Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektromosgyalogos

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásunk ugyan erősen kezd hasonlítani az Égig érő fű című film Berta nénijének kuckójára, de hát nincs az a zsúfolt hajlék, amelybe még egy fésülködőszekrényke ne férne el. Ebből az alkalomból a Jysk nevű bolthálózatot tiszteltük meg vásárlási szándékunkkal. Minden rendben lévőnek tűnt, a…..
elektromosgyalogos 2016.10.14 10:24:46
@Démétér: Akkor hívj fel egy asztalost, és rendelj tőle kész bútort. Minden csak elhatározás kérdése. :-)
elektromosgyalogos 2016.10.14 10:41:24
@Démétér: Egy másfél köbméteres összeállított bútort szállítani és felcipelni a másodikra szintén kellemetlen. Ha esetleg meg is sérül közben az még kellemetlenebb.
elektromosgyalogos 2016.10.14 12:47:52
@TheSaurus: Gondolom, a három gyermeket sem készen és kiszállítva kérted, hanem örömmel dolgoztál rajta egy keveset. :-) Mondjuk, ha a nejem egy fésülködő asztal előtt szeretne ücsörögni, amit még velem is szereltetne össze, akkor nekem magamból lenne elegem és nem a bútoriparból.
A TASZ arra buzdít: két X-szel szavazz, érvénytelenül! De biztonságos-e az érvénytelen szavazás, különösen, ha alig lesznek ellenzéki delegáltak a szavazatszámláló-bizottságokban? Ebben az írásban megmutatjuk: a választások tisztasága miatti aggodalom nem ok a távolmaradás mellett. Viszont jó okok…..
Eredetileg csak arról akartam írni, hogy "Miért nem szülnek a magyar nők?", de valami azt súgta, hogy hitelesebb vagyok, ha magamból indulok ki először, és utána írok kicsit általánosabban. A teljesség igénye nélkül írom ezt, inkább csak mozgósítónak szánom, semmi esetre sem arra, hogy bárki is…..
elektromosgyalogos 2016.03.02 16:48:47
@Lenina Huxley: Én a macskákkal vagyok így, mármint, hogy nem szeretem őket. Ez sem túl népszerű álláspont. A kövezés meg hülyeség :-)
elektromosgyalogos 2016.03.02 17:14:04
@Cpeti123456: Ne bosszankodj! Jól van ez így, az evolúció mindent elrendez. A te génjeid tovább öröklődnek, a blogot író hölgyé, pedig nem biztos. Bár én még szurkolok neki. :-)
elektromosgyalogos 2016.03.02 18:18:52
@Ernoke: Nyilván azon én is elgondolkodnék, ha a párom 6 éve nem dolgozna. Például, hogy mi köt össze egy ilyen élhetetlen emberrel. Mert 6 év az nem egy kisiklás, annyi idő alatt átképezheti magát, tanulhat, próbálkozhat vállalkozni stb. A legtöbb embernél azt olvasom, hogy kifogásokat keres, ahelyett, hogy kilépne a komfortzónából és a saját kezébe venné a sorsát. Amelyik egészséges nő valóban szeretne gyereket, az el is éri.
Budapest legközpontibb zónáját (Bajcsy-Andrássy ütközése) elfoglalta a sárga birodalmi horda, akit szent meggyőzősédüket próbálják éppen nyomatékosítani. Harcolnak az igazuk és az elmúlt 50 év berögződései mellett. Amíg ők tüntetősdit játszanak, addig senkinek nem fog TAXI osztályrészül jutni, tehát…..
elektromosgyalogos 2016.01.19 09:44:23
@khell: Ezek szerint, fogalmad sincs az érdekérvényesítés és a hatékony tiltakozás módszereiről, működéséről, és a szolidaritás is ismeretlen fogalom a számodra.
"Úgy kéne mindegyiket rendszám alapján, gyalog körbejárva, megb.szni minden egyes órában 50 ezerre mint a huzat."
Remek "házmester" vagy kápó lenne belőled. :-)
elektromosgyalogos 2016.01.19 10:01:52
@igazi hős: A közép -kor is azért volt "sötét", mert az iparosok céheken keresztül védték az érdekeiket. :-)
Év vége felé szoktam kapni ilyen tartalmú elkeseredett leveleket. Egyes cégek szokása, hogy pont karácsony előtt közlik a felmondást a dolgozójukkal. Az új évnek új büdzsével, új stratégiával indulnak neki, ebbe néha beletartozik az átszervezés, leépítés is. Ezt értem. Amit…..
