Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit HIV+

17 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hivbosszu Felmentették....... 2010.06.08 23:09:45
 Ma 2010. jun.8.-án másodszor mentették fel Kovács Zoltánt a volt férjemet. Az ex barátnő és én az ex feleség, úgy jártunk, hogy miután Zoli elhagyott minket, kiderült, hogy HIV vírusal fertőzőtt meg mindkettőnket.A magyar BÍRÓSÁG és magyar TÁRSADALOM mai álláspontja…..
Az 50 feletti nőkre legyint a társadalom. Én még csak 1 éve múltam 50, de már most kikérem magamnak, hogy az életem felénél legyintsenek rám. A TV2 hibájából /kiírták a nevem alá a munkaadóm nevét is/ elvesztettem az állásom 2007. októberében. Február 21.-én 51 éves…..
Valaki elolvasta a könyvem /HÍV+bosszú/ majd megtudva az email címem azt írta, hogy úgy érzi, belém szeretett. Látott 1-2x a tv-be na meg a sajtóba és szeretne velem találkozni, megismerni az igazi arcom szemüveg-paróka nélkül. A válaszom így szólt – Mivel nem ismerem sem…..
Judit HIV+ 2009.08.24 21:53:09
@bölcs: Most október 6.-án lesz a tárgyalás és Zoliról csak annyit pár napja felhívott, hogy mi van velem, és volna-e kedvem személyesen beszélgetni vele magunkról csak úgy egyszerűen. Valószínű hogy fél már régebben is mondta belehal ha börtönbe kell vonulnia. A saját ügyvédje a múlt hónapban a Magyar Nemzet újságban azt nyilatkozta nagy esélye van a Zolinak a börtön büntetésre. Egyébként jól vagyok és építgetem a SZEMBE közhasznú egyesületem.
Judit HIV+ 2009.08.24 22:59:40
@fiser: Nem tudom mire gondolsz, de szerintem Bölcs az aki nem látott a mondataim mögé, ugyanis én szívesen flörtöltem volna és udvaroltattam volna magamnak, de az a szomorú helyzet, hogy nem tehetem csak akkor ha az udvarló beleegyezik a kapcsolatba miután felvilágosítottam HÍV+ állapotomról. Vagyis az egész bejegyzésem lényege hogy HÍV+-an ennyire lehetetlen a boldogságot keresni illetve megtalálni.
Judit HIV+ 2009.08.25 21:03:32
@bölcs: Először is, csak a dokumentumok alapján öregszem, így most 50 éves vagyok.Nem, csak nem érzem magam ennyinek, de nem is nézek ki 50-nek. Sokszor a személyim kell mutatnom, hogy higgyenek nekem.Tehát, így főleg aktív nőnek tarthatom magam, nem gondolod? Vagy szerinted 50 évesen már nincsenek érzéseim,vagy nem való a sexre gondolni? Nem tudom hány éves vagy, de furán gondolkodsz az 50 év felettiekről.
Az a két mondat, igenis arra utal, hogy ne félj ember, nem halsz meg a vírustól, hisz nem a világ vége, sőt ha már mégis elkaptad, akkor is nyugi, mert a retrovirális gyógyszer hosszú, minőségi életet biztosít. Mivel a bőrömön érzem, hogy ez nem így igaz, persze hogy cinikusan tudok csak mosolyogni.
 Nem vagyok orvos, nem tudok gyógyítani, de információt adni tudok és ez kötelességem, főleg hogy a Szerelem Betegsége Ellen / SZEMBE/ közhasznú egyesület kitalálója, megteremtője és elnöke vagyok, 2009. május óta. Nem lehetek a CINKOSA azoknak az orvosoknak, akik nem…..
hivbosszu A sorsom akarata 2009.03.24 15:02:44
..
