Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kollár_Bálint

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"And we can rust the whole world and scatter it into the dust of universe!" Shinya Tsukamoto rozsdamarta, szürreális testhorrorja a japán cyberpunk legfontosabb filmje a Burst City mellett. De amíg utóbbi a Mad Max gázfröccsben és speedben érlelt nyaktörő, apokaliptikus világát helyezi…..
Kollár_Bálint 2014.01.18 15:54:03
@Zalaba_Ferenc: Én is két évente egyszer, ha előveszem, de akkor mindent felülmúl az élmény. ;)
Az utóbbi időben mintha békésebbek lettek volna a Gallagher-testvérek, de lassan itt a karácsony, szóval illene már rendesen lehordaniuk valakit. Így tett most Noel Gallagher, aki a Rolling Stone-nak adott interjújában kritizálta az Arcade Fire-t, amiért duplalemezes…..
Kollár_Bálint 2013.12.07 18:56:42
"Doctor, my memory is fine. It's my sanity I'm beginning to worry about."John Landis filmjének a legnagyobb erőssége az, hogy lecsapja. Jó magasról. Mer két repülő belsőség közé humort csempészni, nem fél a horror és mese házasításától és bátran mutat középső ujjat a nézői…..
Kollár_Bálint 2013.12.02 22:36:03
@sidek: Azt nem vitatom, hogy néha nehéz komolyan venni (az álom-jelenet például szerintem inkább vicces/röhejes, mint ijesztő/nyomasztó), de szerintem pont az az izgalmas benne, ahogy egyensúlyozik a komolytalan vígjáték és a nyomasztó horror között. Lehet, hogy kevésszer gyilkolnak benne, de nem hiszem, hogy ez számít. Nem a számtól lesz horror a horror az én definícióm szerint, hanem attól, ahogy rám hozza a frászt a metrós jelenetben, például. Én azért azt eléggé komolyan vettem. :) A kiegészítés viszont jogos, thanks for the heads-up!
A Sound City olyan, mint a nagyapánk kedvenc, rojtosra koptatott farmere az elmaradhatatlan, amerikai zászlós felvarróval. Rengeteg emlékezetes történet kapcsolódik hozzá, rengeteg jobbnál-jobb rockzenekar, whisky-vedelés - és egy mára már szinte teljesen letűnt kor. A Foo Fighters…..
aeon flux poszter: bad vibes (201?) 2013.09.09 23:30:00
Szex, drogok, vérfarkasok - röviden így lehetne összefoglalni David Gebroe (Zombie Honeymoon) tervezett új filmjét, a Bad Vibest. A hatvanas évek pszihidelikus gőzeiből nem csak a főszereplők, hanem a szkriptírók szippanthattak, amit a hajtás után megtekinthető poszter mellett a…..
Terroristák foglalják el a Fehér Házat. Az elnököt túszul ejtik, a személyzet nagyját likvidálják, és vannak mindenféle követeléseik, meg persze rakétaindító kódokat is akarnak maguknak. Még szerencse, hogy van a falak között egy ember, akivel ugyan az Egyesült Államok nem…..
Kollár_Bálint 2013.08.29 01:48:52
@bcrics: Popcornmozi, de az a fajta, amikor a zacskó alján lévő magokat kell ropogtatnod. Néha ráharapsz egy majdnem kipattogottra, de legtöbbször csak nyűglődsz. Rosszabbfajta Die Hardos 'ketten a terroristák ellen' ólompumpálda, egy két szellemes sorral. Unalmas akciófilm. Vagy nem ez volt a kérdés? :)
Timnek (Domhnall Gleeson) nincs szerencséje a lányokkal. Jelenlétükben hebeg-habog, leveri a cuccokat és könnyen félreérthető kijelentéseket tesz, ráadásul nem űz semmilyen menő hobbit, és unalmas szakmára készül (ügyvéd lesz), egyszóval olyan, mint Hugh Grant, csak messze nem…..
Kollár_Bálint 2013.08.28 11:24:35
Sixto Rodriguez volt a hetvenes évek Detroitjának krónikása. Bob Dylanhez hasonló érzékenységgel reflektált korának minden aspektusára, legyen az politika, megélhetés, vagy szimplán az élet a gyárkémények tövében. Ennek ellenére csak egy furcsa figura lenne a város…..