Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fists

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
fists 2013.12.20 11:36:33
@mojoking77: Igyekszem és biztosíthatlak, hogy nem fogom :)
fists 2013.12.20 11:41:41
@kicscsávók: Ezt nem nevezném hibának. A hiba az, ha átmegyek a piros lámpánál vagy nem adom meg a jobbkéz szabályt :) Az ember nem áll be szeleburdiságból pornózni. Szépen végiggondolja, mérlegeli, kiszámolja, eldönti, megszervezi, jelentkezik, végigcsinálja. Ez egy hosszú folyamat melyben minden előnyt, hátrányt, következményt mérlegelve szándékának megfelelő döntést hozott.
Hát akkor most viselje a következményeit is, ne csak az előnyeit.
Az ilyen címben már nyilván ott a válasz: nem egészen. Dél-Afrika ugyanis manapság nem éppen a nemrég elhunyt Nelson Mandela álmáról, feketék és fehérek közös, békés együttéléséről szól. Óriási a korrupció, a híradások a közbiztonság hiányáról szólnak: a mintegy…..
fists 2013.12.09 12:16:24
Én jártam Dél-Afrikában, saját szememmel láttam mi zajlik ott, beszéltem búrokkal, feketékkel egyaránt. Az ottani fehér lakosság az életéért retteg, önvédelemből szervezik meg magukat, nem nácizmusból. A feketék fröcsögően rasszisták és gyűlölködőek a búrok sokkal kevésbé. Amúgy óriási az intelligenciabeli különbség a puritán, vallásos, dolgos búrok és a segélyekre apelláló, agresszív, hőzöngő, kommunisták által hergelt zuluk között pl. A cikkíró adja hozzá a lányát egy machete-t lóbáló írástudatlan zuluhoz ha akarja, de jó lenne ha ezt nem kérné számon egy búr farmeren. Nem kellene belepofázni az életükbe. A kommunista, marxista Mandelának és félőrült kommunista utódainak sikerült tönkre tenni egy gazdaságilag prosperáló országot. Mondok egy példát: törvény van arról, hogy ha mondjuk egy óceánra néző idilli hegyoldalon egy éjszaka alatt kinő egy deszkaváros tízezer munkanélküli fekete lakossal, akkor annak az önkormáényzatnak, amelyiknek az illetékességi területéhez tartozik, kötelező azonnal bevezetni oda a csatornát, vizet és áramot, amit a szegény lakók ingyen vehetnek igénybe. Az ilyen intézkedésekhez persze folyamatosan emelik az adókat amelynek a 80%-át kik fizetik, na kik...? Hát persze, hogy a 9%-ot kitevő fehér lakosság. Nem véletlenül hagyta el az országot '94 óta már 3 millió fehér. Ha eljön, vagy megölik az utolsó it, akkor lesz csak szép, független, apardheit-mentes élete az ottaniaknak, 80%-os aids fertőzöttséggel, éhezéssel, mint a szomszédos, szintén teljesen független és szabad zimbabwének. De a lényeg, alegfontosabb, hogy egyetlen csúnya fehérember se lesz már ott :)
fists 2013.12.09 12:49:13
@...elmúlik...: Pontosan így lesz. És igen, Kína gyarmatosítja most Afrikát, okosan, ügyesen, szisztematikusan.
Nem túlzás azt mondani, hogy a vasárnap fő belpolitikai híre a fóti időközi választás volt. Baján mindössze egy (jobboldali adottságú) választókörzetben volt szavazás, most viszont egy 19 ezres város szavazott. Fóton még 2002-ben is 13 százalékot vert a jobboldali…..
Olvasom, hogy az MSZP szerint Fót példája azt mutatja, hogy 2014-ben győzhet a kormányváltók szövetsége. Szeretnék én is ennyire derűlátó lenni, mint Kormos Kata szóvivő, de valahogy nem sikerül. Pedig én is szeretném azt hinni, hogy az időközi választás eredménye a…..
Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítani gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat  - mondta Orbán Viktor október 23-án egy katonai sorfal előtt, az állami ünnepségnek csúfolt pártnaggyűlésen a CBA önkénteseknek abban a beszédében, amelyben…..
