Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matrijoska90

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg filmnél lehet tapasztalni, hogy mennyit számít egy jó lezárás. Néha javít, néha ront rajta, de még gyakrabban teljesen átértékeli az addig látottakat. Nem egyszer mondogattam magamban mozizás közben, hogy "a befejezésen fog itt múlni minden." És van úgy, hogy a jól…..
Matrijoska90 2014.11.22 00:04:15
Jesszusom, hogy lehet ennyire rossz véleménnyel lenni egy ennyire szenzációs filmről...
Az előttem hozzászólókkal akik a film mellett foglalnak állást csak annyiban nem értek egyet, hogy én nem vagyok nagyon jó fizikából és sajnos a könyvet nem tudom megszerezni sehogy, így nem olvastam, mégis képes voltam megérteni a filmet. Szerintem ezek nem feltétlenül szükségesek.
Az emberek azért értek meg a kapcsolatteremtésre, mert sikerült kijuttatni egy rádióadást az űrbe, ami elérte azokat akik erre válaszoltak.
A végéhez meg csak annyit, hogy ne már! Teljesen egyértelmű, felveszik a kapcsolatot egy egyeddel az adott fajból és visszaküldik egy egyszerű üzenettel ezután várják a reakciót. Mi ebben a bonyolult. Csak azért mert nem valami katartikus hollywood-i vége lett a filmnek attól még nincs az összecsapva. Egyébként pedig a tudósok még mindig Sagan könyvét tartják a legvalószínűbb forgatókönyvnek egy hasonló esetre (mármint idegen faj kapcsolatfelvételi kísérletére)

Továbbá rengeteg A.C. Clarke regény hasonló felsőbbrendű fajjal való találkozást mutat be. Különböző tesztelések sorozatán esik át az ember, hogy bebizonyítsa érdemes-e arra, hogy az ő mércéjükkel mérve is az értelmes fajok közé sorolhassák őket.
De mondjuk aki ilyen véleményt ír egy ilyen filmről, arról nehéz elképzelni, hogy valaha is egyáltalán kívülről látott egy klasszikus Sci-Fi könyvet.

Tehát konklúzió kedves kritikus: Nyiss ki könyveket is, hátha segít a későbbiekben!
Matrijoska90 2014.11.22 00:06:23
@danialves: A kamera 18 órát forgott... nézd újra!