Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áfonyáspite (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran felteszik nekem ezt a kérdést ismerősök is, ismeretlenek is. a válasz egyszerű: van. Persze kicsit bővebben is érdemes megválaszolni a kérdést. Az egyik legviccesebb Heston Blumenthal produkció volt, amikor a világhírű angol séf egy viktoriánus lakomához egészben…..
A Dubai Ogilvy nagy port kavart sajtóhirdetése görbe tükröt tart a világnak: a nők ellentmondásos helyzetére, az egyenjogúság sürgető kérdéseire hívja fel a figyelmet. A készítők a Google segítségével kendőzetlenül mutatják be azokat a szexista sztereotípiákat, amelyek…..
áfonyáspite (törölt) 2013.10.21 13:07:48
@-JzK-: Ezzel mit akartál elmondani, lehet, hogy félreértelek..:)
Forrás: Propeller.hu Edzés közben megsérülni azt jelenti, hogy valaki nem tartotta be a bemelegítés játékszabályait. Ez még akkor is igaz, ha valaki miniszterelnök. Ugyanakkor nagyon kellemetlen, ha ennek következtében még halaszthatatlan műtétre is sor kerül. Ilyen szintű…..
áfonyáspite (törölt) 2013.10.04 22:54:19
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
áfonyáspite (törölt) 2013.09.27 16:44:04
@Pizso: Ha pusztán csak a változás miatt vagy felháborodva, azt meg én nem értem:)Egy diploma értéke nem kizárólag a nyelvtudáson alapul. Átbukdácsoltad-e valamelyik magániskolát apuka pénzén, esetleg végiglógtál egy nevesincsen oktatási intézményben valamilyen szakot amire éppen felvettek...vagy becsülettel tanultál egy jónevű egyetemen és esetleg még érdekelt is a dolog. Na, a nyelvvizsga egyébként fontos, ebben egyetértünk. A nyelvtudás még annál is fontosabb. :)
Elkészült a Kígyó utca díszburkolata. Esztétikus, faltól falig bézsszínű lapokkal burkolták a Ferenciek terét a Váci utcával összekötő sétálóutcát – csakhogy szárazon is csúszik, esőben pedig itt lehet gyakorolni a leszúrt Rittbergert.  Egy hete járható ez a…..
A lakásfelújítások során gyakran felmerül a kérdés, hogy a régi, már megunt, avítt kerámiaburkolatok cseréjét nem lehetne-e elkerülni. Az eddigi gyakorlat során ugyanis ezeket el szokás távolítani az új burkolat felrakása előtt. Ezért is adódik a kérdés: nincs-e a burkolat…..
Többen a fürdőszobájukban sok helyet foglaló kádjukat a helytakarékosabb zuhanykabinok valamelyikére szeretnék cserélni. A választék bőséges, ám nem árt a célnak leginkább megfelelőt alapos megfontolás után kiválasztani. Ugyanis fontos a méretük, formájuk és a…..
áfonyáspite (törölt) 2013.09.13 21:00:03
@Morgan kapitány: Néhány éve van a szomszédnak, azóta folyamatosan ázik a konyhám és foltos a falam.
áfonyáspite (törölt) 2013.09.14 23:21:37
@Morgan kapitány: A kérdésed gondolom költői , de azért válaszolok rá: leválasztott lakás :-(
Ferenc pápa igencsak meglepett egy tizenkilenc éves fiatalt, aki levelet írt a Szentatyának, a pápa pedig válaszul fölhívta őt telefonon. A pápa közvetlensége már most közismert, de ki is valójában Jorge Mario Bergoglio? A Catholic Link és blogunk, a Militia Christi…..
áfonyáspite (törölt) 2013.09.08 22:38:19
@ifrance: Egyrészt: nem vádoltam őt azzal, hogy karrierista, olvass figyelmesebben, kérlek. Másrészt: Annyira nem egyszerű és fekete-fehér az élet, mint gondolod,hanem vannak benne árnyalatok. Csak egy példa: úgyis feljebb lehet lépni pl. ha valakit kiválasztanak mondjuk politikai okokból és nem az alázata/hozzáértése, nem a törtetése az ok, hanem mert jól beleillik abba képbe amit a választók látni akarnak. Lehet, hogy mások körülötte alázatosabbak, törtetőbbek, de éppen neki vannak olyan személyiségjegyei amivel elérhetőnek látszanak azok a célok amit a választó közeg kívánatosnak tart.
HamPLÓ Medence a Balatonban 2013.08.26 19:10:48
Valaki nem tudja, mi ez? Innét indult régen a Balatonvilágos - Mars rakétajárat, vagy csak egy olyan gyerekmedence, ahonnét a gyerekek nem tudtak kigyalogolni a büfébe? ..
áfonyáspite (törölt) 2013.08.27 20:25:51
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
áfonyáspite (törölt) 2013.08.27 20:20:33
Szigeti Péter Follow Me! mikroblogjában publikálta a fenti felvételt, amin épp vitorlások haladnak el a Budai Vár és a Parlament közötti Duna-szakaszon, folyásiránnyal szemben. Egy elmúlt napokban kapott meghívónak köszönhetően gyorsan kiderült, hogy a hajók az SVSK (Siófoki…..
Helyi szinten biztos. Jó példa erre ez a plakát. A Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014, a PM és az MSZP logoja egyaránt megtalálható ezen a XXII. kerületi szórólapon. Bár egészen más a pártok helyi szintű együttműködése, és egy - a pártvezetők által írásban…..
Timelord Szűz Mária Tapsonyban 2013.08.19 08:00:00
A Somogy megyei Tapsonyt elkerülték a nevezetesebb események. Az álmos falucska életét 1872-ben Szűz Mária kavarta fel jó alaposan.  A csoda május 31-én este 8 és 9 óra között esett meg.  Ezen a napon estefelé a tapsonyi jegyző cselédsége szokatlan jelenségre…..
áfonyáspite (törölt) 2013.08.26 16:56:25
@Blogin: Ezt komolyan gondolod? Na és miből? És mi az, hogy együgyűek szerinted?