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
fists 2013.11.06 18:35:03
@nu pagagyí: ugar... mucsa... mindezt ruszki meserajzfilm nicknévvel. Te nem is feri, hanem horngyuszi és gönczpapi rajongó vagy, amolyan nosztalgiabolsi, kis libsi beütéssel '94-ből. Hát azoknak az időknek csakugyan vége... Hálisten' :)
fists 2013.11.06 18:39:35
@Grigorij Pantyelejevics: Melyik felelősen gondolkodó polgártársra gondolsz...? :) Az orbánszobor késelőre vagy a mesterházy-t fújjoló fletó-hívő nyugger munkásőrre? Esetleg az itt gyomorból orbánozókra? No, ezt az okoskodó, fölényeskedő, üres és demagóg kioktatást gondold végig újra kisbarátom :)
fists 2013.11.06 18:45:39
@csak egy néző: Fúúú...öregem, ez még mindig nem teljesen jött össze úgy látom. :) Én ferikéről írtam véleményt elsősorban. Róla sem szabad, jajj...? Dehogynem. Róla amúgy már mondtak a választók is: lehúztákk a klozeton.
Azért egyelőre nem kell megijedni. Olyan értelemben lett hivatalos, hogy a komolyabb gazdasági oldalak is cikkeznek róla. Én több mint két hete írtam erről, ebben a bejegyzésben: 10%-os vagyonadót akar az IMF? Hétfőn megerősítette az értesüléseket a Világgazdaság a Spiegel…..
fists 2013.11.05 13:01:26
@nemsirunk: belebetegedtél volna, ha egy kicsit nem orbánozol. vélhetően mivel nem vagyunk euroövezeti ország minket ez nem érintene, de látom te az imf-nek boldogan odaadnád a pénzedet, csak a magyar államtól sajnálod :)
A vietnami háború volt az Egyesült Államok több egymást követő kormányának az a kalandja, amely tragikus véget ért és amelynek traumáját a társadalom még sokáig nem tudta kiheverni. A II. világháborúban igazi nagyhatalommá vált USA első veresége volt történelme során,…..
fists 2013.11.05 00:23:44
@százhuszat verő gumibot: Fogd már be te hülye komcsi. Itt értelmes hozzászólások is vannak, nem hiányzik a te szánalmas propagandád.
Egyre több rablás borzolja a közvélemény idegeit.  Ékszerüzleteket, elektronikai szaküzleteket,  nemzeti dohányboltokat sem kímélik az egyre gyakrabban felfegyverkezett bűnözők. Különösen a nők és idős emberek esélytelenek a fegyveres rablókkal szemben. De az én idegeimet…..
fists 2013.11.01 14:39:30
@GiaMarie: Ez egy hatalmas, demagóg hazugság. A rablók 99%-a még véletlenül sem bedőlt lakáshiteles, pláne nem az éhező gyerekek miatt rabol... :) Ilyen hülyeségeket utoljára egy szdsz nevű, azóta hálisten' megszünt okosai mondtak. Kicsit olvassál már utána és rá fogsz jönni, hogy a rablók nagy részének kifejezetten jól táplált gyetmekei vannak, lakáshitele pedig szinte soha. A bűnözésre életvitelszerűen ráállt szemétládák és családjuk messze az átlag, dolgozó magyar életszinvonala felett él. A piti kis barmok pedig vagy a kábszeradagjukra, vagy mobilra, plazmatévére, piára, prostikra, és hasonlóakra akarják megszerezni a pénzt. Éhező gyerekes lakáshitelesek kétségbeesésükben összeverik és megöli a saját otthonukban a nyugdíjasokat, vagy gyerekeket vernek meg és veszik el mobiljukat az utcán, suliból hazafelé, igaz...??!! Pfff... Gondold ezt át még1x szerintem :)
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Ki az a hülye, aki ilyen videót csinál? Nyilván nem ismeri a hazai közállapotokat: egy ilyen pancser ügyletet a Fidesz rendőrsége – hétvégét, fáradságot nem kímélve – gyorsan kinyomoz. Egy politológus szerint olyan ember állhat a videó mögött, aki hasonló módszerekkel…..
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
fists 2013.10.19 11:12:58
@Hefe: Talán kicsit több mint neked.
Dacára annak, és fenntartva mindazt amit eddig Baja kapcsán leírtam, leszögezném: a már amúgy is sok sebből vérző magyar demokrácia ezen az időközi választáson mindenképpen beláthatatlan időn túl gyógyuló sérülést szenvedett. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a hvg.hu…..
