Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boo

0 bejegyzést írt és 487 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lányom történetét mesélem el. Úgy alakult az életünk, hogy jelzálogtartozás miatt eladtuk a vidéki házunkat. December 1-jén beköltöztünk a fiam önkormányzati lakásába. Én minden gond nélkül bejelentkeztem, de mivel a lányom nem vér szerinti testvére a fiamnak. csak településszintű kártyát…..
Boo 2017.06.26 07:45:24
@ebella: Ha már bérbeadtad, akkor a szerződéssel bejelentkezhet. Max annyit tehetsz, hogy a szerződésben név szerint kikötöd, hogy rajta kívül még kit jelenthet be.
aeon flux meghalt gene wilder 2016.08.29 21:54:00
Az egyik legviccesebb fickó volt, efelől semmi kétség; Richard Pryorral alkotott párosuk hatalmas kedvence volt a magyaroknak is, a Száguldás gyilkosságokkal és a Dutyi-dili milliónyi nézőt vonzott, de Vaklárma és a Folt a zsákját is megtöltötte a mozikat. A 83 évet élt Gene Wildert kétszer jelölték…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
// Egy hosszú, csapadékos, frontos és süllőkben igen fukar téli gumihalas szezont tudhatunk a hátunk mögött. Mindenki kínlódott... akár partról, akár csónakból horgászott, akár lelkes kezdő volt, akár tapasztaltabb spori. A tüskéshátúak bizony nem gyakran mutatták…..
Ez év júniusának első hetében történt, hogy a jólét elvetett, a nem is oly távoli Görögország egyik csodás szigetére Thasszoszra. Természetesen a hátizsákba a ruhák és konzervek mellé némi horgászfelszerelés is befért, hiszen egy vérbeli pecás nem hagyhatja ki a…..
// Általában a zord téli hónapok kecsegtetnek a legszebb süllőkkel a Dunán... na de hogyan is indult ez az esztendő? Hát horgászati szempontból bizony katasztrofálisan. :o( Az év elején beköszönő erőteljes felmelegedés magával húzott egy zavaros árhullámot, ami egészen…..
// Már türelmetlenül vártam, hogy újra beköszöntsön az igazi ősz és régóta tervezgetett Tisza-tavi túránkba végre belevágjunk barátaimmal. Mikor kezd lerohadni a sulyom, a hínár, ott a helyünk a végeláthatatlan nádas tenger labirintusában, falánk csukákra portyázva.…..
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy az érintett fél, jelen esetben a csónak vezetője reagáljon egy hírre. EBI horgásztársunk az előbb kommentelte a bejegyzést, íme: "Sajnos én voltam a vezetője annak a K-MAXXI műanyag 4.60x1.70 es katamarán csónaknak ami felborult.A…..
Boo 2014.10.14 10:37:08
// A nyár számomra nem a kapitális halak fogásáról szól, hiszen a letisztult, alacsonyan csordogáló Duna csak hébe-hóba ad egy-egy süllőt, vagy balint és általában azok is az aprajából kerülnek ki. Folyamatosan keresem a lehetőséget, hogy ezeket a sivár napokat milyen…..
Horgászkalandok A becsületharcsa 2014.08.06 08:00:00
// Lassan eltelt egy kerek esztendő mióta először jártam a Pó folyón és ott horogvége kerítettem életem eddigi legnagyobb, negyvenhét kilós harcsáját. A hatalmas hallal vívott ádáz küzdelem, az éjszakai csorgásos-partdobálós pergetés sejtelmes hangulata, a hatalmas…..
// Lassan múltak a napok a tilalmas időszak alatt. Bár ilyen-olyan pecára találtam lehetőséget, az igazi kedvencek, a csukák és süllők, most a fajfenntartás ösztönének éltek. Türelmetlenül vártam már, számolgattam a napokat, mikor jön el az április, hogy végre újra…..
