Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az infografika ellentmond mindennek, amit a kormány kommunikál. Hogy ti. invázió van, és veszélyben az ország biztonsága. Akkora itt a migránsválság, hogy már csak hatodannyian kértek menedékjogot Magyarországon, mint két éve. (És persze a magyar állam csaknem minden kérelmet el is utasított.) De…..
gesol 2017.06.20 18:44:06
@CM2131: hogy a posztoló érti-e vagy félreérti-e a kormánypropagandát, nem tudom.
De az elképesztő nem az orbán-gyűlölők (és nem Orbángyűlölők...s még mielőtt félre akarnád érteni, nem a kötőjel-egybeírás miatt) alternatív valóság tudatállapota. Ugyanis az ő frusztrációik és az ebből fakadó reakcióik megérthetőek.

Ami nem megérthető, had' ne mondjam, ami elképesztő, az az orbán-fanok tudata...mi az a pénz vagy hol a gerinctelenség azon szintje, ami még mindig a hívének kovácsolja az értelmes embert?
Mert ha hülye, nem kell értenünk.
Mert ha rokon vagy közvetlenül érdekelt, akkor értjük (persze, attól még szar ember).

De ha értelmes...?!
Akkor már régen nem lenne az.
Vagy fan, vagy értelmes.
Mert mára már a kettő kizárja egymást.
Múlt hét elején közölte a legfrissebb statisztikáit az Eurostat, a magyar sajtóban viszont most hétfőn robbant a bomba: utolértek minket a románok! Korábban Ausztriát próbáltuk üldözni, és egy laza kézlegyintéssel intéztük el keleti szomszédunkat: 'ugyan már, lehet, hogy nem minden tökéletes itthon,…..
Úgy tűnik a NER kedvezményezettjei egyre jobban félnek az olimpiai népszavazás sikerétől. Érdemes olyan szemmel figyelni az eseményeket, hogy minél súlyosabb állításokat fogalmaznak meg, annál nagyobb a para. Legutóbb a kormányzati pénzmosodának fenntartott Magyar Krónika főszerkesztője, Bencsik…..
gesol 2017.02.17 11:10:23
@Colonel H. Stinkmeaner: nagyon jól leírtad a lényeget! Hasonlóképp látom én is a dolgokat.
Hétfőn lemondott Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere, akiről kedden a rendőrség is megerősítette, hogy nyomozást folytatnak ellene, mert egy tanítványával folytatott szexuális viszonyt...
gesol 2017.02.08 13:02:02
@Ballib cenzúrázók réme 24: ebben egyetértünk: tetves gazemberek mindenhol vannak.
Épp ezért nem kellene általánosítani. Sem balról, sem jobbról, sem középről.
Sokkal többször tudnánk egyetérteni sokkal több dologban.
gesol 2017.02.08 16:07:12
@Ballib cenzúrázók réme 24: az általánosítás nem a bal vagy a jobb oldal kizárólagossága.
Az már önmagában probléma, hogy hagyjuk, elfogadjuk és sok esetben azonosulunk vele.
Ami pedig az elvbarátiságomat illeti, az nem oldal, hanem ügy-függő.
gesol 2017.02.09 08:05:55
@Ballib cenzúrázók réme 24: azt gondolom, hogy mindannyian: én, te, sokan...túl sokan. Sokkal többen, mint kellene. Leginkább persze ezeken a szinteken, mint a kommentek, mint a facebook és társai. Kocsmai szinten, bekiabálások szintjén szólunk hozzá a témákhoz illetve azzal, hogy az ilyen " bekiabálásokra" sokszor hasonló szinten reagálunk, életben tartjuk és magunk is tápláljuk ezt az alpári színvonalat, miközben ha sértegetések nélkül próbálnánk a témákat ki- és megbeszélni, tiszteletben tartva a sajátunktól eltérő véleményeket is, kiderülhetne, hogy ha részletekben vannak is különbözőségek, nagyon sok dologban igenis egyetértünk.
Vagy annak beismerése, hogy nem csak az ország nagy része, de a legfelvilágosultabbnak gondolt Budapest is csak arcoskodik, de amikor tehet magáért, akkor szarik az egészbe. De ugye a cím bizonyul igaznak? Géza mester már körbejárta, hogy mi a tét, mi a vissza nem térő lehetőség. Ezt a népszavazást…..
gesol 2017.02.08 15:41:26
@legális:
pamut
15 órája
@legális:
Azt kihagytad, hogy "ti akartok világvégét".