Ha valaki meghallja a Sagrada Família nevét, tudja, hogy ez egy gyönyörű templom Barcelonában, amivel még mindig nem készültek el. A hírek szerint 2026-ra kész lesz. Azonban az ember fejében elkerülhetetlenül kérdések fogalmazódnak meg. Vajon hogyan kezdődött az építkezés és…..
fists 2013.10.10 11:59:35
@Kivancsi: A világ legszebb épületeit és művészeti alkotásait Istennek vagy királyoknak építették, készítették. Ezeket nézed most, ha külföldre mész és nevezetességeket akarsz látni. Az emberiség művészi és építészeti tudásának csúcsteljesítményei ezek, pénzben nem számolható ki az értékük. Ez a civilizáció értelme. Aki ezt átszámolja lélegeztetőgépre az szánnivaló, üresfejű és üreslelkű irígy idióta.
Letörtem, mint a napelemtenderét vesztő Orbán vő: itt hagy minket a kiapadhatatlan humorforrás, A Máté. Pedig ember nincs másik a Fideszben, aki ekkora átéléssel sírja bele a kamerába: kémprogramot telepít a Bajnai, megfigyelneklehallgatnakeladnakkitudjahova?! Senki nem tud úgy…..
fists 2013.10.08 16:02:01
@magándemokrata: Én nem vagyok felháborodva, jót szórakozom. Én azért járok ide. :) Én nem haragszom egyikőtökre sem, hajrá, dühöngjetek csak tovább! :)
fists 2013.10.08 16:04:34
@Könnyen elkaptuk, uram!: Jujjj...! De megsértődtem... Brühühü... :) Ez a cikk akkor is sz@r, ha a fejetek tetejére álltok, de hajrá, hajrá...! :) Én is szeretlek... :)
fists 2013.10.08 19:09:02
@tobeor: A gyűlölet ebből az ócska kis firkálmányból és belőled csöpög, te européer, liberális demokrata :) . Mindíg elámulok a toleranciátokon, amit a veletek más véleményűekkel szemben tanúsítotok... :) Szar lehet neked, tele indulattal, vigyázz megbetegszel tőle. :)
Nem mondom, hogy nem nosztalgiázni akarok, mert kicsit de. De nem csak. Szeptember 30-án estve elhunyt a Budapesti Vidámpark: elejtette a Budapesti Állatkert. A vadon törvénye, egy ragadozókkal teli erdőben.ez természetes. Sose tartozott a világ nagyjai közé, megmosolyogtatón kicsi…..
fists 2013.10.05 16:46:44
@lavór: Bizony fiatalabbak, ez így van. Nem a véleménnyel van baj, de egy átlag családnak több tízezer forintba került egy látogatás még ebbe az öreg vidámparba is, és nem alternatíva a práter, mivel az sem olcsóbb és még ki is kell jutniuk, nem lehet csak úgy kitrolizni vagy földalattizni. Pl. én sem vagyok hajlandó órákig autózni azért, hogy a gyerekek ringlispirezzenek kicsit. Ennyi, de szerintem ez nem is érdemel több szót a részemről.
fists 2013.10.05 16:49:25
@mojoking77: megéri persze. csak azok akik még a vidámparkra is spóroltak, hogy egyszer kétszer elvigyék a gyerekeket, vélhetően nem fognak soha kijutni, nemhogy vissza-vissza ruccanjanak.
fists 2013.10.05 16:54:07
@Lődörgő Hollandi: Lehet. De Bécsbe kiutazni mégiscsak más, mint hogy a nagymama kiföldalattizik az unokájával a ligetbe :). Nem mondtam, hogy a vidámpark nem volt szakadt, de mégiscsak közel volt és a gyerekek nem a mi szemünkkel látták, ők élvezték. Nem hiszem, hogy órákig akarnak utazni, csak hogy valami csicsásabb pörgettyűn szédüljenek el. :)
Néhány hete egy nemcsak fociról szóló világbajnoki selejtezőn meghallgathattuk Románia nemzeti himnuszát, amit teli torokból énekelt, zengett, üvöltött több tízezer ember a bukaresti nemzeti stadionban. Ez a himnusz történelmietlen, önmagán jóval túlmutat és úgy vélem, hogy…..
fists 2013.10.02 10:49:22
@Hátrányos helyzetű kaviár: Hát ki nem engedi, hogy álmaid siker-országában telepedj le :) ? Hajrá. Jártál már egyáltalán Romániában te szegénylegény? :)
fists 2013.10.02 11:52:19
@Hátrányos helyzetű kaviár: Jaaa, hogy te ultraasszimilált nyallerként túlkompenzálsz az új kenyéradó gazdáidnak, ezért gyalázod egy kicsit a saját fajtádat...!!! Viszel egy kis libsibolsi szempontot ebbe a témába is, mely szerint mindenkinek igaza lehet kerek e világon, csak a magyaroknak nem. :) Értem, már a görcsölésed. :) Te itt nem a témához szólsz hozzá, hanem frázisokat pufogtatsz. Veled nem foglalkozom, bocs.
