Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunde Laszlo

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevin Murphy a színfrissítő hajpakolás termékcsalád tagjait a divatszínek szerelmeseinek alkotta meg. Ezek a hajpakolások gyönyörű színt és extra csillogást adnak a hajnak, miközben kockázatmentesen extra tónust is biztosítanak a hajunknak. Ideális tápláló hajpakolás két hajfestés között. Nemcsak…..
Tunde Laszlo 2018.11.01 21:03:26
sagiandi Rakott édesburgonya 2018.10.26 15:11:33
Igazi klasszikus és egyszerű magyar étel a rakott krumpli, amely bármikor bevethető és az elkészítése sem bonyolult. Létezik sok verziója és talán mindenkinek van valami titkos hozzávalója is, amivel még ízletesebbé tudja varázsolni. Én imádom a klasszikus "anyukám féle" verziót, és mindig a családi…..
A vashiány sok embert érintő probléma, ennek ellenére sokszor nem is veszünk tudomást róla, mivel igen változatos tüneteket produkál (már ha produkál). A legutóbbi vérvételem sajnos nekem is kimutatta, hogy vashiányom van. Nem figyeltem oda az első jelekre, pedig ha időben elkezdtem volna pótolni a…..
A glükózamin ízületi tápanyag és egyben a porcok egyik alkotóeleme, melynek köszönhetően meghatározó szerepe van a porcok tökéletes működésében. A porcok rugalmasságát és működőképességét fenntartja, és gátolja azok károsodását. A HERBioticum Glükózamin krém rendszeres használatával enyhíthetjük az…..
Beköszöntött az ősz, és visszatért az egyik kedvenc és legsokoldalúbban felhasználható gyümölcsünk fő szezonja: az almáé. Ha pedig alma, akkor mindenkinek az első süti, ami eszébe jut, az az almás pite. Most a klasszikus amerikai rácsos pitét készítettem el, melyet biztosan Ti is sokszor láttatok…..
sagiandi Lecsós csirkemáj 2018.08.25 13:25:30
Hozzávalók60 dkg csirkemáj (szív nélkül) (fagyasztott is lehet)10 dkg erdélyi szalonna1 fej vöröshagyma8 nagyobb méretű húsos paprika4 paradicsompirospaprikasóborsmajoránnafokhagymaolaj2 tasak #riceland jázmin rizsElkészítésA csirkemájakat megmossuk és kettévágjuk. Az erdélyi szalonnát keskeny…..
Tunde Laszlo 2018.10.16 18:38:11
Lassan a végéhez közeledik ez a nyár is, a szünidő napjai vészesen fogynak és bizony szeptembertől ismét be kell ülni az iskolapadba... Az ősz nemcsak a nyár végét és a tanulás kezdetét hozza magával, hanem sajnos a különböző "szezonális" betegségeket is. Hiába gondoljuk azt, hogy a nyáron…..
Tunde Laszlo 2018.10.16 18:37:36
A szabadtűzön készült ételeket azért szeretem, mert ízükben hordozzák a parázsló fahasábok közül felszálló füst aromáját. Egy jó bográcsozás társaságban az igazi, olyan emberekkel, akik szeretnek jókat enni, vidám hangulatban sztorizgatva elkészíteni egy ízletes pörköltet vagy gulyást.  Kaptunk 3…..
Nagyon szeretem az erdei gombákat, különösképpen a szegfűgomba jellegzetes ízét és illatát. Gyermekkoromban édesanyám gyakran készített mezei szegfűgombából finomabbnál finomabb ételeket, így mindig megörülök, ha a piacon hozzájutok ehhez a szép emlékeket idéző gombához. Most az egyik kedvenc ételem…..
Végre Magyarországra is megérkezett nemzetközi sikerei után a Fruits and Wine, amely különlegességével és egyediségével garantáltan meghódítja mindenki szívét! A szőlő és a nap érlelte gyümölcsök finom és zamatos ízei csodálatos harmóniát alkotnak, és ennek a szerelemnek a gyermeke a Fruits and…..
