Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Kaba Sarkadi

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1. fejezet - Készülődés a Nagy Beltengerhez   Lentebb csatolom a könnyűlovasság parancsnokának levelét a kormányzóhoz. „Sikerült az ogre csapattól lemaradt néhány roppant másnapos ogrét elfognunk és kivallatnunk. A galádok némi élelemért és sörért cserébe úgy öntötték magukból az információt,…..
Helló mindenki! Nem is mondom hogy mennyire eltűntünk, úgy is tudjátok. Hobbi szempontjából elég csapnivaló volt a tavalyi év, egy kezemen meg tudom számolni, hány játékot toltunk a cimbikkel, annak is a 90%-a killteam volt, ergo a hobbi lelkesedést eléggé hazavágta a babatologatás hiánya.…..
Sándor Kaba Sarkadi 2017.04.11 07:42:01
@Transferatu: Óhajod számomra PARANCS, Hadúr!!!

2010-ben készítettem akváriumszivattyúból két Killa Kant, még megvannak a fényképek (a figurák azóta Endrével együtt eltűntek a Terror Szemében).
A linket megpróbáltam bemásolni ide, de a kedves blog.hu azt írta, hogy "Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"

photos.google.com/share/AF1QipNXTC3Rmuhv1gwFXN2hUnl3-cw9ZNo_ka__YGzbXboYqvWtgtoaJR3swcagHhEmfw?key=d21SNVNfOHN3ZFZsdE9odWhBd2R1cTliUDV3c053
Sándor Kaba Sarkadi 2017.04.11 07:42:56
@Sándor Kaba Sarkadi: Remélem így már megjelenik és működik :)
Üdv Néktek Kedves Olvasó!..
Mióta májusban az oroszok teuton földre léptek, nem csaptunk össze, de ami késik, nem múlik, augusztusban ismét eljött az idő, hogy folytassuk a nagy északi keresztes háborút. Mióta neki kezdtünk nagyot fordult a világ. A kezdeti német sikerek a végére kudarccá váltak. A…..
Tisztelt Nagyközönség! Fogadjátok szeretettel legújabb seregleírásunkat, melyet hosszas könyörgés után Grosh kolléga alkotott meg számunkra!..
Nos ott tartottunk, hogy a dicső Német Lovagrend, rárontott a pogány szlávokra, és rögtön az első összecsapásban fényes győzelmet aratott. Azonban ahogy tovább hatolt előre Oroszország Anyácska szíve felé, a ruszok egyre erősebb ellenállást fejtettek ki. A következő…..
Az előző posztban leírtam a meccs felvezetőjét, a seregeket és küldetést. Jöjjön a felpakolás és a csata! Felpakoláskor nekem jobbszélre került az egyik horda, mögé a dombra a számszeríjászok és Quetz valamint Trici és egy seregzászlós. A többiek a másik szélre kerültek, legtávolabb Farthakis és a…..
Tisztelt nagyközönség! Örömmel értesíthetek mindenkit, hogy a nevezés a második Kelet-Magyarországi Csapatversenyre lezárult. Listák közzé téve, és hagyományosan (mivel ez a második, így már hagyomány :D ) a párosítások a verseny napjáig titkosak! Figyelem! Nyers elemző, számolós és latolgatós…..
Sikeresen túl vagyunk a rendezvényen. Kicsit kaotikusabban lett kész, mint terveztük, kicsit kevesebben jöttek vendégek, mint vártuk, viszont sokkal jobban éreztük magunkat, mint reméltem! Előző este írtuk alá az új lakásra a szerződést, szóval, ha a bank is úgy dönt, akkor Grosh hobbitárs fölött…..
Ondoher elővigyázatossága a határ megerősítésével kapcsolatban igazolást nyert. A kabai orkok soha nem látott nagyságú haderőt toboroztak össze, és elindultak a gazdag mezőgazdasági vidékek fel. A zöldbőrűek mintha csak másolták volna a legutóbbi hadjáratukat. Februárhoz hasonlóan most is kísérte a…..