Nem politizálok, csak figyelek, olvasok, informálódom így vagy úgy. A média hírét csak félig szabad elhinni, mert csak a fele igaz. Mivel kíváncsi természetem van, ezért igyekszem hiteles információt gyűjteni, különböző nemzetiségű, végzettségű, diplomás vagy melós és az…..
hivbosszu Születésnap 2009.02.23 10:54:54
Édesanyám, aki 70 éves /mellesleg szakácsnő/ tortát sütött és ünnepi ebédet főzött a tiszteletemre, mert tegnapelőtt 50éves lettem. Sikerült neki még a szűk családi köröm is megszervezni úgy, hogy ráérjenek és felköszöntsenek közösen. Könnybe lábadt szemekkel mesélte…..
 Rengeteget olvasok mióta ismét álláskereső lettem. Szerencsémre édesapám már 5 éves koromban megtanított olvasni, hogy minél előbb megismerjem a könyv adta tudást, szórakozást és azt a fantázia dús világot, amit a könyv nyújt. Találkoztam Teréz anya: Az élet himnusza…..
Judit HIV+ 2009.02.04 15:30:03
@sonja: Szia! Már tudom ki vagy és nagyon örülök, hogy jelentkeztél. A közösségi portálon nem találsz meg a gyerekeim védelme miatt. De ha tudsz egy email címét adni, akkor írok neked és aztán talizhatunk is.
Annyi minden történt, biztos jót tesz nekünk ha kibeszéljük magunkból.
Puszi
JUDIT
Judit HIV+ 2009.02.12 11:57:45
@sonja: Szia!
Válaszoltam a citromail címedre. Majd hívj fel!

JUDIT
Judit HIV+ 2009.02.14 18:08:16
@bölcs: Tehát a könyv címe:HIV+BOSSZÚ
de a bosszú cím marketing fogás, a kiadó ragaszkodott hozzá. Azt hogy Zoli esetleg "bosszúból" fertőzött meg, vagy én bosszúból jelentettem fel, hülyeségnek tartom...
Az én lányom októberben 18 éves lesz, vagyis még gyerek és már NŐ. Szerelmes, de jól tanul, a kommunikációs főiskolába akar menni, főleg azért, hogy a média világát egy picit megváltoztassa. Szóval hasonlít rám, harcos és igazság szerető.Sajnos a könyvem nem fogy, mert nincs pénz a reklámra.
Jövő héten szombaton leszek 50 éves, de nem érzem magam öregnek, sőt rengeteg tervem van.A fekete paróka szerintem öregít, napszemüveg és paróka nélkül teljesen más vagyok és ez pont jó hogy így hétköznapi ember tudok maradni.
Ápr.8.-án kezdődik a per újra.Nekem Strasser marad az ügyvédem, Zolinak LICHY lett az ügyvédje a Blikk-be olvastam, a Móri gyilkost is ő védte, de végül életfogytiglant kapott, ha jól tudom.
Ma Valentin napján jól esett az "online-flörtöd", úgy hogy üdv. és puszi
hivbosszu Fekete humor 2008.11.28 16:57:21
Nem akarom hogy bizalmatlan zártlelkű emberként kerülgessétek a HIV vírust. Ezért egy fél perc fekete humort engedjetek meg magatoknak: ezt nézzétek meg! http://addict.blog.hu/2008/03/06/amikor_a_a_halal_megszivja   Na de most, féljetek és figyeljetek az alábbi infokra! A most…..
hivbosszu AIDS világnap 2008.11.28 14:30:30
Meghívók, programok az AIDS világnapjára     AIDS Ellenes küzdelem világnapja A Ferencvárosi művelődési központban /1096. Bp. Haller utca 27./ AIDS Világnap 2008. december 1. program AZ EGÉSZSÉG NEM MINDEN, DE EGÉSZSÉG NÉLKÜL MINDEN SEMMI.      …..
hivbosszu Hetero fejek a homokban? 2008.11.25 20:26:55
Közeledik december 1-je az AIDS világnapja. Ismét lesz 1-2 jelentéktelen mondat „megemlékezés” néhány médiában, néhány szervezetnél és intézményben. Az hogy évente 1x tesznek csak érdemben említést a HIV vírusról, azt a látszatott kelti, hogy Magyarországon nem…..
