Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RevoltED

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RevoltED 2016.11.12 03:33:34
@Szarvas Norbert: Ezt én nem értem. Eddig mindenki azzal jött hogy mit igért Trump. Most meg azzal jön mindenki hogy lám-lám nem is tesz eleget az ígéreteinek. Most akkor hogy van ez? Trump egy üzletember, a sikeresebb fajtából. Turdta hogyan kell eladni magát és a termékét. De nem hülye és Hillary-vel ellentétben remek tanácsadókkal van körbevéve. Nem egyedül kormányoz hanem egy párt élén és a választás utáni első beszédében összefogásra szólította fel azt USA-t! Ez a legfontosabb.
RevoltED 2016.11.12 14:49:23
@Untermensch4: Ezt most úgy írod mintha a másik oldal az elmúlt 8 évben minden pontban betartotta volna azt amit a kampányában vállalt. A magyar vonatkozást én nem keverném most ebbe.
Nagyon sokféleképpen rangsorolták már az országokat, de ezeknél általában egy-egy területet vizsgáltak, és az alapján állapítottak meg sorrendet. A jelenlegi felmérés viszont elég sok összetevőt vett figyelembe, és a készítői annyira biztosak az eredményeikben, hogy ki merik jelenteni: Németország a…..
Íme a legjobb vírusírtók Nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy amint a számítógéped csatlakozva van az internetre, azonnal fenyegetéseknek van kitéve. A rossz indulatú fájlok letöltésével érkezett beágyazódás a rendszeredbe, a legnépszerűbb módja annak, hogy a vírusok, trójaik és egyéb…..
RevoltED 2016.10.27 11:38:10
@Bobby Newmark: Van benne valami. Egy régebbi gépemen nem tudtam telepíteni vírusírtót, illetve amivel próbálkoztam (AVG, Viper McAfee stb.) azok mind ram-gyilkosok voltak és a gépemben összesen volt talán 1Gb ram. Ellenben használtam tűzfalat: Outpost. Eszméletlen védelmet biztosított. Talán egyszer sikerült egy zsarolóvírust beszednem valahonnan, bár előtte figyelmeztetett a progi hogy nem kellene megnyitni azt a progit :) Egy másik gépen megnéztem hogy mi a megoldás erre, melyik vírusírtó lenne az ami hatékonyan eltakarítja a vírust, de nem volt egy sem. Így maradt a gyalu és az újratelepítés mint megoldás. Igaz ez még abban az időben volt amikor egy vírus csak az op.rendszert táadta meg és nem az adatokat, illetve a format után nem köszönt vissza a memóriákból.
Spielberg legsikeresebb protezsáltja, Robert Zemeckis nem a fekete humoráról híres, pedig a Vissza a jövőbe alkotója olyannyira nagy rajongója volt az EC Comics groteszk képregény-szériájának, a Mesék a kriptábólnak, hogy tévésorozatként élesztette fel. A horrorisztikus, jellemzően gonosz csavarral…..
Az amerikai tévékritikusok sokkal jobb helyzetben vannak, mint európai kollégáik, ugyanis nekik évente kétszer rendeznek egy-egy hétnapos szakmai találkozót, amin sz összes tévé felvonul, bejelenti új portékáit, elviszi a szakmai vezetőket és a legnagyobb sztárokat, akiket addig lehet kérdezgetni,…..
Pompás ritka fotót posztolt nemrég egy Zoltán nevű retrórajongó a Budapest régi képeken Facebook-csoportba: az 1985-ös felvételen a Budapesti Vidámpark kultikus Űrrakéta nevű játéka látható a Ciklon és néhány ejtőző látogató társaságában. Ha valaki esetleg már ahhoz…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
RevoltED 2014.11.27 23:26:49
@fátum: :D Ez tetszik, de egy kis kiegészítés... a piramisok építésének idejével kapcsolatban csak találgatnak és még abban sincs egyértelmű állásfoglalás, hogy a három Gízai piramist ugyan azon fáraó uralkodása alatt készült vagy hogy egyáltalán milyen célt szolgálnak valójában. A másik kiigazítás: aki azt állítja, hogy a mai technológia képtelene felépíteni egy piramist a Nagy Piramis mintájára az nem tájékozott a témában. Ugyanis a probléma azzal van, hogy a Nagy Piramis égtájolása, szerkezeti felépítése és az arányai együttesen olyan mértani precizitást követelnek meg, amit jelenleg a mai technológiával képtelenek lennénk reprodukálni... és a nagy kérdőjel ott van, hogy midenzt az akkori emberek mégis hogyan voltak képesek megvalósítani az akkori kor technológiai szintjén? Ráadásul a dolgot tovább bonyolítja, hogy abban az időben még a tudomány és így a matematika (elvileg) nem lehetett ismert az akkori emberek számára (uralkodók stb.) és a mértani egységek csak az egyiptomi uralkodók után vált "egyetemesen" elfogadottá, Egyiptomtól távol... Persze Dóri val'szeg nem ment bele ilyen mélyenhatóan a témába :)
A Trónok harca vezető sztárszínészei eddig 6 évadra voltak leszerződtetve az HBO-nál, most viszont újratárgyalják a csatornával kötött megállapodásaikat, mert kiderült, hogy be kéne majd ugraniuk egy 7. évad forgatására is, harsogja a Hollywood Reporter. Még a gázsijukat is…..
