Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CY0

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
CY0 2014.09.04 11:52:56
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
CY0 2014.08.18 15:19:25
@Gyorgy Nagy: Elvis nem rock/metal!
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
CY0 2014.08.12 14:22:11
@lodola: Meg azért is kell odatenni, mert aki még nem kocsis, csak bottal/kerettel jár, annak kisebb erőfeszítés a bejárathoz odavánszorogni. De ehhez nem kell rokkantnak lenni, hogy megtudd milyen, rúgj csak bele az ágy lábába, akkor örül az ember minden - méternek
ANTIKULTI YOLO 2014.08.06 08:51:19
A YOLO életérzést a céltalan, ostoba gazdagság, és önteltség hívja életre, a tömegmédia élteti, és csak bízom benne, hogy a józanész és a szociális érzék egyszer háttérbe szorítja. You Only Live Once, egyszer élsz, hirdeti az irányzat, ami elsőre teljesen ártatlan,…..
Pár éve még aligha gondoltuk volna, hogy ennyire megfizethető áron jutunk majd kiváló minőségű tévékhez. Persze ma is akadnak bőven egészen elképesztő áron vesztegetett darabok, ezekből mutatunk be öt csillagászati áron árult készüléket. Egészen elképesztő iramban…..
„Elképesztő hírek a lépcsőházból! És nem rezsicsökkentés. Lesz ennél durvább? Már látom is, ahogy a rendőrség végigkényszerszaratja a lakóközösség kutya-macska-emberpopulációját, hogy megtalálják a rettegett fekáliabűnözőt. CSI-különkiadást Wes Andersonnal!"..
Kultúrattack Tél van és kész! 2014.01.29 14:30:16
..
Életemben nem hallottam még ezt! Nem is tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek!Talán mindkettő! :'( :D ..
Elgondolkoztató, hogy ki az az ÁLLAT, aki ezért még fizet is?!? Bár lehet, hogy ez a fétise!Akit mégis érdekel az ajánlat az még 10 órán át befizethet egy rektális együttlétre a dokival, csak katt a képre!..
Kultúrattack Miley után szabadon! 2014.01.27 13:34:10
..
Azt mondja, nem is sejtette, hogy teherbe esett, ezért igencsak meglepődött az apáca, amikor a súlyos alhasi görcsei miatt kórházba rohant és nem sokkal később egy kisfiút hozott a világra. A kisfiút a pápa után Ferencnek nevezte el. Semmi kétség sincs afelől, hogy…..
Az „Öreg" biztosan nem unatkozik.... ááááá, csak egy kicsit! Remélem, hogy az a szeletelő nincs bedugva! :) További képek-->..
Egy újabb bizonyíték, hogy az ember legjobb barátja a csemetéivel is jobb fej! ..
Ezennel cáfolunk minden vádat, miszerint mindennek köze lenne az istentagadáshoz már csak azért is, hogy mentsük az irhánkat. Habár hosszú percekig mindez nem derül ki, hangsúlyozzuk, hogy ez a film -elejétől a végéig- a komédiázó fantázia műve, s kéretik nem komolyan…..
Egy ujjmutatás tízezer, három ujj harmincezer forint kenőpénzt jelent. Öt éve létezik eszköz a korrupció ellen, de az állam nem támogatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...