Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RÖVIDLÁTÓ

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.07.24 23:12:52
8:1 a hollandokkal, 1:6 a portugálokkal. Két eredmény, két generáció, de a fos azonos ami a magyar "labdarúgás" sajátja. Ami tegnap Orbán Viktor stadizóleumában megesett az a magyar foci és az utánpótlásképzés teljes csődje.  „Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.07.09 21:15:35
@ѕixx:
Elsőkből lesznek az utolsók!
Más: "..........vállalom is ..."
fogalmazz helyesen celebecske: VÁLLALTATOM !
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Tegnap este meghökkentő jelenetnek lehettünk szem- és fültanúi. Kálmán Olga beszélgetett Tóbiás Józseffel az ATV-ben, és szóba hozta, hogy Szanyi Tibor két nappal korábban jelenetet rendezett a stúdióban. Elfogultsággal vádolta a tévétársaságot, mondván, hogy ellenzéki…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.06.26 23:12:24
Arra ugyan vannak adataink, hogy a lakáskeresők melyik környékeken, melyik városokban, milyen ár- és méretkategóriában keresgélnek leginkább, de mindig jó meghallgatni azok tapasztalatát, véleményét ezekről a kérdésekről, akik nap, mint nap találkoznak a vevőkkel és az…..
A coming out azt jelenti, hogy előbújás. A nyilvánosság előtt valaki felvállalja azt, amivel amúgy is megvádolják majd. Jobban jár, ha ő jön elő a farbával - mérsékelheti a kárt, és őszintesége még rokonszenvet is kelthet. Mellesleg az elévágás kifejezést is megfontolnám,…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.06.24 22:26:36
@polyvinyl:
Ülsz a gangon az üres malteros ládán, s jobb mutatóujjaddal túrod az orrod. Ezt hívják fikázásnak.
Amit te csinálsz az viszont dupla fikázás!
(ha érted?)
Ezúttal például mosolygós hangon. Május van, túl vagyunk az esős időszakon, nyílik az orgona, harapni lehet a levegőből. Elképzelem, hogy a miniszterelnök hajnalban arra nyitotta ki a szemét, hogy odakint csicseregnek a madarak. Még úgy, pizsamásan kinyitotta az ablakot, és…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.23 23:42:56
@ursus artos:
Ez?
Ilyen jelzők után:
"veszett ki hangjából a csipkelődés, az évődés, a huncutkodás, a mókázás, a tréfálkozás".
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.24 00:07:58
@kuki123: 2014.05.23. 20:20:14-nál:
Igazad van!
Buzogánnyal megint jó betörjük Bizánc kapuját, miközben kissé hátrafelé nyilazunk. Visszafele meg - kis kerülővel - a kissé ferde szemű lánykákat meg a hajuknál fogva "emeljük" magunk mögé a nyeregbe.
A kínaiak udvarias mosolya nem azt jelenti amire te gondolsz.
Ha megfigyelted, az oroszok által vezetett 20-30 milliós autók maximum tankolni állnak meg országunkban. Mondjuk, egy tankolás az is több mint a semmi!
"Ami termékünk van.." sajnos: nincs! Viszont dolgozhatunk a nyugatiak gyáraiban. Amikor a suzuki gyár áttért a 3 műszakról a 2-re a GDP érezhetően "visszafogottá" vált. Ne adj Isten, hogy ez a Merdzsó gyárnál is előforduljon!
Természetesen igen hasznos, ha valaki oroszul vagy kínaiul tanul.Például, mint pincér, jobban megérti a Kék Sárkány étterem tlulajának ohaját, vagy pontosabban megérti, hogy milyen brill gyűrűt akar venni az orosz a bárisnyájának.
A CBS kért egy utolsó évadot a legendás sitcomból, amiből pár éve Sheen látványos bilirugdosás közepette lépett ki, és ahová most visszatérne, legalábbis a TMZ szerint. Nem állandó szereplőnek persze, csak egy beugróra, de ehhez is kurva sokat kell ám pedáloznia, mert annak…..
Gyakran tapasztaljuk, hogy mozgásokra az ízületeinkből pattanó hang szabadul fel. De az ízületek rendszeres „kiropogtatása” vajon ártalmas-e? Az alábbi összefoglalóban a hang eredetéről feltételezett hipotéziseket olvashatja...
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.07 17:42:57
@efi:
Én az Almát szeretem, nem az almát.
A fogzaj meg nem zavar mert többnyire a pohárban úszik.
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.04 22:26:03
@ancsika:
Nehéz szakma ez!