Judit HIV+ 2008.11.26 15:24:54
Emberek!

A mondanivalómnak nem az a lényege, hogy magyar nők- külföldi férfiakkal szexelnek!
Hanem az, hogy ezek a magyar nők azóta hány magyar férfival voltak együtt? Amelyik nő tudta, hogy beteg lett, szólt a partnerének, használtak óvszert? Vajon hány nő jár-kel köztünk és szexel magyar férfiakkal, úgy hogy nem is tudja, hogy HIV vírus hordozó?
Olyan ez mint a PIRAMIS játék…..egy nő HIV+, aztán megfertőz egy férfit. A férfi a következő hónapokban /vérmérsékletétől függően/ 3-4 nőnek tovább adja. Aztán az a 3-4 nő, szintén tovább adja….3-4 férfinak min. de ez 3-4 férfi valószínű, legalább egy tucat nőt tovább fertőz….és így tovább!!!
Én itt nem a külföldiek ellen beszélek, hanem hogy a HETEROK is vírus hordozók szép számmal. Vagyis nem kell kurvának lenni, vagy melegnek ahhoz, hogy bárkitől elkapd, ha óvszer nélkül szeretkezel.
Persze, az nekem se tetszik, ha egy külföldi úgy van nálunk, hogy segélyből, bűnözésből éldegél, ahelyett hogy dolgozna, s eközben behoznak különböző betegséget is !!
Magyarok is dolgoznak más országokban, valószínű rólunk is gondolnak néha hasonlót, annak ellenére, hogy többségünk tényleg dolgozik, hisz „kint” biztos, hogy többet keresünk.
Tehát még egyszer !! A vírus itt van a HETEROK között. Nem látható, nem érezhető a jelenléte, nem tudhatod kinek az ereiben kering! Mivel csókkal, tüsszentéssel, érintéssel, vagy egy tányérból evéssel nem lehet elkapni, CSAK SZEXEL, ezért használjatok óvszert addig, amíg nem kaptatok az anonim szűrésen egy negatív leletet!!
Azt hogy csak sex útján terjed, onnan tudom, hogy van egy 18 éves fiam és egy 17 éves lányom, AKIK NEGATÍVOK!!
Természetesen együtt élünk, egy wc, egy kád van csak. Én főzők, /elég jól/ én kóstolom, van hogy beleharapnak a csokimba, törölköztek már véletlenül az én türcsimbe, mégis negatívok.
ÉRTITEK MÁR VÉGRE??
Aki szűrés, vagy óvszer nélkül szexel, veszélynek van kitéve!!
DE ez a VESZÉLY GYÓGYÍTHATATLAN, egyenlőre!
NEM HALSZ bele, de ÉLETED VÉGÉIG /Kb.20-50 év/ gyógyszerrel és annak mellékhatásaival kell együtt vegetálnod, az úgymond „minőségi életed”.
Ez lesz a közhasznú egyesületem neve, rövidítve SZEMBE, könnyen megjegyezhető. A netről találtam és vettem meg, az egyesület alapításához szükséges hivatalos formulákat. Mivel ügyvédre nincs pénzem, egyedül próbálom átírni-átültetni, az én motiváló gondolataim, terveim,…..
Judit HIV+ 2008.11.07 09:57:01
Szia solet!
Én 43 évesen 2 gyerekkel álmodoztam a boldogságról.Amikor megtaláltam Zoliban azt a férfit, akinek a szemeit,érintését, illatát vágytam és még az ágyban is új volt és tökéletes, egy álomvilágban "lebegtem". Minden úgy volt jó és szép, ahogy ő akarta.A korkülönbség okozta esetleges vitákat, így akartam elkerülni, pl. soha nem hivatkoztam, vagy érveltem azzal, hogy ezt én már átéltem, vagy jobban tudom, mert....