RevoltED 2014.11.09 20:13:49
@Laci K: Én úgy tudom, hogy az ötödik évad a negyedik és ötödik könyvekből készül... egyik barátom mesélte, hogy tulajdonképpen ez a két kötet egy könyvnek felel meg, amit két részben meséltek el. Ha így nézzük, akkor jogos a 7 évad és annyi.
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
RevoltED 2014.11.02 14:25:08
@viragimado: nekem is egy kicsit ez az árzásem a műsorral kapcsolatban... soha nem néztem az X-faktort, a Megasztárból kiindulva esélyt sem adtam neki, de azt mondták ismerőseim, hogy az idén, kivételesen tényleg vannak tehetségesek. És tényleg. Nem akartam hinni a fülemnek, adásról-adásra egyre jobbak jöttek. Aztán elindult az élőműsor és annyi volt. Nem is értem a dolgot, de ebben a harmadik műsorban most tényleg voltak jó produkciók, de az nem tudom kinek az ötlete volt, hogy a Show must go on-t harmónika kísérettel adja elő a kiscsaj... annyira nem passzolt a zenéhez, hogy Mercury most foroghat a sírjában. Akkor is jobb lett volna (sőt), ha csak ének van egyedül.
Amikor a stúdió nyomást gyakorol a rendezőre, néha egészen elképesztő mennyiségű anyagot kell kivágjanak a filmjeikből. Hol azért, mert túl hosszú a film a stúdiónak, hol azért, mert az adott mellékszál nem vezet sehova, mindenesetre számos híres színész esett már…..
Tudom a kérdés még nem aktuális. Jelen pillanatban még négy évig biztosan nem, de jó eséllyel sokkal tovább nem. De egyszer lesz váltás mert a világon előbb vagy utóbb minden változik. A legnagyobb kérdés jelen pillanatban, hogy akkor mi lesz. Ez érdekli jelen pillanatban az…..
RevoltED 2014.09.28 10:08:49
@nu pagagyí: az igazság az, nem kell hogy megkoronáztassa magát, mert a köztársasági elnökséggel ő lesz az ország csúcsminisztere és egy illiberális demokráciában vagy autokráciában akár királyi hatalommal ruházhatja fel magát :)
Filmek a polcról Eredet (2010) 2014.09.17 08:30:00
A filmiparban van egy kiemelt státusz, amelyről minden rendező ábrándozik, de a legtöbbjük sose éri el. Ehhez általában több nagy sikeren át vezet az út, viszont, ha megszerzik, akkor bármit csinálhatnak, a stúdiók szinte kérdés nélkül zöld utat adnak a tervezett produkciónak. Christopher Nolan…..
Nem kétséges, hogy ma a spanyolok legismertebb színészpárja Penlélope Cruz és Javier Bardem. Mindketten túl vannak egy Oscaron, világhíren, filmsikereken. 2008-ban, a Vicky Cristina Barcelona című film forgatásán szerettek egymásba, mára már megszületett a második közös…..
Hogy jó-e a címválasztásom, azon lehet vitatkozni, hiszen a következőkben bemutatott illusztrációk nem kimondottan képregényekhez készültek. Mégis a stílus, a témaválasztás mind-mind a képregények világát tükrözik. Ebben a ma induló sorozatban nálunk kevéssé ismert rajzolók munkáit mutatom be, akik…..
Az év elején mutatták be a Sundance-en, azóta megjárt néhány fesztivált és kikerült a netre néhány kritika is, amelyek közül egy-két idézet is bekerült a trailerbe. Angliában október 24-től adják. Jennifer Kent dirigálta a 30.071 dollárba került horrort. Egy egyedülálló…..
Hiába tömte ki a fél éven át nálunk forgó Herkulest 2,8 milliárdnyi adóforinttal a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andrew G. Vajna vezette Filmalap, a hálátlan rendező, Brett Ratner, Orbán Viktor országos cimborája végül kihajította a filmből…..