Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramway

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van valami tragikomikus abban, amikor a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottság ellenőrző albizottságának ülésére Mesterházy Attila vendégként ellátogat, végighallgatja az albizottság jobbikos elnökének Z. Kárpát Dánielnek jelenlétében Horváth András korábbi…..
Matolcsy György gazdaságpolitikáját gyakran szokás unortodoxnak nevezni. A volt Nemzetgazdasági Miniszter illette ezzel a jelzővel intézkedéseit, majd ez később szállóigévé vált. Kevesen tudják, hogy a helyes kifejezés a heterodox, mely a közgazdaságtanban a mainstreamtől…..
Ramway 2013.10.08 23:22:56
@Knorr: Ez a bejegyzés pusztán arra szolgált hogy bemutassam: attól hogy valami nem a közgazdaságtan "main stream" vonalába tartozik még lehet jó. Persze túl unortodoxnak vagy heterodoxnak sem lehet lenni. Erről fog szólni többek között a következő Matolcsyról szóló posztom, melyben részletesen kibontom intézkedéseinek hatásait.
      A rendszerváltás óta a magyar politikát egyfajta átideologizáltság jellemezte. 1990-től az választásra jogosultak nagy része homogénnek kezelte az akkor újonnan létrejött (illetve az újjáalakult történelmi) pártokat, így minden párt igyekezett…..