Persze, a szerelem nem a kiszolgáltatottságról szól, de mégis megesik, még híres, okos emberekkel is,amit aztán gyönyörű versekben,irodalmi művekben le is írnak.Naívan bízom az emberekben, sajnos. Találkozhatsz velem, miért is ne, de vajon utána mi lesz? Egy ismerőssel több, vagy egy újabb roszakarom születik?
Zoltán disszociatív! Ez a magyarázata annak, hogy elhagyott, de továbbra is rám vágyott és egyfolytában megcsalta velem a fiatal élettársát.Kevés itt a hely arra, hogy részletesseben meséljek erről.
Nem akartam Zolit és magamat meghurcolni.Mivel továbbra sem lett Zoli megelőző a sex terén, meg kellett hogy állítsam, így feljelentettem. Majd a volt ügyvédem által a média meghurcolt minket.
Zoliról annyit, jól van, dolgozik valahol és szólt, megkért, ne adjam meg a számát, mert elege van a médiából.Félreértés elkerülése végett, én sem profitáltam az ügyből!!?? A könyvem nem fogy, mert nincs pénz reklámra, az interjúkat INGYEN adom és 10 hónapig munkanélküli voltam és vagyok ismét. Hol van a profit? Legfeljebb ott, hogy más és jobb /önzetlen/ ember lett belőlem. A tragédiámból nem közsajnálati ügyet kovácsolok, hanem felvállaltam, hogy példát statuálok, figyelmeztetés céljából a hetero embereknek a sexuális életükre vonatkoztatva.
hivbosszu Nyilvánosság 2008.10.05 10:13:11
Szeptember 29-én hétfőn 14órára behívtak a Bp. tv-hez. Amikor felfogtam, hogy egy élő műsorba fogok résztvenni felkészültem a legrosszabbra, a vádaskodó és megalázó betelefonálókra. Kellemesen csalódtam, a nézők közül senki nem bántott sőt, többen is a védelmemre keltek a…..
hivbosszu Nem adom fel... 2008.07.24 12:31:00
Tisztelt Blog olvasók! Az alábbi tényezők miatt nem írtam és vezettem a blogomat eddig. 1. A számítógépünk egy vírust kapott majd a technika ördöge továbbra sem engedte, hogy működjön. Mivel nem volt /s nincs is/ pénzem szakemberre és a géphez való…..
hivbosszu A látszat öl 2008.04.24 21:17:18
Kedves és Tisztelt  Kommentezők!   Élek, jól vagyok, és ismét írok posztot, hogy azok, akik kíváncsiak rám, írjanak és kérdezzenek tőlem. Utoljára március 17.-én írtam még a VELVET oldalán, aztán technikai majd emberhiány okokból leállt a szerkesztőség. Mától…..
A minap kaptam meg a MIX magazin februári számát egy kedves újságírónőtől ajándékba. Interjút készített velem, rólam és az ügyről. Beszélt a „másik oldallal" is, teret adva így az olvasóknak az objektív látásra, vélemény hozatalra. Mellesleg ez az…..
hivbosszu A JÖVŐ KEZDETE 2008.02.06 11:03:00
A jövő a tied, ha hiszel benne. Ez a mondat áll a DVD elején, így kelti fel az ember érdeklődését. Röviden a film arról szól, hogy minden ember "megválthatja a világot", ha hisz benne, mint ahogyan a film gyerek főszereplője. Kétszer láttam már, mikor a lányom is…..
hivbosszu Lehetőség mindig van 2008.03.10 11:18:00
Naivan hittem a szerelemben. Majd hittem idegen embereknek, újságíróknak, médiának, hogy segítenek az emberek figyelmeztetésében. Mivel bírósági per volt-van folyamatban, nem mindenről beszélhetek nyíltan. Ennek ellenére, többször megkértek, nyilatkozzak a közvélemény, az…..
