Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisspe4

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézilabda4ever Feltörekvő Szeged 2016.04.19 13:38:50
A magyar együttes komoly célokat tűzött ki maga elé, ugyanis a 2017-18-as szezonra magyar bajnok és final 4 résztvevő szeretne lenni. Ezek elérése érdekében a klub tulajdonosa minden eszközt igyekszik biztosítani csapata számára, beleértve a klasszis játékosok szerződését és egy új, minden igényt…..
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának csúcsrangadóján a Veszprém hazai pályán elsősorban 2. félidőre feljavuló védekezésének és Ilic remeklésének köszönhetően meglepetésre simán, 28-20-ra verte a PSG-t, mellyel a csoport élére ugrott. Az idei kiírás…..
A férfi kézilabda magyar kupa döntőjében Pécsen, a Veszprém elsősorban második félidőre feljavuló védelmének és több klasszisának köszönhetően 26-22-re nyert a Szeged ellen és ezzel ismét elhódította a serleget. A mérkőzés előtt 23-szoros magyar kupa győztes Veszprém…..
A Greenpeace tegnap egy bátor és bonyolult akciót hajtott végre a Forma-1 Shell Belga Nagydíjon: a földön, a lelátókon és a levegőben szembesítette a Shell VIP ügyfeleit és a világot a vállalat piszkos sarkvidéki terveivel.  A Greenpeace nem magát a Forma-1-et támadta: úgy…..
kisspe4 2013.08.27 17:33:30
@"the dragon":

Megdöbbentő impotenciára vall, hogy valaki tüzet akar nyitni egy 100%-osan erőszakmentes szervezet aktivistáira, akik célja többek között a tüzet nyitó életfeltételeinek fenntartása. Megdöbbentő impotenciára vall, hogy valaki terrortámadáshoz hasonlít egy figyelemfelkeltő, nyomásgyakorló eseményt, amely csak a tüzet nyitó, vagy nyitni akaró pénztárcájában okoz sérülést.
Ugyanakkor megdöbbentő impotenciára vall az is, hogy a Shell nem vállalva tetteit, azokat elkendőzve törölteti videóit a világ legnagyobb videómegosztó oldalán. Negatív reklám? Vagy csak az igazság!?
kisspe4 2013.08.27 17:37:57
@irongrass:

Abszólút nem azok! Csak a legnézettebb magyar tv csatornáról és a legolvasottabb lapról beszélünk.
kisspe4 2013.09.05 16:44:53
@calabria007:

Mióta megjelentél igen.

Az az alapvető probléma, hogy olyannal nem lehet vitázni, aki nem tud. Az nem visz előre senkit. De el tudom képzelni egy átlagos napodat:
Egyik reggel: húú esik az eső, ez biztosan nem az esőfelhők miatt van, bemegyek (mindezt mosolyogva) és megnézem a wikipédián és kiderítem az igazságot.
Másnap: olvad a sarkvidék jege? Mekkora baromság, dehogy olvad én azt nem látom. Hát a tengerszint sem emelkedik. Bakker voltam a tengernél és még mindig csak derékig ért a part közelében mekkora kamu ez is.
Harmadnap: A föld ciklikus változásai a fontosak, nincs klímaváltozás. Asszem. De azért meglesek egy-két wikis grafit. Emberi tevékenység? NINCS. AZ NINCS! Szén dioxid-kibocsáljtás? Kamu!!!
Fúrjunk olajat az nem káros! A szén dioxid kibocsáljtás nem káros semmire! Hiszen bizonyítja a wikis grafi, hogy úgyis felmelekszik a Föld, meg lehül. A jegesmedvék? Vízbe fulladtak! A grafi ezt is kimutatja! A káros anyag kibocsáljtás NINCS hatással a klímánkra! Hiszen mutatja a grafi! Nekem van igazam! A tények az ellenkezőjét mutatják? Nem érdekel a grafi mást mond!!!! Szmájli :)))