Nagyon egyszerű tippet mutatunk, így hétfőn: a borravalón, pontosabban a borravalóval is lehet ám spórolni.A lényeg az, hogy ne adjunk ott borravalót, ahol nem kell, ahol nem várják el. És többet se adjunk a kelleténél: vannak országok, ahol csak 5 százalékot várnak el, és…..
[…] a legtöbb, amit egyik ember a másiknak adhat, az a szolidaritás – írta annak idején Örkény István. Kriza Ákos (és Miskolc város vezetése) vagy buta, vagy gonosz. Nyilván, buta nem lehet, ha felküzdötte magát a polgármesteri székig. A másik jelző sem túl hízelgő.…..
elektromosgyalogos 2015.04.07 09:45:56
A könyvelő nem pénzügyi segédmunkás, hanem a legfőbb bizalmasod. Tarts be az alábbi tippek közül legalább hármat és figyeld meg:   kettőtök kapcsolata drámaian javulni fog! 1. Legyél precíz, a hibákat minél hamarabb vedd észre A számlázás nem tréfadolog, nem…..
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
Életem legutóbbi nagy döntése óta eltelt több mint négy év. Most újra meghoztam egyet, nem állítom, hogy könnyebb volt, de azt igen, hogy legalább ilyen nehéz: akarok második gyereket. Nem jelentkeztem már egy ideje, szívesen írnám, hogy tömegek könyörögtek a következő…..
Az, hogy Magyarországon kevés fiatal vállalkozik, nem nagy meglepetés. Unalomig ismételték már, hogy több állami támogatásra volna szükség, vagy hogy a bizonytalan jogi-szabályozói környezet csírájában lehetetleníti el a vállalkozásokat. De mi van akkor, ha a magyarázat ennél…..
elektromosgyalogos 2014.12.15 16:14:57
@Szelid sunmalac: Nem vagyok helikopter, csak a picsogás helyett mindig felállok miután a földre küldtek és kitalálok valami újat. Igen ez néha nehezebb mint elmenni alkalmazottnak. És munkaidőben más pénzén kommentelni.
elektromosgyalogos 2014.12.15 16:31:30
@WiteNoir: "önfoglalkoztató az nem vállalkozó, ez is félreérthető egyesek részéről, az eredeti kommentből kimaradt.
sőt, a versenyképtelen vállalkozást vezető is csak névleg vállalkozó." Ebben igazad van. Kár, hogy ezt kevesen fogják fel és minden felelősséget automatikusan áthárítanak a "környezetre".
elektromosgyalogos 2014.12.15 16:41:23
@VT Man:Valóban Gyurcsány találmány, de nem azt jelenti, hogy "ki kell írni az árrést" :))).
Libertarian Cigánytéma reloaded 2014.04.28 00:00:00
Nem is a magyar liberálisok lennének, ha nem csaptak volna égbekiáltó hisztit a gyulai bírósági ítélet miatt. No nem azért, mert a teljesen nyilvánvalóan megfélemlítő célú masírozást és a fajmagyarokon kívül mindenki kiirtását a t. bíróság nem tartotta erőszakos…..
elektromosgyalogos 2014.04.28 20:27:58
@Sword: Még mindig sarkos, ilyen alapon minden gyalogost aki át megy a piroson el kellene költöztetni, mert rossz példát mutat a fejlődésben lévő gyermekemnek. Szegény gyerek így fog szocializálódni, mert a csúnya gárdista bácsi, meg a nyugdíjas néni, meg a liberálbolsi bölcsész hallgató rohan a boltba az akciós csirkefarhátért. Nincs szükség gárdistákra, mert lófaszt sem oldanak meg, csak keverik a szart és próbálják kompenzálni azt, hogy valójában semmiben sem különböznek az általuk annyira lenézett cigányoktól. Tanulatlanok, hangoskodnak, nincs munkájuk, nincs jövőjük, nincs esélyük. Valójában számukra egy esély létezne ha összefognának a hasonló sorsú cigányokkal, csak hát ehhez tanulatlanok és buták. Mi meg osztjuk itt az észt széles sávon.
elektromosgyalogos 2014.04.28 20:36:11
@bbjnick: Igazad van, de ebben a konkrét esetben nem cigányok cigányozták egymást. Tehát nem az a kérdés ők mit gondolnak magukról, hanem, hogy az a kiabáló és fenyegetően fellépő egyenruhás csoport mit gondolt róluk.
