Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindgap

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen megdöbbentő dolgokat lehet hallani egy-egy esküvő szervezése kapcsán. A legújabb az, hogy megszabják a kedves mamáknak mit vegyenek fel az esküvőre. Míg régen az volt a szokás, hogy az örömanyák (direkt erre az alkalomra vásárolt) kiskosztüműkben pihegték végig a szertartást, hogy aztán…..
Chez DuBarry A hűséges férfiak 2013.03.19 22:56:42
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért írom ezt a posztot, mert nem szeretem, hogy hülyének néztek. Nem azt mondtam ugyanis, hogy vannak rendes férfiak, csak azt, hogy vannak hűségesek. A következő típusok: 1. A réti sas. Akinek egész életében egyetlen párja van.…..
mindgap 2013.03.19 23:47:27
Chez DuBarry 5-htp 2013.01.06 13:13:55
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most kapaszkodjatok meg, mert ez egy nagyon fontos bejegyzés. Mindenki jegyezze meg, és tárolja el a rosszabb időkre. Említettem már, hogy rendeltem egy rakat supplementet, vagy 20-at, ezek meg is érkeztek két menetben. A folyamat úgy…..
mindgap 2013.01.08 23:18:18
@DuBarry: ma ezt sikerült ugye korareggel a triptofánnal együtt abszolválni, hangsúlyozom 2,5 órás semmilyen alvás után a legkevésbé sem holt q10-be a dolog, még most is olyan mintha most kezdődne a nap. Ezt nagyon ki kell egyensúlyozni, mert ez most nem vicces. Kedves Tévénéző Gyerekek, tanuljátok meg egy életre: tirozin reggel, egyéb htp/triptofán származékok este, vagy véged van mint a botnak.
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
Beiktatták Hollande-ot, és mentek a csajok is. Carla Bruni kész van (nárcisztikus, akitől elvették a hatalmat), az új asszony sokkal helyesebb. De! Csak három év van köztük, közben tíznek látszik, és nem az elcseszett plasztika miatt, amivel Brunit tönkretették. Hiába pocsékul…..
mindgap 2012.05.15 23:55:54
@cicómicó: jaja, újnénit megvettük, utána is nézek ezkiez
Chez DuBarry A Tanaka masszázs 2010.03.11 20:14:00
 resizeImage('http://image.wangchao.net.cn/product/2/1247169948647.jpg','image0')Sajnos csak ezek a nagyon fiatal nőkkel készült  before-afterek keringenek a neten, de a fórumokon nagyon jókat írnak a Tanaka masszázsról. Ezt a dolgot egy Yukuko Tanaka nevű japán sminkes talála…..
mindgap 2012.05.13 22:26:09
@DuBarry: köszönöm, eddig az túl misztikus/elvont volt a földhözragadt, no spiritualizmus/horoszkóp/csakra ésatöbbi számomra, de megnézem, valljuk be, fan lettem. Lécci ne tűnj el újra.
mindgap 2012.05.13 22:41:28
@DuBarry: nem vagyok mérvadó a témában, gyerekeik betegségénél a megrögzötten csak homeopátiát használó kolléganőimnél eddig a reakcióm kb hogyismondjam, de min. gyámhivatal, mígnem elment a hangom (a párom legnagyobb örömére persze), és a homeovox nevű cucctól másnap semmi bajom, szóval szemellenző le, minden a helyén lehet hogy mégis..
Tisztelt MT! Rengeteg problémám van a munkahelyemmel nincs szabadság,nincs eüszabi,fizetés stb, kérlek olvassátok el és aki tud segítsen abban,hogy mihez kezdjek.Elmesélem röviden a dolgokat. 3 hónapja dolgozom a mostani munkahelyemen, pár napon belül lejár a próbaidőm.Úgy…..
mindgap 2011.06.04 11:16:32
húb+ @novákandris: te gyakorlatilag németes 2nd level IT supportost keresel.
hát izééé:) kb ha 2-3 van ebből a példányból most a piacon. ők is kb brt 400 -tól mozdulnak meg. a profession-t azt felejtsd el erre, erre csak fejvadásszal fogsz találni embert
mindgap 2011.06.04 11:19:26
@Babette_: hát igen, bennem is ez fogalmazódott meg.
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
mindgap 2011.01.08 17:43:24
Ami velem történt a kórházban az maga a rémálom!Történt ugyanis hogy a régi műtétem helye begyulladt és a Hetényi kórház baleseti sebészetén műtétet javasoltak!Be is kerültem a kórházba 2010 november 19-én és még aznap el is végezték a műtétet!Délután fél háromkor…..
mindgap 2010.12.13 08:16:03
@bakela: te vagy az az okádék egészségügyi hulladék akinek valóban szól a blog.

