Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petofi sándor

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geometria állítás madzaggal és némi kalandozás az alkatrészek között valamint a nagy leleplezés: vajon mivel lehet legolcsóbban autózni? Az Égéstér 123. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
petofi sándor 2014.06.13 08:24:59
Hello.

NOVOT"H" TIBI vel van egy kis poroblémám. Pontosabban mindig is meg volt vele ,nem nagy dolog de idegesit már annyira,hogy leirjaam.
Egyszeruen nem tud válaszolni egy kérdésre vagy inkabb nem akar talan igy helyes.Nem értem mi az a nagy titok amit nem árulhat el ha megkérdezik tolle ,hogy mennyért berli azt a moso gépet??mi? miért nem lehet azt mondani,hogy bazdmeg ez 80 ezer havonta vagy 50.miért kell a nem szeretnék errol beszélni ,meg az errol inkabb nem beszélnek ,ezt inkabb most nem mondatokat elmondani a valasz helyett. Az ,hogy mennyi lenne egy mini cooper s teljes átmosása ,hogy ne legyen baj vele,amire mondjuk kiváncsi lettem volna mivel kozeli ismerosomnek is van egy és tényleg jo vele menni de venni én sem mernek,de tudni szeretnem mennyi ha már szoba kerult,hát arrol ne is almodozzon vagy álmodozzak,hogy aki ott ul autoszerelo és ez a minkája meg csinált már ilyet az az ember esetleg megmondja ,hogy mennyi. Nem ertem mi a titok itt.Miert nem lehetett azt mondani Robinak,hogy vedd meg ha nállad vanhozd el tetelezzuk,fel hogy nincs baja de átmosom neked ,hogy ne is legyen 100 ezer ft lesz ha csak ennyi,de lehet 100 -130 ezer ft kb. Ehelyett már meg sem érdemes kérdezni ilyet tolle mert csak a musorido megy és jonnek a fent leirt válaszok.
Itt van becsuletes pl. vagy kobájker. azért csipem oket mert nem szaroznak ha kerdeznek valamit tolluk. itt az a P rendszám ugy. ha ez Tibivel esik meg azt se tudtuk volna meg soha hogy mennyi be félt naggyabbol az egész nem hogy reszletezve mint azhogy becsuletes tette.és igen még él!!!nem lotte le senki és felvilagositott mindenkit,hogy ez basszátok meg ennyi.Tibi meg megmondta volna,hogy elvették a P rendszámot De errol nem akarok tobbet beszélni.Birság is volt de ikább errol most nem beszélnék,hogy a rendorség kikuldott 50 ezret amolyan kártérités gyanánt azt meg meg se tudtuk volna soha.Szoval ez a problémám mindig is meg volt de már kurvára zavar,hogy állandoan ez megy,mintha valami államtitkot orizne,vagy ha a minit 100 ért mosta volna vinklernek és odamegy egy masik paraszt hogy akkor nekem miert 110 akkor ezzel nem tud esetleg mit kezdeni?na nem tudom de ez igy egy szar.nem érdekes ha nem tudod meg,hogy mi mennyi.itt szeretnének tájékozodni az emberek és nem a nyafogást meg a kifogásokat hallgatni. De legalabb ujjabb cikk lesz!!!
Azt hiszik, hogy egy ekkora dögöt csak kompenzáló barmok vesznek? Ez egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak nyugalomra vágynak.    ..
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
petofi sándor 2014.01.08 01:57:51
@MosFet: miért lenne elvárható? nem érdekelnek a franci csigaevo alkotások.max 1-2 klasszikus . az hogy fékben jobb mint egy e30 as azt elhiszem,de én m3 at irtam példaként.attol erosen kétlem,hogy jobb lenne. a prémium szó jelentése ebben az esetben a peugeot családon belul fogalmazható meg. tágabb szegmenst nézve nem fér bele a prémium kategóriába egy peugeot 607 es. a prémium az a nevében rejti azt amit nem sok autógyár tud.peugeot az népautó. prémium az attol is prémium,hogy az emberek valóban annak tartják. hiába prémium egy phaeton de nem olyan mint egy s osztált. soha nem is lesz az. pedig szinvonal van.de nincs meg benne az x faktor))
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
petofi sándor 2013.12.22 01:54:41
24 óra

orulok neki,hogy szóba hoztad a dolgot Pista. mióta rájottem,hogy mi az azóta ide ugy irok,hogy rámegyek a 24 órára és megkeresem. eddig ezt nem tudtam és nem is irnek ide semmit ha nem kerul szoba és nem kattintok véletlenul rá.
