Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WéG

265 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mrweg Kolónia 2021.09.04 10:02:00
Lábjegyzet Nagyszerű Pannónia Kinek kell adóznia Ez csak paródia A pap és a parókia A trójai faló fia Túl sok a kalória Telefonba: halókia'?..
mrweg A pultoscsaj 2021.09.03 10:01:50
Lábjegyzet Mindenki azt eszik amit kap, de nem mindenki éhes, Nem minden tetszik, és senki sem véres. Azt hiszi a pultos, hogy édes, mert a keze mindig krémes. A szemgolyója véres, a szíve mindig kérges. A dereka meg sérves, az életcélja téves. A puncija sem nedves, csak a szeme…..
mrweg Kirakat 2021.08.30 11:08:00
Lábjegyzet Egy óra az üzletek előtt, vagy élet a földön Ugyanaz az érzés, a látás élesedése úgyis eljön. A szépet látjuk, de ott a selejt is Az idő múlásával látsz majd mást is. Nem csak azt amit más mutat De azt is amit érez a tudat. Csak várj és nézd a kirakatot De ne csak a sok…..
mrweg Az emberiség fénykora 2021.08.29 11:29:00
Lábjegyzet Telnek az évek, érzem az idő mozgását. Az álmok szépek, várom a korok változását. De ugyanaz minden, csak a pókháló szövődik A gondolat, a vágy, az érzés erősödik Hogy valami csúnyán el van baszva. Már nem érdekel az sem, hogy kinek van gondja Kinek van nyitva a szája, és ki az…..
mrweg Gyűlölet 2. 2021.08.28 11:11:00
Lábjegyzet Gyűlölöm azt aki boldog, és gyűlölöm azt aki szomorú. Gyűlölöm azt aki erős, és gyűlölöm azt aki gyenge. Gyűlölöm magam aki igaz, és gyűlölöm magam aki hamis. Gyűlöllek téged aki akar, és gyűlöllek téged aki nem. Gyűlölöm azt ami mozog, és gyűlölöm azt ami áll. Gyűlölöm azt aki…..
mrweg Gyűlölet 2021.08.27 11:12:00
Lábjegyzet A főbűn után két testvér Megszülte őt a vér. Azóta minden nap csak kér Minden ajtón befér. Egyre nagyobb és erősebb Táplálja őt minden seb. Meglátogat engem is érzem De én ezt sosem kértem Káinhoz visszatértem. Érzem őt minden nap Nem segíthet itt már pap Belőle még ő is…..
mrweg Miért? 2021.08.26 12:55:00
Lábjegyzet Miért kevés a sok, és kevés aki beteg? Mert többet hoz és többet teremt! Miért elég abból aki igazat szól? Mert a bűneid miatt rá haragszol! Miért lát mindent az aki vak? Mert nem akar többet mint ami van! Miért ölöd meg a hangokat? Mert látod a síró arcokat! Miért nem hallasz…..
mrweg Takarodj! 2021.08.26 11:57:25
Lábjegyzet   Kinyitnád a szemed, látnál mást is, Az egész ország rádásít. Most is pestis húz, levegőn áthat rád, Kábelek, éterek, közlő felületek. Áthatol ez mindenen, Túl a tengeren, emberrengetegen. Újságon, Tv-n, rádión és cd-n, Ez van! Ezt edd! Jó lesz a végén. Nem tudhatod, segít majd…..
mrweg Lábjegyzet 2021.08.26 10:10:06
       Mivel a régi írásaim hajlamosak elveszni az idő előrehaladtával, úgy gondoltam itt az ideje mindent egy helyre gyűjtenem. Erre a célra pedig mi sem lehetne ideálisabb, mint a saját blogom. A legtöbb írásomat csak rímbe szedett gondolatoknak nevezném, a maradékot pedig random szófosásnak. A…..
   Fiatalok ülnek egy barátságos ki kocsma asztalánál, előttük pohár sör, kezükben okostelefon, amit bőszen nyomkodnak. Néha italukhoz nyúlnak, ritkábban felnéznek és pár szót váltanak egymással. Elmentek szociális életet élni, de ahelyett, hogy egymáshoz kapcsolódnának, csak a wi-fi jelszó érdekli…..
mrweg Véletlen, sors, végzet 2016.06.05 00:26:06
    Megtörtént már veled, hogy pont akkor hallgattál meg egy zenét amikor teljesen átérezted? Olvastál egy könyvet amikor beszippantott minden sora, és a történet részese lehettél? Megnéztél egy filmet vagy sorozatot, amiben az egyik szereplőt mintha rólad mintázták volna? Találkoztál valakivel…..
mrweg Néha 2016.05.29 01:47:52
Néha várok, néha sietek. Azt hiszen lesz jobb a holnap. De az lehet a tegnap volt? Néha sírok, néha nevetek. Egyszer szerelmes voltam. Az a gyorsan fakuló folt? Néha szólok, néha hallgatok. Értsetek meg. Felejtsetek el! Néha bánok, néha remélek. Hódítsak, vagy fedezzenek fel? Néha magam vagyok,…..