Most 2008. február havában az alábbi hírt találtam és ledöbbentem a hasonlóságon ill. a két jogrendszer különbségén. Kamaszkorom óta mióta nem csak nézem a filmeket, hanem meg is értem, tetszett az angol-szász jogrendszer felépítése, hogy nem EGY BÍRÓ, hanem 12 ESKÜDT dönt…..
Kezemben tartom az elsőfokú ítéletet. Döbbenet tölt el, hogy egy bírónő, aki már köztudottan elkövetett egy hibát, hogy írhat meg ilyen hibákkal, tévedésekkel, szabálytalanságokkal teli dokumentációt a Magyar Köztársaság Nevében??!! Csak néhány közülük:  1. anonim…..
Judit HIV+ 2008.03.02 22:48:20
Köszi, megnéztem, megpróbálom majd felvenni vele a kapcsolatott, hátha érdekes lesz.
Más:Ha van kedved az alapítványhoz /NEM ANYAGILAG/ dumcsizhatunk, esetleg tervezhetünk együtt. Persze csak ha érzel valami furcsa késztetést arra, hogy a hív vírus szaporodását megállítsuk!! Mert én ezt éreztem 2006. nyarán mikor rádöbbentem, hogy nem én vagyok a férjem utolsó áldozata.Ha senki nem állítja meg a direkt fertőzőket, ha senki nem vállalja fel és mutatja meg magát/hé emberek,HIV+ vagyok,és állati szar annak lenni/ akkor SEMMI NEM IS TÖRTÉNIK!!!Nekem már úgyis mindegy alapon szedtem össze a bátorságom és vágtam bele a "harcomba". De az emberek még a HIV+-ok sem hiszik el, hogy önzetlenül teszem, nem kérek se köszönetet, se hálát. Csak figyelmet és jó füleket, amivel hallják a lényeget, a mondanivalóm, azt hogy: az élet rövid, éld hát egészségesen,félj a HIV vírustól, ezért használj óvszert. Csak azzal a partnerrel ne használj akiben megbízol feltétel nélkül és mellesleg van egy közösen készült NEGATÍV teszt a kezetekbe!!Ha tetszik, akkor írok majd egy freemail címet és felvesszük a kapcsolatot.Ha nem akkor is dumcsizhatunk itt is vagy a Shiva blogon a továbbiakban.
Most néztem egy érdekes filmet a 1408 a címe.Fárasztó de érdekes volt. Igaz hogy álláskereső vagyok, de minden reggel én keltem a gyerekeket, így fél7.-kor ébredem,úgyhogy jó éjszakát mindenkinek :)
hivbosszu Magyar a fajtáját... 2008.02.01 13:23:00
1987-ben disszidáltam Németországba Gáborral a 4. férjemmel. Mivel apai nagymamám Münchenben született. Volt egy nagynéném is, aki ebben a városban élt, így beadtam az állampolgársági kérelmet. Ilyenkor az ember "lágerbe" /táborba/ került, más különböző…..
hivbosszu A hazugságok napja 2007.10.31 11:26:00
Tegnap volt a tárgyalás első napja. Egész napos gyomorideg, ez gondolom, természetes ilyen helyzetben. Nagyon aggódtam, hogy mindenki meg fog-e jelenni, akit beidéztek az üggyel kapcsolatban. Sajnos nem így történt, az egyik tanúm kocsija lerobbant valahol útközben, a volt anyósom,…..
hivbosszu Erőleves a léleknek 2008.01.22 23:56:00
Egy nagyon közeli rokonom, aki tudja, hogy ki voltam és ki vagyok most, adta kölcsön az Erőleves a Léleknek című könyvet. A könyvben erőt adó és lélekemelő igaz történetek vannak, melyek gondolkodásra késztettek és figyelmeztettek az élet fontos dolgaira- a szeretetre, a…..
Judit HIV+ 2008.01.27 18:35:59
Kedves Tatuka!