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.05 07:53:55
@sixx:
Nem tudnám.(utalva előző bejegyzésemre)
Miután nem vettem a bátorságot, és tulajdonképpen étvágyam sem volt hozzá, hogy a Fidesz Brüsszeltől tiszteletet követelő (?!) EP-választási kampányának részét képező remekbe szabott plakátot értelmezni próbáljam (megtették mások helyettem, köszönöm szépen) ma már nem…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.05.04 22:19:15
@sixx2:
Keres az ápolód, nem vetted be az esti gyógyszered!
Most beveheted!
Újabb visszamenőleges jogalkotás jöhet: Ezúttal a devizahitelek szűnhetnek neg Kivezetheti a devizahiteleket a kormány - erősítette meg a fideszes Gulyás Gergely. A politikus egy rádióinterjújában úgy nyilatkozott, várják az Európai Unió bíróságának ítéletét is a…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.04.23 04:15:37
@Kivlov:
"rég ki kellett volna... " vezetni a Kormányt Moszkvába.
RÖVIDLÁTÓ 2014.04.23 08:53:11
@Fulek:
Legyen neked továbbra is szellemi táplálékadód a Magyar Nemzet!
RÖVIDLÁTÓ 2014.04.23 08:55:02
@Kivlov:
Ami késik, nem múlik!
    Üdv néktek NERtársak ! Igen! A dolgok állása szerint azok maradtunk... Pár napja nosztalgiával gondoltam eme blogra, meg arra, hogy talán április 6.-a után megszűnik a létjogosultsága. Elvégre ha nincs NER akkor NERtársak sem lehetünk... Az egyik szemem sírt, a másik…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.04.23 04:30:50
@Blogger Géza:
Igazad van Gejza!
Nem kerülik el!
Eszük ágában sincs ide jönni!
Az igazi tőkének több "esze" van annál!
Amit te látsz az az undorító EU-s támogatásokra épülő látványpékségek, amiből aztán a haverok sütik a pecsenyéjüket és eszük ágában sincs "az új feltőkésített közép rétegnek" visszaforgatni a gazdaságba.
Te meg ott állsz a kirakatra tapadva, várva hogy kapj egy kis maradékot. Ha szerencséd van a kutya - ha nem "NAGY"- nem viszi el előled.
Írígyellek, hogy te a maszlag evéssel is jóllaksz.
A választási vereség tény! A következtetéseket muszáj levonni, viszont kapkodásra és átgondolatlan lépésekre nincs szükség. Az tény, hogy a nyolc évi kormányzás után hatalmas adósággal érkezett az MSZP az ellenzéki létbe. Konkrétan 2,3 milliárd forinttal, kiéhezett és…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
A Krímben élő orosz – és egyelőre munkanélküli – atomerőmű-mérnökök között Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar miniszterelnök-jelölt. Ha most vasárnap lennének a választások, akkor Orbán Viktor és a Fidesz nyerne a vizsgált szavazói csoportban - közölte a…..
Rég elmúltak azok az idők, amikor államférfiúink valódi polihisztorok voltak, és a kamerák előli elfutás helyett nem hogy csak a parlamentben, de akár természettudományokban, a bölcseletben vagy épp az irodalom terén is hallatták hangjukat. Gondoltuk eddig. De most véletlenül…..
A Ténytárnál az elmúlt szűk négy évet azzal töltöttük, hogy  politikusok ígéreteit, hazugságait és szélkakaskodásait rögzítettük. Mostanra kevesebb mint egy hónap van az országgyűlési választásokig, így eljött az idő, hogy ezeket összesítsük. Két karakteres…..
Vadul osztanak az fb-n egy kikerült emailt, amiből sokan arra következtetnek, hogy egy hostessügynökség szervezi a kormány bértapsolóit március 15-ére óránként 800 forintért. Az érintett szerint viszont egészen másról van szó, de nem árulja el, hogy miről. "Frissmeleg. Az…..
RÖVIDLÁTÓ 2014.03.13 10:27:11
@MACISAJT:
Az meg természetes, hogy tapsikolnak örömükben, hogy bekerültek a csapatba.
Te, sajtika, szerinted nem természetesebb az, hogy a fidernyák aktivisták, a CÖF-ös százezrekből néhányan, Ö N K É N T vállanák egy páran azt, hogy hőn imádott vezetőik által tartott rendezvényen asszisztálnak?
Igaz, hogy akkor nem tudnának hangolni a libázáshoz-gyurcsányozáshoz! Inkább azokhoz mennek akiket útálnak, mint akiket imádnak! Ez is unortodox!
A Kossuth téren már néhány napja áll egy 33 méter magas acéltű, ami nagyjából úgy néz ki, mintha a dublini Spire kicsinyített mása lenne, és klasszul tükröződik az előtte látható medencében. (Ja tényleg azt tudtátok, hogy egy medence is lesz az új téren?) Viszont ez…..