Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaS

77 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a modern férfiak számára egy minőségi borotva elengedhetetlen eszköz a mindennapi ápolás során. A megjelenés és a stílus fontossága egyre inkább növekszik, és a tökéletes borotválkozás elérése érdekében a megfelelő eszközre van szükségünk. Ebben a tekintetben a Braun Series 7 elektromos…..
Üdvözlet minden kertészkedést és kikapcsolódást kedvelő olvasónknak! Ma egy olyan különleges termékkel foglalkozunk, amelynek segítségével varázslatos pihenést és harmóniát teremthetsz saját kertedben. Igen, a kerti függőágyakról fogunk beszélni, amelyek az idei szezonban hódítanak a…..
A @trndhungary -nak köszönhetően alkalmam volt kipróbálni az új Ariel All-in-1 PODS + Extra Clean Power mosókapszulát.Szuper.Számomra plusz pont, hogy a mosógép melletti tárolóba pont beférnek a…..
A Swiffer egy amerikai tisztítószer-márka, amelyet a Procter & Gamble gyárt. Az 1997-ben bevezetett márka rendkívül hasznos termékeket tartalmaz. Én, amit most kipróbáltam az egy többfunkciós termék. Egyetlen eszköz a padló sepréséhez és felmosásához! Finompor összegyűjtésére a porszívózás…..
Szabadság utcától balra lévő dombok a háttérben , ha Ózd irányába megyünk. ..
Az EnciShop.hu webáruháztól kaptam egy Bambusz szélcsengőt, hogy írjam meg róla a véleményemet. Csomagolás sima karton doboz, ami védi a terméket. Semmi extra. Nem kell a szélcsengőt összeszerelni, csupán ki kell venni a dobozból és kb felakasztani. A leghosszabb logó részt kell csak letekerni.…..
Manapság nem könnyű szakembert találni.  Ez szinte az összes ágazatra érvényes Magyarországon úgy 2017-2018 óta. Így igaz ez a villanyszerelőre is. Persze a kisebb dolgokat megpróbáljuk magunk megcsinálni a ház körül. Ez vagy sikerül vagy nem sikerül. De azért évente egyszer eljön az idő , amikor…..
Nemrégiben egy Facebook csoportban egy kolléga arról panaszkodott, hogy hirtelen meglehetősen sok kéretlen levelet kapott, és nem általános (például info@) címre, hanem a saját postafiókjába. Mivel volt kedves velem megosztani ezeket a leveleket, kíváncsiságból utána néztem, hogy megállapítható-e ki…..
KaS 2020.09.17 13:44:04
 Az elmúlt években a páros ékszerek rendkívül nagy divatba jöttek. Eleinte Valentin nap környékén és a karácsonyi szezonban hódítottak, mostanában már egész évben szívesen vásárolják a szerelmes párok ajándékba maguknak. Nagyon nagy a kínálat is lehet kapni egészen egyszerűeket és nagyon igényeseket…..
A CIf egy új termékkel jött ki, egy utántöltővel amivel a kiürült flakonokat fel lehet tölteni. Sokkal kisebb az utántöltő mérete, így környezetbarátabb.  Nekem kicsit arra hasonlít, mint amikor a mosóporokat elkezdték egyre kisebb és koncentráltabb kiszerelésben árulni. Itt is valami ilyemi…..
A mosószer kapszula négy kamrája, négy hatékony erőt egyesít magában. Különleges enzimkombinációjának köszönhetően erős folteltávolító hatással bír, mélyre hatol a szálak között, hogy a makacs foltokat is eltávolítsa. Hosszan tartó frissességet, és ragyogást biztosít fehér és világos színű…..
Most teljesen ingyen igényelhetsz Revolut bankkártyát, aminek éves díja sincs, továbbá ingyenes a pénzfeltöltés, és még kapsz is ajándékba 3000 Ft-ot, amit bármire elkölthetsz. Regisztráció: Itt  Egy normál banknál fizetned kell a kártyáért, a számlavezetésért, a pénzváltásért és még egy rakat…..
