Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ha_az_életben

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alaptörvény 37. cikk (3) bekezdése szerint nem vállalhat a magyar állam olyan pénzügyi kötelezettséget, aminek eredményeként a GDP-arányos államadósság a 2013-ashoz képest növekedne. A tegnapi sajtóhírek szerint háromezer milliárd forintos hitelkeretről állapodott meg a…..
ha_az_életben 2014.01.16 11:17:40
@alkotmányjogászok: Alaptörvény T) cikk (2) bekezdése szerint jogszabály a törvény, a kormányrendelet, a miniszterelnöki rendelet, a miniszteri rendelet, a Magyar Nemzeti Bank elnökének rendelete, az önálló szabályozó szerv vezetőjének rendelete és az önkormányzati rendelet. Jogszabály továbbá a Honvédelmi Tanács rendkívüli állapot idején és a köztársasági elnök szükségállapot idején kiadott rendelete.
Alaptörvény, jogszabály-e vagy?
Ugyan csak bő két hét telt el a legutóbbi felmérésünk óta, de a kedden bejelentett Még Nagyobb Ellenzéki Összefogás ugyancsak átalakította a tavaszi szavazólapot. Ezért úgy gondoljuk, érdemes újra megnéznünk, hogyan viszonyul olvasótáborunk ehhez az új felálláshoz. A pár…..
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..