lehet ez masoknak 1 értelmu ,nekem nem volt az edig. Szoval nem tudom,hogy van e lehetoseg arra ,biztosan van,hogy megnézni azt,hogy naponta hanyan kattintottak a 24 órára eddig. Ha esetleg megoldanátok azt amit irtál,hogy megváltozik ez a 24 óra akkor szerintem megsoxorosodna a kattintások száma. ez edig szerintem méltatlanul semmi ,helyet nem kapott az oldalon.pedig minden e mogott van a,emogott a 24 ora modott.ami akkora ,hogy ha koszos a szamitógépem monitora akkor nem is latom.nem értem miert ilyen szuk ez az ugynevezett virtuális bejárat a Totalcarba. Ki itt belep mindent megkap amit eddig csináltunk. csak talald meg a kaput.
Ha mondjuk ugyanakkora lenne mint a totalcar bal oldalt,csak ez a jobb oldalt ugyanott valami olyan cimmel ,hogy nem tudom Itt talalsz minden eddigi cikket,vagy Ha lemaradtal valamirol itt lesz. vagy nem tudom Minden cikk egy helyen! na ha oda kerul a sor ezen majd ugyis nállam okosabb emberek dontenek. De szerintem ez nagyobb figyelmet igényel ,nem hogy a 24 oranal hanem a bal oldali totalcar feliratnal. szépen rákattintok aztan meg nézhetek mindent ,amirol lemaradtam mert mondjuk autóban hallgattam a totalcart 4 napig!)) ezt a gondolatot a te mondatod vitte bennem tovabb,az hogy azt irtad,igen valóban nagyobb figyelmet igenyel. És végulis a teljes torténelem van csak alatta semmi más))) na számitok a kozbenjárásodra a fonoknel aki nem tudom mit szol hozá,de én egy teljesen átlagoz olvasó vagyok.napi szinten nezem az oldalt,és lehet az en tudatlanságom de nem jottem rá arra,hogy hogy is tudnam visszanézni a kimaradt napokat. na ennyit errol,ezt le akartam irni mig el nem felejtem,ezért kapcsoltam vissza a laptopot 2 órakor))
Az Égéstér 98. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
petofi sándor 2013.12.16 01:31:56
4600 Km -er Égéstér !!!!!

Lassan mindennek eljon az ideje,igy ennek is ,hogy megirjam ezt a pár sort.A mult hetem autóban telt és sikerult letoltenem elég sok adást,igaz csak azokat ahol volt direkt link,a tobbire nem jottem még rá ,hogyan kell.Az a bizonyos Nirvana 2 olyan rész volt amit át akartam ugrani de mivel 10 percel lekéstem a kompot ezért akkor ért oda a magnószalag amikor vártam kb 3 órát a legkozelebbi Doveri benzinkuton.És ezzel a 2 résszel marha unalmas 2 órának nézhetteem volna elébe de nem!! Winkler és Dani eszmecseréje a cinkék táplálkozási szokásairól,a BMW s navigációkrós és a Mozaik utcai eseményekrol olyan jó hangulatura sikerult ,hogy komolyan mondom legkozelebb is lekésem a kompot ))) jó volt nyugodtan nézni a Doveri ejszakát és hallgatni egy nyugis beszélgetést!!
De persze jóból is megárt a sok,ugyhogy nem bántam mikor visszaált a rend. Igy egyben végighallgatni kb 15-20 adást elég sok mindenre rávilágitott.pl arra ,hogy Nyíregyházáig nem álltam meg pihenni,kb Bécs korul kezdodott ujra az egész mivel végíghallgattam addig az osszeset,amit letoltottem.és visszafelé ugyanaz volt a felállás,ugyanazokkal a részekkel.Néha 1-2 tankcsapdával felráztam magam.
