Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bús panda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó  az öntudatos futóbolondokban, hogy annyira ragaszkodnak monomániájukhoz, hogy azt sem veszik észre, ha Kárész Róbert és Tatár Csilla éppen gúnyt űz belőlük, márpedig ez itt lent egy színtiszta cinkelés videója, amiről üvölt, hogy a két műsorvezető a pokolba…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
December 1-től megint dübörög a TV2 főzős-híresemberes műsora, a Hal a tortán amiben "mostantól nem csak levesekkel, főételekkel és desszertekkel készülnek, hanem vicces, színes, olykor meghökkentő meglepetésekkel és feladatokkal várják majd egymást." Szerepelni fog Liptai…..
Ha lesz egyáltalán az eredeti Helyszínelőknek 16. évada, abban már Nick Stokes nem lesz, George Eads ugyanis a most futó évad végén kiszáll a ringlispílből. Ő volt az egyetlen szereplő, aki az elejétől fogva szerepelt a sorozatban, bár az 5. évadban kis időra Jorja Fox-szal…..
bús panda 2014.11.25 15:02:49
@Koca Caola: Gondolom az számít igazán, hogy csináljon valamit, szerepeljen valahol, nem a pénz. De amúgy jogos :)
Szerző: Angyal Dorottya Fotók: Angyal Dorottya, David McKenzie, Fernando Alvarez, Juan Vega, Luis De La Fuente, Stefan Koenemann, Tamara Thomsen A mayák valaha szinte csak a cenotékból jutottak ivóvízhez, nem csoda, hogy szent helynek számítottak e természetes kutak. Emberáldozatok és…..
Beszéljenek helyettünk a képek.  1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Frissítve: 2015.11.22...
A történet sem semmi a vesebeteg fiú sztorijára a Mokkában felfigyelő Vajna Tímeáról, aki leutazik vidékre némi pr-karmapontot begyűjteni, majd átad egy 30 000 forintos borítékot, és sóhajtozva megjegyzi, hogy a fél veséjét is odaadná, de persze nem úgy értette, de a fiú…..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Dr. Tény legújabb elemzésével ismét letette a névjegyét a nagyon-rafináltnak-gondolt-politikai-adatvizualizációs mezőnyben: A nagyon kicsi vs. nagyon nagy oszlopdiagramok előállítását mindig megkönnyíti, ha nem a 0-nál, hanem más értéknél kezdődnek az oszlopok, de 445…..