A Debreczenvári hadjárat után a visszatért csapatok Fréorl lovas parancsnok irányítása alá kerültek. A csata tanulságai alapján elkezdte a nehézlovasság létszámbeli erősítését majd a frissen felállított csapatok kiképzése különvált két irányba az úgynevezett "Vérkövek ütközete" után. Erről a…..
Azok számára, akik olvassák ezt a blogot, talán nem hat az újdonság erejével, hogy szeretem a szabadságomat Lengyelországban tölteni. Tavaly ősszel is így tettem, és az úti célom Krakkó volt, amelyről már korábban is többször írtam. Ha az ember Lengyel királyság egykori…..
Sziasztok! Már csak 1 hónap és kezdődik a rendezvény. Előző posztomban láthattátok a leírást nagyjából mire számítsatok, most konkretizálnám a bemutatót és a versenyt. Wargame bemutató: Két asztalon tervezek Kings of War bemutatót papírfigurákkal seregenként 750 pontból. Négy sereget tervezek…..
Miért pont orkok ? Teszem fel magamnak ezt a kérdést, ülve ragasztóval, szikével a kezemben. A sci-fi témában mindig is a modern lekerekített finom vonalas dolgok fogtak meg, például a Tau. Erre itt ülök vidáman és ragasztgatom a nemrég beszerzett orkjaim egyik osztagát. Az osztag nem más mint a…..
Hólé! Lassan úgy is az is visszajön... Szóval, volt arról szó még a MAC féle rettegett Khador-i karakter-jacknél, hogy itt pihen nálam egy másik, kisebb jack,ami szintén konverzióra van ítélve. Bele is kezdtem, de egy ponton elakadtam, és csak nem akart tovább épülni... MAC azóta kijött a…..
Tisztelt Nagyközönség!   Örömmel jelenthetem, hogy túléltük az első Kelet-Magyarországi Csapatversenyt, méghozzá újdonsült klubunk, a füzesabonyi Alearius Ecclesia szervezésében. Réges régen, egy messzi messzi galaxisban.... (nem, ez nem lesz olyan rossz, mint a hetedik rész)..
Sándor Kaba Sarkadi 2016.04.25 17:00:51
@MeyilKree: Naaa, mégiscsak lesz 40K? Ezt örömmel hallom!
WARHAMMER40K.BLOG.HU Első KMCS 2016.04.06 12:22:19
Első KMCS! Azaz első Kelet Magyarországi Csapatverseny, mely megrendezésre kerül Füzesabonyban...
Túl vagyok pár meccsen a KoW redszerben a Kingdoms of Men sereglistámmal, és ideje megnéznem mit tanultam ez idő alatt az egységekről, és a rendszerről. A seregemmel összességében elégedett vagyok. Gyűrűk Ura játékból átmentett figuráim megállják a helyüket megjelenés szempontjából, bár talpalásuk…..
Miután a határt biztosította Ondoher visszavonult Alkinosozoriaknaz városába serege nagy részével. A strategoszok testülete nem bízta meg új expedícióval egyelőre, de a régenstanács a körzet kormányzójává tette és persze teljes amnesztiát kapott legutóbbi nagy győzelmei után. A felderítőket a déli…..
Sándor Kaba Sarkadi 2016.03.22 14:57:59
@HPetyo: Általában a történelemkönyvet a győztesek írták, de most kivételesen a vesztesek körmölték le a történeteket:

daxikaba.blogspot.hu/2016/03/sandor-nap-miskolciakkal-23-resz.html
A mostani leírásomban azt mutatom be milyen fákat rendeltem neten, és azok hogyan illenek a modelljeimhez és egymáshoz méretben. Amikor elkezdtem összerakni az asztalt több fa készítő tutorialt megnéztem. Nem tűnt bonyolultnak, mégis mikor megpróbáltam, nem voltam elégedett az eredménnyel. Aztán…..