Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukacszoli

321 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorsleveled felolvasása után újabb kérdések merülhetnek fel. Miután megértetted a főbb folyamatokat, megfogadtad a tanácsokat és elkezdtél változtatni, már tisztábban láthatod az előtted álló életutat. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat,…..
A sorsleveled felolvasása után újabb kérdések merülhetnek fel. Miután megértetted a főbb folyamatokat, megfogadtad a tanácsokat és elkezdtél változtatni, már tisztábban láthatod az előtted álló életutat. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat,…..
Ebben a posztban a sorslevelek tartalmának egy egészen új, mostantól elérhetővé vált felolvasásáról olvashatsz. Ezek olyan fejezetek, mellékletek, amik a sorsleveledhez tartoznak és lehetőség van belőlük mélyebb, részletesebb betekintést kapni egy-egy életterületeddel kapcsolatban. Két fő típusuk…..
Viharos időket élünk, ezt nyilván te is tapasztalod. Kinézek az ablakon, a szél rángatja a fákat és a gondolatokat. Bár már véget ért a tél, az igazi tavasz, az enyhülés még valahol késlekedik. Vágyunk a napsütésre, jó időre, a lelkünk már békére és szeretetre áhítozik. Sokan szeretik az arcuk elé…..
Megbocsátok neked. Bocsáss meg nekem. Megbocsátok mindazért, amit tettél. Bocsáss meg mindazért, amit tettem. Megbocsátok mindazért, amit nem tettél. Bocsáss meg mindazért, amit nem tettem. Megbocsátok az állandó puffogásodért, tudom, hogy az adott helyzetben ez volt a legjobb, legtöbb, amit…..
A mindennapjainkban végtelen mennyiségű információ áramlik körülöttünk. Bárhova nézel, új adatokat, mondatokat, gondolatokat, véleményeket találsz. Számok, árak, reklámok, címek, nevek. Máskor pedig cikkek, oldalak, szakaszok, bekezdések. Betűk és szavak tengere, amiben olykor elveszve érezheted…..
Szeretettel üdvözöllek ezen a napon, az itt és mostban. Fontos nap ez, hiszen ma ma van. Nem tegnap, sőt, még csak a holnap sem. Ez az az időegység, az a jelenlét, amiben létezel. A holnap nem létezik. Hiszen ha létezne, holnap holnap lenne. Ám képzeld el, holnap is ma lesz. Nem hiszed el? Kérdezd…..
Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Na persze, elcsépelt blődli. Megint megfogadsz egy rakás olyan dolgot, amiről már most is pontosan tudod, hogy nem fogod megtenni. Sőt, el sem kezded. Hiszen ha valóban meg akarnád tenni, már rég kész lenne. De legalább belevágtál volna. Szóval itt az új év. Az…..
India fantasztikus élmény. Ahogy lehetőséged engedi, látogass el egy fejlődő országba. Egészen más világképpel érkezel majd haza. Úgy érzed, hogy ami eddig fontos volt, talán nem is igazán jelentős már. Amire pedig eddig nem tekintettél úgy, mint az életed egy-egy meghatározó momentuma, egészen mást…..
Magától zötyög az élet, vagy inkább te zötyögteted? Igen, persze, tudom ám. Mindig ott vannak azok a fránya körülmények. Mert a Jóskapista úgy döntött, a főnök így rendelte, az ügyfél azt mondta. Most pedig meleg van. Tegnap hideg volt. Esik a nem esik, fúj a nem fúj. Tudom ám, igen, persze. Az…..
India minden napra újabb és újabb meglepetéseket tartogat. A béke, nyugalom és szeretet országában egy perc sem múlik el káosz, forgatag és zsivaj nélkül. A mostani indiai utam ismét különlegesre és igen tartalmasra sikerült. Bejártuk a sorsleveleket, ősi pálmaleveleket őrző könyvtárakat. Számos…..
A kutya fáját! Hol is kezdjem. Megint eltelt egy év azóta, hogy hajtogatod: Majd holnap, majd holnap, ráérek arra még. Aztán pedig csodálkozol, hogy miért nem kaptad még meg, amire vágy. Tudod, semmi sincs, ingyen, tenned kell érte. Jézus ingyen gyógyított, miért nincs ingyen a gyógyítás,…..
Sokak sorslevelét tolmácsoltam, számos felolvasáson vettem részt, a vendégeinktől visszajelzések százait kaptuk. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbbeknél pontosan megvalósul az az életút, ami a pálmalevélen szerepel. A legtöbben válaszokat és megoldási lehetőséget kapnak az életük nagy kérdéseire. A…..