Tudod, nem tudom mi a rosszabb: ha komolyan hiszel ebben a döbbenetesen primitív logikában, amit a hangok mondanak neked az Echo TV-ből, és ami egyébként egy az egyben a fideszes propagandának is a legalja, vagy ha tudod jól hogy ostobaság, de mégis mondod. Mert nem bírod ki támadás, rágalmazás, indulat, provokáció nélkül.
Mivel a nyomozás folyik, külön vizsgálóbizottság nem állítható fel, a parlament rendes bizottsága akar vizsgálódni a 4-es metró körüli korrupciós ügyekről szóló OLAF-jelentés ügyében. ..
gesol 2017.02.07 15:37:03
@Ballib cenzúrázók réme 24: a kommentednek akkor lenne értéke, ha a fidesz (és mindenki más) lopását, korrupcióját is legalább ugyanezzel a vehemenciával támadnád.

Lényeges továbbá, hogy a lopás az egy rendszer kisebb vagy nagyobb hibája-e, vagy maga a rendszer lényege-e. Mert bizony ez sok mindent meghatároz.

Ettől függetlenül és ezzel együtt is: minden tolvajnak börtönben lenne a helye!!
gesol 2017.02.07 16:04:16
@koala kóla: most ironizálsz, vagy komolyan ezt gondolod?
Valóban a politikai korrektség végnapjai jönnek az idén? Egyáltalán mindenki ugyanazt érti-e e kifejezés alatt? Azok, akik szimpatikusnak tartják Orbán Viktor új programját, amely a liberális demokráciák egyik fundamentumát készül kiirtani a közéletből tudják-e hogy saját politikai jogaikat is…..
gesol 2017.01.08 15:34:15
@István Magyari: Az ilyen kommenttel csak magadat minősíted, de semmit nem árulsz el arról, hogy mit gondolsz, mi a nézeted, pedig arra lehetne mit válaszolni.
Az ilyen hozzászólással ott helyezed el magad, ahová szándékod szerint a poszt szerzőjét szeretnéd. Van ennek így valami értelme?
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
gesol 2017.01.07 22:45:26
@röf: te komolyan hiszed, hogy a rendszerváltozástól eddig eltelt időt ezzel az egyszerű mondatoddal magyarázatként le lehet írni? Sok energiát nem fektettél bele :(
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
gesol 2017.01.07 15:31:15
@dunántúli gyerek: Szvsz Orbán csak óvatosan álljon ehhez az "Orbán azt árulja amit kér a nép."-hez.
Ha a "népen" múlik, még mindig lennének nyilvános akasztások meg gladiátor-viadalok...és nehogy a végén a nép megint lámpavasat akarjon...
gesol 2017.01.07 16:33:42
@dunántúli gyerek: Orbán beírhatta volna a nevét aranybetűkkel a magyarok történelem könyvébe évszázadokra! Hidd' el, én szurkoltam neki. Sajnálatomra és az ország sajnálatára nem nőtt fel a feladathoz. Ő és a Fidesz a szégyenlapokra kerül és én komolyan sajnálom :(
A Dunántúl egyik legnagyobb szolgáltatójának számító Tarr Kft. is kivette a csomagjaiból a Discovery-csoport csatornáit (TLC, Eurosport, Discovery Channel, ID Extra, stb.). A Facebookon persze nekik estek a nézők, amire így reagáltak: Tisztelt Előfizetők! Többen jelezték ezen a fórumon, hogy…..
gesol 2017.01.06 16:30:57
@okostojas007: ha csak annyi lenne! Azon felül is rengeteg témába vágó egyéb "ismeretterjesztő" filmet adnak.
Komolyan, néha már olyan "propagandának" érzem, hogy aki csak egy kicsit elutasító szemléletű, annak számára szinte elfogadhatóvá válik az egész...
Persze, lehet h csak én érzem így.
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
gesol 2015.10.09 22:48:23
@fejetlen bárd: korrekt