Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikolett N. styling

57 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy azt már a magazin indulása óta tudhatjátok, óramániás vagyok, sok-sok csodaszép darabbal rendelkezem a legkülönbözőbb stílusban és (ár)kategóriában. Az öltözködésem az utóbbi egy-két évben teljesen letisztult, két típusra osztható: az elegánsabb és a casual vonalra. Bár nálam az elegáns…..
Alapvetően nem szoktam megtartani a Valentin-napot, maximum olyan formában, hogy a barátaimmal vagyok egy jó kis programon, vagy a családomat illetve magamat ajándékozom meg valami aprósággal, mert nekem ez a nap nem csak a szerelemről, hanem a szeretetről is szól. Ha pedig ajándékozom, próbálok -…..
Egyedül lenni sok esetben terápiás hatással bír, ezt önmagam példájából tudom. Egy egyedül elköltött vacsora felértékeli az ételt, egy szóló séta mélyen elgondolkodtat. Az egyszemélyes utazás pedig csodás lehetőség arra, hogy igazán felfedezd önmagad, megismerd a…..
Körülbelül öt éves korom óta várom, hogy végre Magyarországon, pontosabban Budapesten is legyen "igazi" Mercedes Benz Fashion Week, mint a világ többi divatfővárosában, Párizstól New Yorkig. És végre megtörtént. A TONI&GUY Fashion week és a Central European Fashion Days…..
Minden nap akad valaki, aki megkérdezi tőlem, hogy milyen arckrémet használok. Nincs titkom, de a napi 3-4 liter víz kell, hogy ne legyen ráncos a homlokom. A krémre visszatérve igazából általában semmilyet, de ha nagyon odafigyelek magamra, hogy tip-top legyek, akkor az esti fürdés…..
Párizs a kedvenc városom. A cukrászdáknál jobban csak a múzeumokat kedvelem itt. Ha idelátogattok, elárulom, melyik kisebb múzeumokba érdemes betérni. Egy hosszú hétvége Párizsban? Miért ne?! 1. Musée Jaquemart-André Edouard André, egy híres bankár örököse és Nélie…..
Imádom a rúzsokat. Erőteljes karaktert adnak az arcnak anélkül, hogy órákig pepecseltél volna a tükör előtt. Instant önbizalom, ki kér belőle?   1. L'Oréal Paris - Colour Riche, Fairest Nude Nagyon nehéz a bőrtónusnak megfelelő nude rúzst találni, azt javaslom, hogy sokat…..
Isztambulban töltöttem egy hetet ezzel a csoda mini kamerával, aminek a "rendes" neve Action Cam. Bevallom, mindig is imádtam az elektronikai kütyüket, legyen szó kameráról, fényképezőgépről, bármiről. De azt is töredelmesen beismerem, hogy a legkevésbé sem értek hozzájuk,…..
A NOS bemutatóját a Liszt Ferenc téren a Trattoria Gusto nevű olasz étterem teraszán rendezték, élőzenével és finom falatokkal. A kollekciót megálmodó Nagy Orsolya 1998-ban alapította a márkát, miután egy évvel korábban diplomát szerzett az Iparművészeti Egyetem textil…..
Imádom a rekordokat, főleg, ha valami csajos dologról van szó; most is a gyengébbik nem legjobbjait vettem górcső alá. Nézzük az én kedvenc női Guiness rekordjaimat: A világ leghosszabb lábú nője A legdurvább ebben, hogy olyan hosszú a lába, mint amilyen magas én vagyok.…..
A Daniel Wellington órákat azt hiszem már senkinek sem kell bemutatnom. Ha mégis, akkor csekkoljátok az előző cikkemet, ahol bemutatom a márkát (WATCH IT!), ami Svédországból indult hódító útjára, és letisztultságáról, modern, mégis klasszikus stílusáról híres. Most az…..
Számomra mindig fontos volt az, hogy terjesszem azt, amit a családom illetve az édesanyám tanított. Nekem a gyengénlátó, kerekesszékes, hallássérült barátok teljesen természetesek, úgy nőttem fel, hogy kizárólag jó példát láttam. Ezért is üdvözítem a legújabb magyar…..
  Ígéretemhez híven időközönként bemutatok egy-egy divattervezőt illetve kollekciót, amely közel áll a szívemhez, ízlésemhez.  Tóth Tamara 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának inspirációja a festészet volt, ezen belül is a múzsa szerepe, ő és a művész kapcsolata és…..