Először azt hittem nem jól hallok, amikor a Klubrádió híradását hallottam a rendezvényről. Aztán elolvastam az Indexet és meg vagyok döbbenve. Mi ez az elfogadhatatlan trágárság, alpári stílus, ostoba szobordöntés? Bajnai mit keres itt és miket mond? Persze tudjuk, normális…..
fists 2013.09.30 15:39:16
@nemsirunk: és te mégis ki a fene vagy, hogy itt nagy pofával mondasz itéletet másokról, bélyegzel meg embereket? melyik az a teljesítményed, ami miatt úgy gondolod, hogy gyalázhatsz másokat? bizony, te váltál egy pitiáner, idióta és gonosz kis minicsürhe részévé azzal, hogy részt vettél ezen a pitiáner, cikis és gonosz kis rendezvényen, amiről az emberek nagy többsége még csak nem is hallott vagy ha igen, akkor értetlenül vagy undorodva figyelte, tehát még a kívánt hatást sem érte el.
fists 2013.09.30 17:40:46
@Bruteman: igen, jól látod, elég sok emberrel beszélgettem. 10-ből 8 szerint elég gáz volt ez a kis produkció. gáz, már megint öngólt lőttek, ezek a káromkodó, késsel szobrot szurkáló voodoo-idióták csak ártanak a derék miniszterelnök jelöltnek.
fists 2013.09.30 20:21:38
@Bruteman: A hozzád hasonló toleranciabajnokok mindíg azt mantrázzák, hogy a könyvek égetésének folytatása az emberek elégetése. Egy jobboldali politikus "szobrának" rituális lefejezése, összeszurkálása stb. ezen logika alapján nyilvános lincselésekhez vezet? Esetleg ha a hús vér politikus kerül egy ilyen csürhe kezébe, rituálisan levágják a fejét, mint a tálibok? Ez volt az üzenet kisbarátom? :)
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
fists 2013.09.23 19:15:26
@genyamagyar: dehogynem racionálisan. akinek 30-nál magasabb az iq szintje,az racionálisan gondolkodva akkor sem szavaz az együtt-blabla-blablabla jelöltjére, ha másik oldal egy kályhacsövet indít, mivel egy kályhacső sokkal kevesebb kárt okoz mint egy bármilyen mszp-hablaty-gányésharács közös jelölt. ezt diktálja a józan, nyers racionalitás. :)
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
fists 2013.09.19 13:32:30
@mojoking77: Ez konkrétan így történt, attól, hogy te idiótán csúfolódsz, mint az egyszeri osztály hülyéje a 4.b-ben, még igaz. Esetleg nézd meg a pesti fekete doboz filmjét a 2006-os balhéról, és még meglepőbb esetekkel is találkozol.
fists 2013.09.19 13:41:15
@Balancer: én ott voltam és nem voltam futballhuligán soha. teljesen értelmetlenül kardlapoztak, vízágyúztak, lőttek, könnygázoztak, gumibotoztak öregeket, nőket, gyerekeket. nem huligánokat. amiről nem tudsz semmit, abba miért pof... szólsz bele okostojás?
Beszéljünk a Jánosról. Állítólag ma szabadul. Állítólag, mert én nem nagyon követtem a sorsát, a szabadulásáról is az egyik ballib véleményembertől tudok. Nem fogják elhinni: elkezdte mosdatni. Én sem hittem volna el, ha más mondja. Nem, azért mégiscsak lehet a jóérzésnek,…..
fists 2013.09.19 12:54:55
@OkoskaTo:rp: Hát okoskának tényleg csak törp vagy. Nézd már meg a dátumot, amikor cuslágot eljárás alá vonták. Akkor ki vezérelte a zigazságszolgáltatást kézzel? Hát nem a zorbán :)