// A március valahogy nem a szerencse hónapom. Az évek során bármivel próbálkoztam, bárhol, bármilyen halfajra, szinte sosem jártam sikerrel. A tavalyi hóviharos, autóban rekedős tavaszkezdet után mondjuk ez nem is csoda, de az idei március már sokkal barátságosabbnak…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Horgászkalandok Tél derekán 2014.04.30 08:00:00
// Télen érezhetem magamat igazán szerencsésnek, hogy dunai horgász vagyok, hiszen szeretett folyóm akkor nyitja meg bőségkosarát, mikor más vizek vastag jégpáncél alá rejtőznek. A horgászok nagy része ekkor a négy fal közé szorul és a fűtött szobában tavaszról…..
// Igazán nem panaszkodhatok az elköszönő esztendőre. Igaz, rengeteget jártam érte a vízpartra, mint tán ezidáig még soha, de igen szép halakat sikerült a fényképezőgép lencséje elé emelni. Akadt köztük termetes harcsa, derekas süllő, hatalmas csuka, de balinból és…..
// Vajon mi a jussa a fogcsikorgató hidegtől zúzmarás, billegő dunai köveken bukdácsoló horgásznak? Vajon mi ösztönzi arra, hogy az embertelen körülmények ellenére is napról-napra a folyóparton érje őt a naplemente, miközben veresre csípett, fagyott arccal bámulja a…..
Mandiner blog Egy magyar '44 2014.03.20 11:01:00
1944 tavaszán 28 éves volt, egy módos parasztgazda egyetlen fia. Házas, egyetlen gyermek apja. Világuk meglehetősen szűk volt, a szokásos paraszti élet, korai kelés, kemény munka, néha egy kiruccanás a közeli mezővárosba. Kisgazda érzelmű volt, a Horthy-rendszert, az „urakat”…..
Horgászkalandok Süllős december 2014.03.19 08:00:00
// Az erős szezonkezdet után úgy döntöttem, hogy december második felében végigjárom a korábban süllőt adó folyószakaszokat, illetve elkalandozok néhány, még felfedezésre váró, ígéretes helyszínre. Nyilván, az új pályák felderítése nem a legjobb választás,…..
A helyszín Izland, a történet meg mint valami Benny Hill show gyengébb mellékterméke: A Toronto Sun számolt be róla, hogy egy csapat turista éppen a fura nevű Eldgja kanyon felé tartott busszal, amikor is tartottak egy kis szünetet a park közelében levő egyik pihenőben. Eddig semmi…..
// Fagyos decemberi szombaton érkeztünk meg az öreg Duna partjára Zoli barátommal. A már sokat megélt, zúzmarával borított faladik a hullámokon ringatódzva várt reánk. Gyorsan bepakoltuk felszerelésünket, beröffentettük a motort, majd célba vettük az elsőnek kiszemelt…..
// Hétvégéről hétvégére feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk az őszi csukaszezonban, de bizony, minden álom véget ér egyszer, a hosszan elhúzódó nyár után, végül mégiscsak bekopogtatott a tél. A meteorológusok erőteljes lehűlést jósoltak, heves széllökésekkel…..
Boo 2014.02.26 22:40:54
@Bogyo_bacsi: Így van. A Duna csak azt kényezteti, aki gyakran kint van, és a nagyhal bármikor beúszhat. Na pont akkor kell ott lenni :-D.
Nincs már két hónap, és választ az ország. Hétfőtől indul az ajánlási folyamat, amely jelentősen eltér az eddigiektől. Míg eddig választókörzetenként 750 ajánlócédulát kellett leadni a jelölteknek, most ajánló aláírásokra kell vadászniuk: ezekből 500 is elég,…..
Boo 2014.02.16 21:42:23
@Nyekenyóka.: Én nem találtam. pedig rendelkezem ügyfélkapuval.
Boo 2014.02.16 22:18:43
@Demis Castro: Leülök a Déliben, nyakamba teszek egy táblát -Éhezem, kérem írjon alá - és megvan a szükséges 550....

De komolyan, ha van 10 barátom, azok fejenként is összeszedik az 55-öt.

Szerintem a kopogtatócédulás rosszabb volt, mert a nagy pártok azután is gyűjtöttek, hogy megvolt a szükséges, csak nehogy maradjon a többi indulónak.
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..