Köszönöm a kíváncsiságát, én is kíváncsi vagyok, hogy mivel támassza alá állítását Lojzi. Nem szoktam az ilyen támadó levelekre válaszolni, így önt tisztelem meg. Nem lehetek pénzéhes, mert: exem olyan adósságba vert, hogy a lakásom el kellett adjam. Nem voltam és vagyok gazdag. Két gyereket tartok el és jó anyaként a könyv bevételéből tudom a srácaim tovább tanítatását megoldani. Segélyből élek most még, de hamarosan az ismerősök segítenek álláshoz jutni némi protekcióval. A bírónőnek lehet azért ad igazat, mert rokona? ! Majd ha valaki vagy Zoltán megfertőzi egyik rokonát, megváltozik a véleménye Lojzikának ez tuti!!Nem vagyok középpontban, mert nem ismerik az arcom és nem is, fogják, ha szereplésre vágyódnék, nem bújnék parókába!!! Nem én vagyok a lényeg, hanem a HIV vírus és annak a megelőzése. A könyv FOGY, hála a TV2 reklámjának. Hogy Zoli fertőzött meg és Gabriellát is, bizonyítja egy hölgy itt a blogba!! A MEGÍTÉLVE poszton január 15-én 11:19 perckor írta Any hogy Zoli vele se használt óvszert és nem is szólt hogy HIV+. De tavaly nov.-ben is írt egy másik hölgy hogy szégyelli, de sajnos neki is köze volt Zolihoz de neki se szólt!! Akkor most ki hazudik, ki fertőz kit?? Nem szégyellem magam! Sőt büszke vagyok, hogy bátran hiszti nélkül fel tudtam dolgozni, amit az exem tett velem. Jól érzem magam a bőrömben, mert feláldozva a nyugalmam, rengeteg embert figyelmeztettem, hogy már a heterok közt is terjed a HIV. Így közvetve megmentek a betegségtől mindenkit, aki hisz nekem és figyel rám!!
JUDIT
Judit HIV+ 2008.01.28 19:27:09
Kedves Lojzi!
1-ső válasz: Kovács Zoltán 1999-ben az akkori élettársától S.K.-tól kapta el a HIV vírust, ezt a bíróságon S.K. és Zoltán is, tanúvallomásában is elismerte. Ebből kifolyólag 2002-ben már az előttem lévő 29éves B.G. nevű lányt is megfertőzte vírussal Zoli.
2. válasz: 2002. Október. 1-től éltem együtt Zolival, gondolom, elhiszi hogy előtte is volt férfi az életemben méghozzá az előző férjem, vagyis gyermekeim apja. Negatív ez a férjem és negatív az a pár férfi kapcsolatom is, akikkel hosszabb ideig tartottam barátságot. Így elég logikus hogy én mivel egészséges voltam nem fertőzhettem meg senkit. A pénzéhes szó a Magyar értelmező szótár szerint olyan típusú ember, aki nagyon gazdag, de nem elégszik meg vagyonával, hanem mindenkin átgázolva halmozza a pénzt egyre jobban. A lakásom árát majdnem egy az egybe az OTP-nek kellett visszafizetnem mivel 7,5 millió Ft hitelt vettem fel rá. Nem tartozom beszámolni részletesen az anyagi helyzetemről, csak azért teszem, mert bosszant az emberek határtalan rosszindulata, amivel egyfolytában próbálnak megbántani, vagy indokolatlanul irigykednek a nem létező jólétemre. A normális vádaskodás nélküli kérdésekre és barátságos megnyilvánulásokra mindig szívesen válaszolok és reagálok, mert az emberi kíváncsiságot természetes dolognak tartom. Főleg hogy a válaszaimon keresztül megelőzhetek egy pár nevetséges vádat, illetve lehetőségem van magyarázatot adni azokra a dolgokra, amit az emberek nem értenek az én történetemből. Egyébként, az hogy a könyvemben leírtak igazak bizonyítani tudom Kovács Zoltán által aláírt dokumentummal, melyben szerepel, hogy a valóságnak megfelel a könyv tartalma és jogilag soha, meg nem támad a későbbiekben.
Judit