Sorslevelek Ami visszahív Indiába 2017.02.12 13:51:54
Érdekes érzés Indiában lenni. Amióta hazajöttem, sokaknak meséltem róla. Élménybeszámolók, könyv, írások, cikkek, könyv, blogposztok, beszélgetések, találkozók, telefonok. Több száz órát töltöttem azzal, hogy az indiai tapasztalataimmal, megéléseimmel foglalkoztam. Elképesztő, letaglózó, időnként…..
Sorslevelek Elfogadni a sikert 2017.02.10 09:30:34
A felolvasások során alapvetően pozitív élettörténetekkel találkozom. A legtöbben akkor érkeznek hozzánk, amikor nehézségeik vannak. Dolgozik a karma, elakadások, lassulás, fékezés, blokkok jelentek meg, válaszutak előtt állnak. A pálmalevelükből pedig választ kapnak arra, merre is van az előre.…..
Olyan téma ez, amibe újra és újra belefutok. A fejem folyamatosan újabb és újabb ötletekkel, tervekkel, projektekkel van tele. Mit lehetne még jobban, mélyebben, alaposabban csinálni. Millió kicsi és nagy dolog, amibe a lehető leghamarabb szeretnék belekezdeni. Még több munka, még több elfoglaltság.…..
Sorslevelek India templomai 2017.01.29 16:31:06
Az indiai templomok legtöbbje nem nagy gyülekezeti alkalmakhoz készült. Hosszú folyosók, mandapák, azaz hatalmas pilléres pavilonok aprólékosan kidolgozott szobrokkal, tánctermek, végtelen kerengők istenségek ábrázolásaival tele, ezek sokasága alkotja a monumentális…..
Adni és kapni, két igen erős áramlás. Adok neked valamit, amit te elfogadsz. Kapok tőled valamit, amit pedig én fogadok el. Ide-oda, előre és hátra, jobbra és balra. A világ folyamatos mozgásban van. Bármi is történik, a fejlődés, az áramlás, az A-ból B-be haladás állandó. Akkor is így van ez, ha…..
A vendégeink számos megoldásra váró helyzettel, élethelyzettel és problémával keresnek meg minket. Sőt, gyakran nem is tudják még pontosan meghatározni, hol a gyenge pont. Annyit viszont éreznek, hogy valami nem kerek. Van az életüknek olyan területe, ahol szeretnének már előrébb tartani. Amikor…..
Sorsközpont Elindul a Sorsközpont 2017.01.05 09:00:42
Szeretettel üdvözöllek a Sorsközpont blogon. Engedd meg, hogy tegezzelek, itt így szoktuk, szeretjük a közvetlenebb kommunikációt. Szóval eljött végre az idő, belevágunk. Segíteni szeretnénk neked. Tudást, szakmai hátteret, a hétköznapokban is használható praktikákat, gyakorlati tanácsokat találsz…..
Itt van, végre eljött. Néhány nap múlva az időkerék egy hosszú, tartalmas és igen eseményteli ciklusa zárul. Bármilyen rendszerben nézem, mind a megújulást mutatja. Nyugati, védikus, kínai asztrológia, numerológia, sok más kalkuláció vagy évezredes hagyomány, tudomány. Gazdasági, politikai,…..
Gyakran kérdezitek, hogyan is zajlik a pálmalevelek rendszerének működése, mi és hogyan történik, mire és miért van szükség. Ebben a cikksorozatban a folyamatokat fogom bemutatni. Az eddig megjelent posztokat erre a linkre kattintva egyben is elolvashatod. Szeretettel várjuk a kérdéseiteket…..
Az indiai utamon számtalan csodás helyre jutottam el. Évezredes múltú spirituális központok, a világ szakrális csomópontjai. Ahol már szinte az idők kezdete előtt is imádkoztak, meditáltak, jógáztak és az emberiség javát szolgálták. Fantasztikus szintű és erejű templomokba jutottam el, neked is…..
Új-Delhi dimenziói számunkra felfoghatatlanok. 16 millió lakó, az agglomerációval együtt 27 millió fő. A város mérete 1500 km2, Budapest háromszorosa. Az agglomerációval együtt pedig ennek a többszöröse. Számos település kapcsolódik hozzá, lényegében egy hatalmas élettér az egész. Elképesztő a…..
Csolapuram különleges hely, az ott töltött nap örök emlék marad. Órákon át utaztunk Csidambaramból, gigantikus 50 km-t tettünk meg. Itthoni mércével nézve ez nem sok. Főúton, néhány kisebb települést keresztezve is megvan egy óra alatt. Autópályán pedig 25 perc. Bármerre utaztunk Indiába, autóval…..