegye már a fáradságot és nyissa ki a szemét, és nézzen utána melyik párt mit tett eddig, és ne csak egy forrásból hanem minden féle sajtóból, legyen az szélső bal vagy szélső jobb. Aztán meg nézze meg az MTI híreket meg a mainstream sajtót is :)

Továbbá hogy lehet az hogy meg lehet venni még a mai napig is emberek szavazatát egy tál bablevesért? meg kósza ígéretért. Amíg ilyen emberek szavazhatnak, és nekik is annyit ér a szavazatuk mint egy 4 nyelvet beszélő professzornak addig az elmúlt 24 év szépen folytatódni fog.

Meg kéne húzni egy, a jelenleginél (év>18) sokkal szigorúbb határt, hogy kinek van lehetősége/joga véleményt nyílvánítani azaz szavazni az ország sorsának alakításáért.

Ja hogy ez már nem demokrácia? sokan vagyunk úgy, hogy akkor ebből a fajta demokráciából nem kérnénk...
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
A Jobbik pénteki, meglehetősen SZDSZ-esre vagy Benetton-reklámosra sikerült kampányvideója után szombaton máris jött az új imidzsük következő sokkoló összetevője, aminek láttán először majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, aztán meg háromszor megnéztem, hogy…..
die hard live free 2013.10.28 16:21:30
@Dzsentrisvihák: ott a pont.
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
die hard live free 2013.09.03 16:20:48
Vastagbőr Szabotázs! 2013.08.28 11:47:00
Egy kicsit döcögősen megy az új, államosított tankönyvrendelés-kiosztás, de hát miért éppen ez működne rendben? Még mindig nem sikerült felfogniuk, hogy az államosítással soha nem lett semmi olcsóbb, kevésbé bürokratikus és gördülékenyebb.Az olyan - tényleg teljesen…..
Egy nagyon fura időszakot élünk, amikor tulajdonképpen minden és mindenki jelen van és hallat magáról. Persze a pénzügyi és banki szférát leginkább a negatív hangok lengik körbe, a média a csalódottak zsivaját erősíti fel, miközben szinte mindenki elsiklik a pozitív jövő…..
Indiában megöltek egy neves racionalistát, és most egyesek a babonás tevékenységekkel való pénzszerzést szeretnék illegálissá tenni odaát, és FaceBook csoportunkban felmerült egy kérdés egy cikk kapcsán: Érdekes problematika. Vajon szabad-e, érdemes-e, praktikusan…..
Az alábbi levél beküldőjének édesanyja elégé sajátosan értelmezi a szülőtartás intézményét. Kedves Zugugyved! En a kovetkezo probemaval forulnek Onhoz. jelenleg kulfoldon elek es terveztem volna hazakoltozni, de a kialakult esemenyek miatt elegge elkeseredetten irok Onnek,…..
Árnyékmandátum Tortacsata 2014 2013.08.28 17:11:06
Ha Attila már Ferencben, Gáborban és Andorban látja a potenciális szövetségest, akkor nagyobb gáz van a baloldalon, mint bárki gondolta. "Ha pedig ez továbbra is elfogadhatatlan lesz az Együtt 2014-PM-nek, akkor az MSZP valóban megvalósíthatja az egyébként már jó ideje létező…..
die hard live free 2013.08.29 13:32:01
Az elmúlt napok harcai után végre megnyugtató megoldás született az MSZP és az Együtt 2014 összefogásáról - nyilatkozta Mesterházy Attila és Bajnai Gordon. Az MSZP-nél és Bajnainál is nagyobb népszerűségű, országosan ismert és elismert Gáspár Győző kiválasztása…..
die hard live free 2013.08.29 13:29:02