Tunde Laszlo 2018.10.16 18:28:08
Egy igazi retro étel, melyet mindeki ismer, de mindenki máshogy.  A legelterjedtebb nevei  a Tócsni, a Cicege és a Lapcsánka - de legalább még 40 különböző elnevezéssel találkozhatunk ha egy picit utánanézünk az Interneten. Én bakonyi lány vagyok és nálunk Cicege néven híresült el ez a finom étel.…..
A fekete nadálytő gyógyító erejét évezredek óta ismerik és "csodatévő" növényként tartják számon. Nagyon jó hatással van a zúzódásokra, ficamokra, rándulásokra, csont- és ízületi fájdalmakra. Nagyszerűen lehet alkalmazni a sportsérüléseknél, illetve derékfájás esetén is. A HERBioticum Fekete…..
A kelt tészták közül a lekváros bukta az egyik legnagyobb kedvenc a családunkban. A tésztája  puha és foszlós, a tölteléket sosem sajnálom belőle. Édesanyámtól birsalma sajtot kaptam, így ezzel az isteni töltelékkel ízesítettem a buktákat. Szenzációsan finom lett! Próbáljátok ki Ti…..
Kedvenc chia pudingom Alpro kókusztejből készül, egy kis juharsziruppal megbolondítva, és meleg párolt szilvával felturbózva. Készítsétek el Ti is ezt a mennyei finomságot, melynek a receptje végtelenül egyszerű, ám a végeredmény annál nagyszerűbb! Chia pudingHozzávalók:2 evőkanál chia mag10…..
A Manzara Fashion kínálatából az őszi-téli szezon legdivatosabb női télikabátjait mutatom most meg nektek ebben a cikkben. Ha lépést szeretnétek tartani a divattal, de az sem mindegy, hogy milyen minőségben és milyen áron szerzitek be az őszi vagy a téli szezon legtrendibb kabátjait, akkor érdemes…..
sagiandi Kapucíner szelet 2018.09.10 08:42:50
HozzávalókTésztához:8 tojás9 evőkanál kristálycukor6 evőkanál #nagyititka búza finomliszt2 evőkanál holland kakaópor1 evőkanál darált kávé1 tasak #droetker sütőporKrémhez:6 dl tej2 csomag #droetker tejszín ízű pudingpor20 dkg #rama margarin2 csomag #droetker vaníliás cukor1 evőkanál holland…..
A vitaminok létfontosságúak a szervezet számára, azonban a fehérjékkel, a zsírokkal, és a szénhidrátokkal ellentétben csak kis mennyiségben van rájuk szükség. Ilyen a B-vitamin is, amely valójában több vitamint jelöl, ezért nevezik B-vitamin komplexnek. Mindegyik B-vitaminnak megvan a saját…..
A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült…..
Mai bejegyzésemben a reggeli hajápolási rutinomat mutatom be nektek. Nekem nagyon fontos, hogy mindig szép és fényesen csillogó legyen a hajam, ezért lehetőség szerint naponta megmosom. Szeretem amikor a frissen mosott hajam ragyogó és rugalmas. Köztudott, hogy az ápolt és gyönyörű haj növeli az…..
A Lytess intelligens alakformáló ruha augusztusban érkezett tesztelésre. De mivel ez a hónap nagyon forró volt és napi 8 órát nehezen bírtam volna ki az irodában ülni az egyébként kényelmes, de ilyenkor meleg ruhadarabban, ezért a tesztelést szeptemberre halasztottam. Már nagyon vártam, hogy…..
Régen a falusi emberek házipatikája az erdők és a mezők "varázslatos" hatású füveiből, gyökereiből, fáiból, leveleiből, gyümölcseiből állt. Napjainkban is változatlan hatalma van a gyógynövényeknek és varázslatos hatásuk ezerféle probléma megelőzősére vagy kezelésére nyújt biztonságos megoldást.…..
A DEJA VU Világ missziója, hogy minél több háztartás váljon méreg mentessé termékeik segítségével. Te is problémamentes bőrre vágysz, ellenőrizetlen hatású kozmetikumok nélkül? A DEJA VU Világ termékei különös gondossággal készülnek, hogy a vásárlók magas elvárásainak megfeleljenek. Itt nem találsz…..
Tunde Laszlo 2017.10.06 20:35:28
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Tunde Laszlo 2015.07.08 09:53:17
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..