Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jasszgeri

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Aki arra számított, hogy jövőre megtudja, mi lesz, ha egy kék színű lángot köpő zombisárkány és rendes tüzet okádó testvére összecsap, most nagyon idegesek lesznek, de ne ránk tessék haragudni, mi csak a hírt hozzuk. Ezek szerint a sorozat utolsó évadának forgatása idén októberben kezdődik el, ami…..
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy…..
jasszgeri 2017.09.12 20:21:46
@csillagporszem: persze, hogy mosolygott feri. felhizlaltak a korhazban.

amugy egyre kevesbe hiszem el, h tobbnyire csak rizst, babot, kokuszt es banant esznek. cirka ket het utan azert nem igy neznenek ki. szerintem meg dohanyzasra kijelolt terulet is van.*

*asszem krisztian ismertetojeben van, h a cigi fog neki hianyozni. ahhoz kepest eleg jol birja.
Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli…..
Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább…..
jasszgeri 2017.09.08 14:08:18
@Pen Island:
hat ezt en se ertettem. :D igaz nem en irtam a scriptet.

amugy rohadt bosszanto, hogy latod, mennyi zsuga van ebben a projektben es megis milyen sz@r a kivitelezes.
  Három percnyi hogyvót után kezdünk azzal, hogy a sárgák a védettségi játékból visszaérve először eldöntik, mit egyenek borsóbabot vagy fehérbabot (kardinális kérdés!) majd jöhet a szembenézés a tényekkel: ők bizony faszok. Mert hát ha van egy csapat, amelyik konkrétan…..
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
jasszgeri 2017.08.15 10:47:09
@Lily1218: amugy azt honnan tudod, hogy csak ketto olyan kard van naluk? elvileg kibanyasztak mar valamennyi obszidiant, csak kovacsoltak mar beloluk nehany ujat.
Május 22-én, duplerészes premierrel indul a hazai HBO-n a Twin Peaks folytatása, ami az eredeti sorozat vége után 26 évvel kerül képernyőre. Az új részek előtt az HBO-n és az HBO GO-n az első két évadot is meg lehet majd nézni, ha valakinek esetleg igénye lenne felfrissítené az emlékeit. Az új…..
jasszgeri 2017.04.10 15:47:27
  Királyvár I. Cersei, Tommen, a Főveréb és Margaery készül a tárgyalásra, ami persze egy koncepciós per, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. A jelenet elképesztően erős, a zene, pontosabban annak hiánya még erősebbé teszi, az operatőrnek meg innen is kalaplengetés, nagyon jó dolgokat csinált…..
Sok minden összejött, van ez így. Cserébe kurvajó lesz...
jasszgeri 2016.06.29 10:54:00
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
jasszgeri 2016.06.22 11:36:39
@Fedor: @purga: koszi! az oke, ezt ertem/emlekszem ra. de "valojaban" meddig volt a masik ketto meereenben az alagsorban? vagy megforditom, a konyv tesz utalast az ugyben, h drogo meddig koszalt egyedul? mert - tudom nehez ugy egy ilyen tobbszalon futo sorozatban barmifele fizkai idot erzekeltetni - nekem nem tunt olyan k.rva hosszu idonek, h ennyire latvanyos legyen a kulonbseg koztuk.
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Úton hazafelé"Szóval amikor az Okos cica meg a Bátor kutyus összetalálkoznak valamikor a harmadik tekercs vége felé, akkor bevillan a produkcióba..." ...valami már, mint ami a Harcosok klubjában. Ez ugyanis Sheila Burnford regényének népszerű (második) filmváltozata a Disney…..
jasszgeri 2016.01.24 01:12:29
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
20. James Gandolfini (1961-2013) Noha Gandolfini egy sorozattal, a kultikus Maffiózókkal vált ismertté, szerepelt még jó néhány olyan filmben is, amikben igazán emlékezetes alakítást nyújtott. A 2013-ban elhunyt színész első nagy mozifilmes dobása az 1995-ös Szóljatok a…..
Manapság a filmművészet sorsáért reszketve aggódó esztéták, kritikusok, vagy a fősodort messze elkerülő filmesek hajlamosak minden művészi értéket nélkülöző, főként az Amerikai Filmakadémia belterjességét visszatükröző munkákként tekinteni az Oscarral jutalmazott…..
A blogon minden mérkőzést elemeztünk egyenként. Most megkíséreljük áttekinteni az EB-szereplést. Nem egyszerű feladat, főleg, ha el szeretnénk tekinteni azoktól a közhelyektől és lózungoktól, amik az elmúlt másfél héten minden sajtóorgánumból ránk ömlöttek. Más…..
jasszgeri 2014.12.30 15:11:45
nagyjabol egyet ertek, harom helyen azonban tovabb bontogatnam az eszmefutattast.
1. szamoransky. "Belátta, hogy Szamoránsky Piroska térde már nem alkalmas erre a játékra" az o eseteben nem csak a rossz terdrol lehet szo. evek ota ~15%-os helyzetkihasznalassal ertekesiti a ziccereit. ott mar - szemben a kapuval ziccerben - rossz terddel is meg lehetne celozni valamelyik sarkot, vagy az eppen leulo kapus feje fole porgetni. o mindig a kapu mertani kozepebe "bikazza" a labdat.

2. erdősi. elhiszem neked, hogy gyors. viszont irto gyenge vedekezesben. az nb1-ben ez nem annyira feltuno, tekintve, hogy zommel magyar edzok altal iranyitott csapatok allnak fel vele szemben, akik ugye a szelsojatekot nem eroltetik. de a felkeszulesi merkozeseken meg a szlovakok ellen is orditott rola. es ezek utan vele neki menni egyetlen klasszikus balszelsokent egy olyan eb-nek, ahol elore tudjuk, h carmen martin, riegelhuth-mork es a danok is szembe fognak jonni, ez rendkivul nagy dilettantizmust mutat.
3. szucsanszki. mint kezdo iranyito, tamadasban kudarcot vallott. görbicz mogott masodhegeduskent sokkal, de sokkal attraktivabb jatekra volt kepes. most, ha utobbi kiesese es az ezzel jaro felelosseg sulya roppantotta ossze, akkor kerdeskent felmerul a szakmai hozzaertes hianya ebben a dimenzioban is. a noi kezilabda 60%-ban pszichologia. a mi esetunkben ez inkabb 80 kene, hogy legyen.

+1 az egesz eb egyetlen egy emberelonyos figurat nem veltem felfedezni. sot emberhatranyban is ott kimerult ez, h lehoztuk a kapust.
„Így kezdődött!” – Az alábbi szöveg 2005. május 8-án jelent meg a Sokk Magazin hasábjain. Akkor még nem gondoltam, hogy békaemberekkel fogok találkozni egyszer majd könyvet írok Lucio Fulciról, egyszerűen csak érdekelt néhány (horror)filmje, amelyek aztán meglepően…..
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
Királyvár Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak,…..