mrweg Zuhanjatok le! 2016.05.29 01:01:25
    Manapság reneszánszát élik a falusi Coelho-k, közhelyes idézeteikkel a facebook-on és a derekukon, úgyhogy én is beállok a sorba. Az én egyik kedvenc idézetem nem olyan fennkölt és egykortyos, de ha az lenne nem is tartozna hozzám. Ehhez vissza kell térnem Jamamoto Cunetomo Hagakure című…..
mrweg "Ilyen vagyok, fogadj el!" 2016.05.23 21:46:11
    Biztos mindenki hallotta már ezt a kijelentést valakitől. Legtöbbször párok közt hangzik el ez a roppant "öntudatos" mondat. Milyen szép gondolat. Abban a jelentésében, hogy önmagam akarok lenni melletted. De legtöbbször nem ilyen értelemben gondolja senki.     Ez a kijelentés a kapcsolatok…..
mrweg Fel sem nézünk 2016.03.31 20:47:18
   Nemrég egyik éjszaka, egy különös hangulatomban kimentem az udvarra. Levegőre volt szükségem, érezni akartam a szelet, hallani akartam a hangokat, neszeket. Amikor kiértem az éjszakai égbolt alá, felnéztem a csillagokra, ahogy máskor is. De aznap este nem a csillagokat figyeltem, mert a hold…..
mrweg Elágazások az élet útján 2015.09.27 22:37:25
   Mindenki stabilitásra és nyugalomra vágyik. Hosszú boldog életre. Jó munkahely, boldog párkapcsolat, szerelem, család, szilárd talaj a lábunk alatt. Ez lesz a cél, ezért harcolunk, ezért hozunk áldozatot. Miként is tesszük ezt?   Találunk egy társat akivel összekötjük az…..
   Nem olyan régen, ismét el kellett gondolkodnom azon, hogy miként is élem az életemet. Az életfelfogásom egyik alapja az "igenemberség" volt. Pozitív, mindenre nyitott, olykor kockázatot vállaló, de az életre igent mondó személy voltam. Az életem során már másodszor jutottam…..
   Mivel elhatároztam, hogy ismét elmegyek megmondós irányba, érett már egy ilyen bejegyzés, hogy megosszam a témával kapcsolatban a véleményemet. Mik azok a dolgok amik sokszor megmérgezik a párkapcsolatokat? Miért nem tud egymás mellett megférni két ember, akik látszólag…..
mrweg 2014. kedvenc hip hop albumai 2015.01.19 14:27:02
   Amikor elkezdtem összegyűjteni a kedvenc lemezeket 2014-ből, rájöttem, hogy a tavalyi évben alig hallgattam a hip hop-on kívül más műfajú zenéket. Így idén nem egy összevont válogatottat, hanem csak egy hip hop listát csináltam. Amikor számba vettem a legjobbakat, azt hittem…..
mrweg Visszatérés 2015.01.15 13:10:47
   Eltelt pár hónap a legutolsó bejegyzésem óta, de úgy érzem a jövőben ez változni fog. Történtek az életemben olyan változások amik miatt visszatérek, és terveim szerint a blogom ismét eredeti célját fogja betölteni. Elsősorban nem mások miatt, hanem magamért kezdtem el.…..
Verbal Kent  - Sound Of The Weapon     Supastation - Honest Living EP     Funkoars - Dawn Of The Head EP       Anti-Lilly & Phoniks - Stories From The Brass Section     Onyx - Wakedafucup     CunninLynguists - Strange Journey Volume…..
Idén kicsit lusta (más nézőpontból: elfoglalt) voltam, nem sikerült eljutni a 200 megnézett filmig, ráadásul ezek java része is még a 2012-es felhozatal idén elérhetővé vált termését takarta, ezek pedig nem képezik részét a mostani írásnak. Azért mintegy 50 filmet így is…..
mrweg Aranyköpet 2013.01.29 15:40:53
   Pár Lawrence Block idézet. Csak mert ilyen kedvem van most: "Mindenkiben van valahol egy kis gonoszság. Azokkal szalad el a ló, akik nem vesznek tudomást erről."  Az apák bűnei Valaki azt mondta nekem, hogy Edison nagyon csalódott lehetett, amikor a…..
mrweg A kedvenc 2012-es... zenéim 2013.01.09 22:02:04
   Ezzel a listával is gondban voltam. Nem sok olyan album volt 2012-ben amitől elájultam, de kevesebb zenét is hallgattam mint szoktam. Biztos, hogy nagyon sok jó album nem került a látóterembe, de ahogy lenni szokott majd 1-2 év múlva találkozom ezekkel véletlenül. Ez most…..
   A 2012-es évnek a hármas volt a szerencseszáma a videójátékok világában. Egy ötös listát szedtem össze, amiből három is egy sorozat 3. része. (Mondtam én.) Volt néhány darab amit nem sikerült kipróbálnom, majd talán 2013-ban, ezeket azért külön felsorolom: Spec…..