Colorcam Stílust Anyunak! 2015.04.29 08:15:00
Alapvetően szeretek ajándékozni, de az anyák napja talán az egyik legkülönlegesebb alkalom az évben, amikor megköszönhetjük a törődést, amit folyamatosan kapunk az anyukánktól. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy megveszik a szokásos virágot, vagy ne adj isten valami…..
A Colorcam mini különítménye - azaz én - az ELLE Fashion Show-n járt. Legfőképp az általam egyelőre ismeretlen francia tervezőkre voltam kíváncsi, de a helyszín is igencsak felcsigázott. A nemrégiben felavatott Várkert Bazár engem teljesen lenyűgözött. Óriási…..
Mint a legtöbb divatmániásnak, nekem is megszámlálhatatlan mennyiségű cipőm van. Ebből nagyjából 3 párat hordok. A többit nem, mert vagy kényelmetlen, vagy extrém magas sarka van, vagy egyéb problémával rendelkezik. Most megmutatom, miért nem viselem őket. Na jó, nem, ezek a…..
A napokban egy szuper helyen jártam, prémium csokival kínáltak, és mindeközben csodálatos színeken legeltethettem a szemem. Akit a saját üzletében faggattam, igazi példaképpé avanzsált számomra kalandos, izgalmas életútja és bátorsága miatt. De ki is ő? Grafikus,…..
A tavaly szeptemberi divatheteken már a hozzáértőknek körvonalazódott, mit viselünk majd idén tavasszal legszívesebben. Lássuk hát! A kifutókon az 1970-es évekbeli sportos szabásvonalakat ugyanúgy megtaláljuk -hál' Istennek ezekhez nem kell kondibérletet váltani-, mint…..
Nemrégiben egy igazán különleges divatbemutatóra volt szerencséje eljutnia a Colorcam csapatának, velem egyetemben. Lássuk miről is volt szó!   Az ANTRÉ Fashion első, nem mindennapi divatbemutatóját február 12-én tartotta egy belvárosi impozáns fotóstúdióban. A…..
Colorcam My Valentine's wish list 2015.02.10 08:00:00
Megmondom őszintén, nekem még sosem volt "igazi" Valentin-napom. Már a tipikus értelemben vett vacsorázós, virágcsokros, ajándékozós, romantikázós fajta. Ezt eddig nem is bántam, de ahogy öregszik az ember, úgy vágyik egyre inkább arra, hogy kényeztessék. Ebben a szellemben…..
Colorcam Új év - Új szín(ek) 2015.01.22 22:31:04
Mindig izgatottan várom, hogy a PANTONE bejelentse az év hivatalos színét. Választásuk ebben az évben a "Marsala"-ra esett. Hogy miről kapta a szín a nevét? Tulajdonképpen egy borfajtáról. Nekem nagy kedvenceim a természetes színárnyalatok, ezt is imádom, és alig várom, hogy…..
Mindig is óramániás voltam. Van ezüst, arany, rózsaarany, olcsóbb, drágább, csillogó, visszafogottabb darabom is.  Amikor a Marie Claire Fashion Daysen voltam, akkor találtam rá egy számomra eddig ismeretlen márkára, és azóta gondolkodom, hogy beszerzek magamnak egy barna…..
Záporoznak hozzám a kérdések, hogy hol érdemes stílusos karácsonyi ajándékokat vásárolni. Természetesen mindenkinek válaszolok, de itt van egy kis életmentő lista, hová érdemes mennetek. Az Erzsébet téri Design Terminál épülete mellett a Liszt Ferenc Nemzetközi…..
Ahogyan tavaly is (bővebben itt és itt olvashatjátok a tavalyi tippeket), idén is megpróbálok segíteni nektek abban, miket vásároljatok az egyre csak bővülő karácsonyi ajándék kínálatból. Sokszor kénytelenek vagyunk az első szembejövő kacatot betenni a kosarunkba, mert…..
Minden évben az ősz beköszöntével kezdek izgatott lenni, úgy várom a Marie Claire Fashion Days-t, mint egy ovis a Mikulást. Egyrészt azért, mert az egyik legjobb barátnőmmel már hagyomány, hogy minden évben legalább az egyik napon reggeltől estig részt veszünk az összes…..