A rendőrség dolga a rendet fenntartani, az adófizetők pénzén, és nem önjelölt street fightereknek. Na ez az ami a bírónőben nem tudatosult mikor elvégezte az egyetemet.
"Bombaként" robbant a hír: feketén dolgoztatott a Cserpes. Az ország valószínűleg kedvenc tejivójának + kézműves sajtműhelyének neve növelte a hírportálok kattintásszámát.  Nem kell különösebben a dolgok mélyére ásnunk ahhoz, hogy lássuk: az "ősforrás" Napi.hu híre…..
elektromosgyalogos 2014.04.28 20:14:57
@Spindoc: Én nem a google segítségével veszem a tejet,de ha más igen, akkor nekik üzenem, csak óvatosan a neten elég nagy a zaj. Nem minden úgy van ahogy leírják. :-)
sd Andrew Mwenda ugandai újságíró, akinek szavaira az egész világ figyel, saját országában azonban igyekeznek megfosztani őt publikálási lehetőségeitől. Mwenda szerint ugyanis nem a segélyek fogják kihúzni Afrikát a bajból. Nemet mondani sok milliárd dollárra furcsának…..
Ha saját autónkat használjuk a munkában, a költségeinket és a kocsi használódását is adómentesen térítheti meg nekünk a cég, de mindent azért a papír sem bír el. Az adótörvények szerint elszámolható hivatali, üzleti utazásnak minősül a cég tevékenysége érdekében…..
Hónapok óta nem találsz magadnak munkát? Elmúltál 40? Kezded feladni? Vannak ezzel így mások is. A leggyakrabban az a baj, hogy akik 40 fölött veszítik el a munkájukat, vagy csak éppen ebben a korban kénytelenek új munkahelyet keresni, vagy új karriert építeni elfelejtik, hogy…..
Tiltakozunk az ellen, hogy az Országgyűlés több tízezer alkotó és előadó (zenész, író, filmes, képzőművész) zsebéből akarja jogos jövedelmének 25%-át kihúzni. Továbbá a jogdíjainkból saját döntésünk alapján kulturális támogatási célra szánt összegeket is az…..
Mielőtt még azt hinné az Olvasóm, hogy az itt leírtak, általam pedzegetett dolgok kincsek, és ezek a bölcsek kövei, szeretném, ha tisztáznánk: saját tapasztalatból, tendenciákból és megfigyelésekből, konkrét, megtörtént esetekből építkezünk itt a Lehetőség Menedzsment…..
Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk. Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem…..
A kormány elégedetten dőlhet hátra, megvalósította ígéretét: felemelte a pedagógusok fizetését. Vagy mégsem? Miért tiltakoznak a pedagógus-szakszervezetek? Miért nem fogadta kitörő örömmel egy álom beteljesülését a pedagógus-társadalom? Semmi nem elég jó a tanároknak?…..
elektromosgyalogos 2013.09.16 16:14:43
@egyenlítő:
De, csak nem a választók érdekében. :-(
elektromosgyalogos 2013.09.16 16:27:18
@d.hardman:
Nem gondolom, hogy az egész társadalom részéről kell a közmegegyezés, elég csak ha az érintett területek szakemberei, szakmai alapon meg tudnak egyezni a legkisebb közös nevezőben.
elektromosgyalogos 2013.09.16 16:44:10
@d.hardman: Ok! Akkor szerinted hogy legyen?
Trendlabor LinkedIn a gimiseknek is 2013.08.26 10:54:24
Miután bejelentették, hogy szabad a pálya a LinkedInen a 13 évesek számára is, elérhetővé tettek kifejezetten a gimiseknek szóló lehetőségeket is a site-on. A cél az, hogy az egyetemi felvételik előtti információkeresést és a kapcsolatteremtést könnyebbé tegyék a 14-18…..
elektromosgyalogos 2013.08.28 10:36:50