Hát hogy igy kezdjek mondatot,az elején szogezném le ,hogy itt is van egy nyero páros,mint pl. Palik és Gyula , Bud Spencer és Terence Hill , Semir Gerkhan és Társa , stb,stb. Itt az Égéstérben Winkler és Vályi Pista. Van a nagy aki tapasztalt és neki mindent szabad ,és van a kicsi aki szintén tapasztalt de annyira nem lehet az mint a nagy,és neki is mindent szabad de annyira nem mint a nagynak.És ezért szerettem Palikot meg Gyulát is.Aki nem szerette oket az gondoljon valaki másra,csak hogy megertse mire gondolok.
Vannak emberek akik szerintem nagyon jók ,pl Kobájker,az egy nagy csóka))nagyon birom a stilusát és szinte elottem van ahogy magyaráz ,mintha egyenesen nekem mondaná amit akar,szoval kobi johet amikor tud.
Becsuletes meg a másik figura akit nagyon megszerettem,persze elotte is csiptem a stilusát ,de igy egybe hallgatva órákon keresztul a musort,hát vannak hangok akiknek orultem ha megszolaltak mert tudtam,hogy 1 óráig nyomni fogják. Winkler az kell ,nem kérdés,igy az égés tér alatt megismerve az jott le,hogy amugy nem egy hulye .Bár nem hiszem ,hogy bárki is ilyet állitott volna de ha kérdezne valaki hogy figyelj te Jani milyen az a Winkler gyerek,hát ugy ez jutna eszembe.Lexikális a tudása,hogy igy mondjam.Meg kicsit hulyebbnek mutatja magát sokszor mint amilyen szerintem,mármint az autókkal kapcsolatban.De rossz dolgot nem tudnek mondani Fonokrol.0) Talán a David Backham halya ,de azt ugyse látjuk ebben a formában.
Valyi Pistát meg amennyire utáltam az elejen,áá én azt hittem mikor megláttam,hogy valami lóvés fasz aki bevette magát aztán miatta van megint Totálkár a tv be.))vagyis mikor megint volt a tv be. Az insigniás x3 asos havas hegyi teszteléskor meg olyan volt mintha o lenne a fonok))) Nade ,telt mult az ido és minden megváltozott,nagyon csípem a srácot,és jó dolog volt bevenni a vérkeringésbe.Az Égéstér meg nem mulhat nélkule.Mikor ugye uj rész indult,az autóban és hallottam ,hogy valaki beletrollkodik a mikrofonba hát orultem,mert tudtam a Pista az. És meglepoen felkészultnek tartom,bár persze ,hulyeseget mond o is,nade a Fonok is. De ez igy tokéletes ahogy van. Most is azt mondom,hogy Hacsek és Sajó a musorban Winklerel egyutt.
Karotta.,hát igazábol semmi.nem kulonosebben fogott meg ,foleg mikor olyan volt a partner. Jó fej meg minden ha a banda ott van ,meg eggyáltalán ha ott van. Hivjátok nyugodtan mert ugysem jon el)) Nem mondom nem is baj ,mert jo dolgokat tud mondani meg érdekes id,csak a kb nemtudom 20 órából 2 ot hallottam,igy nem kerult be a vérkeringésbe.
A szerelo Tibor hát o is jo de kicsit mondhatna neha konkrétabb dolgokat,bár amiket mond azok ugye ellentmondást nem turnek.Szakmája a szerelés és amit mond az ugy van. hivjátko bármikor,én orulok csak neki.A konkrétabb dolgok alatt mondjuk olyasmire gondolok pl,hogy 10 ezer egy olajcsere,vagy mittudomén.neha nem nagyon meri kimondani mi mennyi,de ez legyen a legkisebb bajunk. Tibi szeretunk,és tiszteljuk a szakmai tudást.
Lényegre törő, precíz és nagyon japán. Harákolás, egérfogás és az ember, aki nem hisz a hidrogéncellás autókban.Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Nyolc éve vettem magamnak autót utoljára. Ezzel valószínűleg én vagyok a sereghajtó itt a szerkesztőségben. A többiek néha évente cserélik a gépeiket – Mercedesek, Audik, Mercuryk jöttek és mentek, míg én a jó öreg Volvo kormányába kapaszkodtam kitartóan. Néhányan meg is…..
Rejtélyes módon jobbkormányos Primera taxi Tyumeny repterén A Mazda nem először játssza ezt el, de a 323-as és a 626-os nagy, lábon utaztatása is elég messze van már, hogy legyen hírértéke: az új Mazda 3-as nyolc kiállítási autóját Hiroshimától Vlagyivosztokon át…..