Revolut egy elképesztően jó kis INGYENES szolgáltatás és mindenki számára csak ajánlani tudom! Apple PAY lehetőséggel kihagyhatatlan. https://revolut.com/referral/andrs9phe!G10D14 Ingyen postázzák a kártyát ha ezt a linket használod! De nem csak a kártya INGYENES, hanem igazából minden.  Nincs…..
A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló tisztító krém hatékonyan tisztít és hidratál, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. Ez a nem habzó tisztító krém, 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a túlzott faggyút, miközben már…..
Philips OneBlade Face + Body borotva teszteltem. Mint ahogyan a képen is látszik van arcszőrzetem, úgy két éve. Mindig kicsit másra van borotválva. Nekem fontos egy ilye készülékné, hogy lehessen vele egyenes vonalakat vágni. Vagyis nem teljesen egyeneset mindig, lényeg hogy vonalakat. A készülék…..
Daruzási munkák Nyíregyházán és környékén: Nyíregyházán és az egész megyében vállalnak munkát, telefonon lehet árajánlatot kérni: http://www.kovacsdaru.hu..
Szalag utcai építkezés első üteme. 2018 szeptember.  A lakások már elkeltek és az építkezés is lassan. A kettős ütem eladó lakásai itt tekinthetőek meg: https://www.selyember.hu..
Nagy kávéfogyasztó vagyok, napi 4-5 kávét jelent. Munkanapokon persze. Hétvégén 2 max 3 kávé. Elsősorban az intenzívebb, erősebb kávékat szeretem. A latte és a társai szóba sem jöhetnek. KV egy cukorral, vagy cukor nélkül.  Íyg a L'OR kévék közül is a Risrettora voltak kiváncsi. ez egy rendes…..
A jófogás a maga területén hazánkban szinte egyeduralkodó. ennek megfelelően az utóbbi hónapokban emelte is az árakat. Bizonyos kategóriákban már csak fizetős hirdetéseket lehet feladni, illetve a kiemelések is különdíjasok. Nahát a magas árak mellett már lehet ajándékozni is a hirdetőket, azokat…..
A termékről néhány mondat a gyártó honlapjáról: Kettle gyártási technológiaA különleges Kettle sütési technológia egy teljesen más fogyasztási élményt eredményez: nem folyamatos sütéssel készülnek, mint a hagyományos termékeink, hanem nagyobb tételekben, egy nagy üstben (kettle) kerülnek…..
A bőr kisebb-nagyobb sérülései mindannyiunk életében előfordulnak. A sebek megtisztításával, fertőtlenítésével elkerülhető a felülfertőződés, a Betadine oldat használatával pedig a sebellátás is kíméletesebbé tehető, mert – számos más fertőtlenítőtől eltérően - nem csíp. Ennek talán gyermekek…..
Egy kis hiánypótlónak szánom ezt a bejegyzést. Nem túl sok magyar webáruházban van lehetőség Paypallal fizetni, pedig rendkívül felhasználóbarát. Mi lehet ennek az oka? Elég egyszerű, a Paypalnak jutalákot kell fizetni. Az alábbi magyar webáruházakban van lehetőség Paypallal fizetni: -…..
Már túl a 30-on néha nosztalgiázok. Így volt ez egyik este is amikor Oroszországból rendeltem magamnak 3D hologramképet. :-)  Régen mikor még általános iskolás voltam, Pépán éltem , egy kis Veszprém-megyei városban. Az év legnagyobb városi eseménye a ... volt, Egyik évben volt hologram kép…..
A címben szereplő terméket kezdtem el tesztelni. Tudni kell rólam, hogy hullámokban érdekel, hogyan néz ki a hajam. Mármint ez nem azt jelenti, hogy hullámosan szeretem hordani, hanem hogy néhe nagyon előtérbe kerül a hajam, néha meg nagyon nem számít. tudom, hogy az utóbbi rossz dolog. Ez főként…..
A Bondex Vintage temékeket kifejezetten a DIY szerelmeseinek ajánlom! Nagyon szép dolgokat lehet létrehozni a segítségével!  A Bondex termékeinek köszönhetően nem szükséges megválnunk a szívünkhöz közel álló, ámde kopottas bútordarabjainktól, hiszen egy kis kézügyességgel különleges, régies…..