és igyál kevesebbet, vszleg nem voltál szomjas amikor ezeket írtad.

követheted kollégáid, nekünk is jobb lesz, neked is épülésedre szolgálhat, hogy is kellene ezt emberségesebben.
Végül Bajnaiék csak lenyomták Demszky torkán a tarifaemelést a 23 milliárd forintos támogatásért cserébe, pedig novemberben az egész fővárosi közgyűlés az emelés ellen szavazott. A BKV hosszú távú finanszírozása azonban ezzel nincs megoldva.Minden ellenkező híresztelés…..
irodairabszolga HR Consultant 2009.12.27 13:27:00
Sorstársak! Sajnálatos módon az elmúlt időszakban csak uriember tudott posztolni, mert nekem más irányú elfoglaltságaim voltak. Persze ez nem igaz, de  jobban hangzik, mint az, hogy még erre is lusta voltam bent az irodában. A mai posztom célja, hogy mindenki számára…..
Látszólag értelmetlen poszt, hiszen zsíroskenyeret még a legbénább agglegény vagy vénlány (a.k.a. szingli) is tud kenni.  Na de az ördög, az a részletekben lakozó, ugye.   - Milyen kenyér: Klasszik módon fehér házikenyérből készül, de nem megvetendő teljes…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
mindgap 2009.07.15 00:06:26
mindgap 2009.07.15 00:07:53
Szidjuk, mert szidjuk. Szidjuk mert barmok hoznak értelmetlen döntéseket - legtöbbször. De most láthatjuk, hogy néha értelme is van - de persze a pénz fog beszélni továbbra is. Az ORTT-ről beszélek. -Tizenkét órás - déltől éjfélig tartó - képernyő-elsötétítéssel büntette…..
Angolul beszélők ismét előnyben! Jenna Miscavige volt Sea Org-tag, David Miscavige-nek, az egyház jelenlegi mindenható urának az unokahúga, valamint az ExScientologyKids.com egyik alapítója. Az ABC News az USA egyik nagy televíziós hírcsatornája, a Nightline-ről bővebben itt. 1.…..
Létezik egy olyan fogalom az egyházban, hogy elnyomó személy. Úgy lehet beazonosítani, hogy megvizsgáljuk, hogy a 12 rá jellemző jellemvonás többsége illik-e rá. Nézzük meg, hogy a szcientológia egyházra szervezetként illik-e ez a 12 jellemvonás: Az idézet forrása: L. Ron…..
A "láblövés" (foot bullet) egy szleng kifejezés a szcientológia egyház azon jogi és PR lépéseire, amelyek öngólként több kárt okoznak, mint hasznot. A hiperaktív OSA-sok és a túlbuzgó jogászaik sokszor az "ellenség" helyett maguknak tesznek kárt. Az OSA…..
Elkészült az első, a szcientológiát otthagyó híresség, Jason Beghe interjúelőzetésének feliratos változata. Íme: Itt a szójegyzék a teljes megértéshez: bolygó megmentése: a szcientológia szerint a bolygó és a jelenlegi földi civilizáció a vesztébe rohan és csak a…..
Ezt az emailt egyik ismerősöm küldte tovább. Változtatás nélkül közlöm. "Kedves Szcientológus! Ahogyan arról az L. Ron Hubbard születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen hallhattál, folyamatban van, hogy országunk minden könyvtárába is eljuttassuk az…..
Források: United Press Aftenposten Wikinews Egy norvég politikus lánya öngyilkos lett, miután a Szcientológia Egyház személyiségtesztjén nagyon rossz eredményt ért el, jelentették a norvég hatóságok. Kaja Ballo, Olav Ballo norvég parlamenti képviselő lánya, a nizzai…..
Ismerősöm küldte az emailt, most hétvégén egy maratoni szcientológus könyveladási akció várható az országban. Itt a hadbahívó email, aminek a szóhasználata igen jól tükrözi a szcientológia egyházi ás vallási jellegét (telefonálás célcsoportoknak, üzleti szeminárium,…..
mintatöbbi 080120 2008.01.20 03:51:00
blog: erzelmileg+retardalt+blogén: pity+buziA miheztartás végett.Pláne, hogy le se szarom, mit írok ide. Bátájöppressiétit...
mindgap 2008.01.20 17:49:07