Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaySicks

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok füldugócsomagolást láttam eddig életemben, de így látatlanban is állítom, hogy a 3M ötlete messze jobb bármelyiknél. A német Scholz&Friends ügynökség által kiötlött megoldás, amely a doboz tetején jelölt hangerőszabályzóval már a kicsomagolás előtt mutatja a…..
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
JaySicks 2012.07.30 20:40:39
@miczol: (meg akinek játszhatatlan) nekem is nagyon szaggatott, mert volt még két raklám flash az oldalon.
A megoldás annyi, h kihalásztam az swf fájlt a forrásból, és közvetlenül azt töltöttem be.
Elvileg ennek kell lennie (ha nincs vmi fura cache-elés az oldalon)
www.armorgames.com/files/games/give-up-13662.swf
Meg is érkezett a Vodafone válasza a kérdésre, hogy miért is kell 50 ezer forintot fizetnie annak, aki a telefonadó miatt felmondaná hűségszerződését: A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy azon lakossági ügyfeleik, akik szerződésük megkötésekor jelentős…..
JaySicks 2012.06.14 23:56:46
@Megdobbent: Igen, nekem is ez lett volna az érvem, ha nem mennek bele a telefonadótól való eltekintésbe.

@Kellemes Zérókomponista: Persze azzal tisztában voltam én is, hogy a vodafone ettől függetlenül faszkalap azzal a hozzáállással, hogy azt mondják, h egyoldalúan emelünk, nem csinálhatsz semmit, kötbér stb, és csak akkor engedik el a plusz költséget, ha kifejezetten kéred (meg vagyok győződve róla, h ezt így bárkinek megteszik).
Szerintem a legjobban jöttek volna ki belőle, ha a szerződötteket alapból békén hagyják a hűség végéig. (Na persze lehet nem pénzügyileg, mert az profitálóbb, ha megpróbáljuk átcseszni az ügyfelet.) Viszont PR szempontból sztem mindenképp.

Na mindegy, igazából inkább azért is írtam, h ha vki olvassa, még holnap el tud menni egy boltba, és reklamálhat azért h legalább tartsák magukat a szerződésükhöz.
addict Reklám a fejedben 2011.07.04 10:30:00
A fogyasztókra zúduló reklámok tengerében manapság egyre nehezebb megragadni a figyelmet, legyen akármilyen különleges is a közölni kívánt üzenet. A márkáknak minden új lehetőséget meg kell ragadniuk, hogy kitűnjenek a reklámzajból, és az emberek csak rájuk figyeljenek.…..
A Duke Nukem ForeverHEZ, azaz sajnos nem a játékot tudjuk kisorsolni köztetek, hanem olyan kódokat, amikkel három kis hülyeséget lehet unlockolni a játékban. Ez a három hülyeség: több életerő (szóval gyakorlatilag egy ultrakönnyű fokozat), nagyfejű karakterek, új pólók Duke…..
A lábával karikázik, a szájával vacsorázik rovatunkban bemutatkozik Lara, akinek nem volt elég nehéz a Dance Dance Revolution szuperhard fokozata, és úgy gondolta, a dancepaden ugrálás mellett el is hegedüli a zenét, amire éppen táncol. És lőn. Nulla hiba, természetesen.   ..
JaySicks 2011.04.29 11:31:38
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
JaySicks 2010.10.06 15:44:58
Balukaaa teh master nevű olvasónk hívta fel a figyelmem a hetvenes évekbeli brazil fimipar csúcstermékére. Elég jó cuccos lehet arrafelé, hogy ezt a filmet képesek voltak megalkotni. Ez tényleg olyan mintha John Travolta Szombat esti lázát a birodalmiak próbálták volna lehűteni.…..
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, akinek a netes folklórból kimaradtak a Versus animáció filmek, de akkor tegyük ezt a tényt ezzel a poszttal hivatalossá. Az egyik kedvenc blogomon bukkantam ezekre a tavaly év végén futó, zseniális minimál kisfilmekre, amelyeket egy orosz…..
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
JaySicks 2007.12.15 21:54:15