Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanGoghFan

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gigantikus kiállítás, ami hat minden érzékszervünkre, hiszen zene, látvány és mozgás együtt van jelen. Óriás méretben nézhetjük meg Van Gogh legnagyobb képeit Budapest új látványosságában, amit a Vörösmarty téren lévő Váci1 Palota falai közt láthatnak a…..
A kiállítás része 7 db 3D-s animáció, ezeknek köszönhetően újra felfedezhetővé vállnak Vincent Van Gogh művei, új terek nyílnak meg, új rétegek és részletek elevenednek meg. A kiállítás látogatói speciális 3D-s szemüvegek segítségével élvezhetik ezeket a lenyűgöző…..
Budapesten a Pusztaszeri úton Van Gogh Kávéház is van. Gondoltad volna? A hely 2013 márciusa óta fut ezen a néven! Egyszerre kávézó és cukrászda!Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy miért kapta a nevét pontosan a kávéház, de azért érdekességként gondoltam megosztom!..
Április 1 alkalmából vicces Van Goghoz kapcsolódó képekkel készültünk!Gondolom nem kell magyarázat egyikhez se! ..
Százhatvan éve, 1853. március 30-án született a világhírű holland festőművész, Vincent van Gogh, akiről halála után a festőtárs Camille Pissarro azt mondta: „Ez az ember vagy őrült volt, vagy megelőzött mindenkit, de nem tartom kizártnak, hogy mindkettő igaz."Tudtad, hogy…..
Az egyik esős napon láttam egy hölgynél egy esernyőt, ami teljesen lenyűgözött! Mint kiderült itthon is árulják a terméket.  Sajnos elég drága, hiszen 7000 forint, de azért azt gondolom egy igazi érdekesség lehet. Vásárlás itt!..
Van Gogh Budapest Van Noris 2013.01.25 11:46:00
Sajnos nem hallottam semmi újat, ami Van Gogh kapcsán érdekes lehet, de ezt a képet azt hiszem értékelni fogja mindenki. ..
Egy igazán különleges tortát készített egy cukrász. Úgy gondolom, hogy itthon is nagy siker lenne egy ilyen különleges torta!Kíváncsi vagyok mikor lesz az első magyar Van Gogh torta hírünk:)..
Talán nem is kell semmit mondani a képekhez! Csak annyit még, hogy remélem a karácsonyfa alatt idén már nem kérdés senkinek, hogy mit szeretnék látni:)..
Egy francia férfi a híres önarcképet mintázva festette magát Vincent Van Gogh-nak! A fülét megnéztem volna!Persze nem ő az első, aki ilyen képet készített, ahogy azt az alatta lévő képen is láthatjátok! ..
Hát nem ötletes?..
Van Gogh Budapest Van Gogh dinnye 2012.08.25 21:51:00
A facebookon láttam a posztot és nagyon tetszett! Így a dinnye szezon miatt megosztom veletek is! ..
A készítők több száz panelt használtak! A kész ballonhoz közel 3 km méter szövetet használtak el bizonyos hírek szerint. Igazán kreatív! ..
Dominókból alkotta újra Vincent van Gogh Csillagos éj című festményét egy kanadai férfi.2 millió nézője van a felvételnek:)..
Ha nem tudnád mivel várjad a locsolókat, akkor íme egy ötlet!..
Van Gogh mozaik portréját  készítették el Tokióban! Onward Kashiyama  20 munkatársa töltött 3 órát a kép elkészítésével, amihez 2070 inget használtak el. Az eredmény a Marunouchi épületben Tokióban volt látható.Videó: ..
2006. december 2 – 2007. április 1.  Fotó: szaboo.vince Vincent van Gogh (1853–1890) alkotásaiból nyíló nagyszabású kiállítással ünnepli 100. születésnapját a Szépművészeti Múzeum. A tárlaton a posztimpresszionista holland festő csaknem nyolcvan alkotását…..